Home - Články - Jarní tarotový horoskop kariéry a financí 2023

Jarní tarotový horoskop kariéry a financí 2023

vloženo 22. 3. 2023
čas čtení: 10 minut

Jarní tarotový horoskop kariéry a financí 2023

Bude se vám na jaře dařit v práci? Která znamení si nejlépe vydělají a kdo musí šetřit? Tarotové karty znají odpověď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Deset mečů
prozrazuje, že máte sklon se trápit starostmi, milí Berani. Hodně teď přemýšlíte nad určitými pracovními nebo finančními problémy, a to vás možná ničí mnohem více než ten problém samotný. Ono totiž situace nakonec není tak špatná, jak si ji malujete, ale rozum neumí pro tuto chvíli najít východisko, k tomu se totiž budou muset změnit okolnosti. Takže to zkrátka nechejte být a věřte tomu, že všechno dopadne dobře a věci se nakonec vyvinou ve váš prospěch. Možná by ovšem nebylo na škodu trochu slevit z některých ambicí, protože jsou to právě ony, co vám dělá tolik zbytečných starostí navíc. Není přece nezbytné se honit za vším najednou a dělat si z toho stres. Pak se samozřejmě může stát, že se něco nepovede, ale když počkáte na vhodnější dobu a nebudete se teď kvůli tomu trápit, pak na všechno, co je pro vás důležité, nakonec dojde. Tak se snažte myslet optimisticky a trošku zvolnit tempo a nároky, které na sebe kladete!

Býk
Karta Šest holí
vám věští velké úspěchy a vítězství, milí Býci! Teď budete sklízet zasloužené plody svého snažení, ale samozřejmě vám k tomu trochu dopomůže i Štěstěna. Konečně budou ve vaší kariéře naplno oceněny všechny vaše kvality a dočkáte se obdivu a uznání. Je zde taky velká pravděpodobnost povýšení a kariérního postupu. Pokud si hledáte novou práci, pak se vám povede na vysněném místě na pohovoru skutečně zazářit! V první řadě je pro vás teď důležitá kariéra a seberealizace, ale samozřejmě vás zajímají i finanční otázky. V tomto směru si teď můžete říct o hodně a vašim požadavkům bude vyhověno. Taky bude užitečné zjistit si, kolik za podobnou práci bere vaše konkurence, ať nejste zbytečně skromní. A v neposlední řadě je tato doba velmi příznivá pro Býky podnikatele. Tarot ukazuje, že vašim ambicím a projektům se bude výborně dařit a máte šanci zaujmout spoustu zákazníků. Budou se o vás šířit vynikající reference, a to vám dál pomůže rozšířit si byznys, a ještě lépe si vydělat!

Blíženci
Karta Osm holí
vám předpovídá velmi rychlý a pozitivní vývoj vaší situace. Takže Blížencům se teď bude v práci skutečně dařit, ovšem za podmínky, že se vám povede udržet krok s příležitostmi, které k vám budou přicházet. Zkrátka a dobře, nenechejte si je uniknout, protože si to bude vyžadovat rychlé reakce a schopnost se expresně rozhodnout, jestli to berete nebo nikoliv. A dokonce to nebude pouze jedna věc, ale semele se toho celkem hodně v krátké době. Takže nezapomeňte, že štěstí přeje připraveným! Ale na druhé straně, neměli byste se rozhodovat pod tlakem, protože první možnost nebude určitě ta poslední. Takže důležité je hlavně vědět, co skutečně chcete, a když se k tomu objeví vhodná příležitost, pak nezaváhat ani na vteřinu! Teď si můžete výrazně polepšit jak v kariérní sféře, tak i v té finanční. Je pouze na vás, jaké si dáte priority, ale hlavně se připravte na to, že to bude jízda a čeká vás celkem vytížené jaro. Ale bude vás to bavit a úspěchy, které za sebou uvidíte, vám budou odměnou!


Rak
Karta Poustevník
vám říká, že nejvhodnější teď bude, pokud možno se věnovat samostatné práci. Týmová spolupráce teď nebude nic pro vás, a ve větším kolektivu se budete nejspíš cítit trochu nesví. Takže si, milí Raci, zkuste rozvrhnout své plány tak, abyste byli, co možno nejvíc nezávislí. Pokud jste soukromí podnikatelé nebo děláte práci, kde na svých úkolech nemusíte s nikým dalším spolupracovat, pak pro vás může být toto jaro mimořádně úspěšné. Budete mít totiž schopnost se dobře soustředit na všechno důležité a hluboce se pohroužit do práce na vašich individuálních projektech. K tomu, aby se vám dařilo, budete potřebovat klidné a nerušené prostředí, takže omezit zdroje ruchu a stresu a například si méně často kontrolovat e-maily. Taky je teď ideální doba udělat si čas na přemýšlení o nových projektech a hledání inspirace, kam se dál posunout. Po finanční stránce je zde možnost zjednodušit váš rozpočet a vyhodit z něj některé zbytečné výdaje.

Lev
Karta Velekněžka vám radí, že nejlepší kariérní rozhodnutí uděláte tehdy, když se budete řídit svou intuicí a šestým smyslem, milí Lvi! Vnitřní hlas vám bude jasně napovídat, co máte ve které situaci udělat, jde jen o to naslouchat mu a řídit se jím. Dokonce vám může pomoct nejen ve vašem zaměstnání či podnikání, ale taky v oblasti finančního rozpočtu. Když budete něco nakupovat nebo se rozhodovat pro využití určité služby, vyplatí se dát nejen na logiku a na srovnání cen, ale taky na váš celkový dobrý pocit z dané transakce. Zkrátka nakupujte tam, kde je vám to sympatické, a vybírejte srdcem! Nakonec vám to ušetří peníze, i když jste to možná vůbec nečekali. Pokud momentálně váháte, kudy dál ve vaší kariéře, je dobrý nápad pomoct si věštěním. Kyvadlo, výklad karet nebo horoskop vám dají jasné odpovědi na vaše otázky. Jen se tím raději moc nechlubte před kolegy, přece jen by si někteří skeptici mohli ťukat na čelo, ale vy víte své a tak je to dobře!

Panna
Karta Viselec
vám může zpočátku způsobit trošku vrásky na čele, milé Panny, protože spousta věcí jakoby ustrnula v mrtvém bodě a vaše kariéra tudíž na chvíli přestane jít kupředu podle vašich představ. Zakázek bude méně, obchody mohou váznout, dodávky materiálu mít zpoždění a tak podobně. Zkrátka by byl čas něco dělat, ale jaksi není co. Ale i tento čas můžete konstruktivně využít a například si připravit něco ke svým plánům do budoucna. Po finanční stránce se zřejmě budete muset trochu uskromnit, ale bude se jednat jen o krátkodobý výpadek v rozpočtu. Takže postačí, když se na nějakou dobu přepnete do šetřícího režimu a omezíte výdaje, které nejsou nezbytné. Nakonec má toto období i svá pozitiva, i když vám může pracovně připadat takové hluché. Využijte tento čas pro svůj osobní život, volný čas, vzdělávání nebo relaxaci. Bude to mít blahodárný vliv a alespoň na chvíli trochu zpomalíte a zbavíte se stresu. Je přece důležité najít si čas i pro sebe, a nejen pro práci!


Váhy
Karta Rytíř mečů
přeje těm Váhám, které vědí, co chtějí, a mají odvahu si za tím jít! Jo, to se snadno řekne, ale s vaší pověstnou nerozhodností to může být trošku oříšek! V zásadě však jsou vaše priority jasné, tak to dejte najevo a nemusíte se snažit být zbytečně diplomatičtí. Máte skvělé a perspektivní nápady, které vám přinesou velký úspěch, když budete dostatečně průbojní a povede se vám dobře se prezentovat. Teď je vhodná doba ničeho se nebát a jít si za vašimi cíli, ať už jsou jakékoliv! Můžete toho dokázat mnohem více než si myslíte, energie a optimismus vám rozhodně chybět nebudou. Nad konkurencí budete mít navrch a taky jste připraveni se s ní utkat a víte, že máte silné argumenty. Vaše vysoké nasazení vám může nyní přinést významné finanční přilepšení. Jestli bude dlouhodobé nebo pouze nárazové, to už je na vás a na tom, jak se postavíte k novým příležitostem. Důležité je mít jasno v tom co chcete, a to nemusí být pouze maximální výdělek, ale třeba i možnost dělat zajímavou práci.

Štír
Karta Vůz
vám ukazuje, že vaše kariéra bude směrovat přesně podle toho, jak ji budete vy sami řídit, milí Štíři! Příležitosti zde jsou, ale je na vás, co z nich vytěžíte. Naprosto zásadní bude mít situaci pod kontrolou a vědět, za čím si jdete a co jsou vaše priority. Podle toho si pak můžete rozvrhnout svůj čas a své plány, aby se vám to co nejlépe povedlo. Překážkou v dosažení pracovních úspěchů mohou být především situace, kdy se necháte příliš pohltit nějakou nepodstatnou činností a ztratíte s tím zbytečně čas nebo vám unikne něco důležitějšího. Snažte se proto udržovat si vždy ve všem přehled, a tak budete svoji kariéru řídit správným směrem. Něco podobného platí i o financích, zde se vyplatí držet si povědomí o všech příjmech a výdajích, a tak můžete najít skryté rezervy, díky kterým postupně hodně ušetříte. Důvěřujte si, a pak pro vás bude možné všechno! Postupnými kroky a cíleným směrem se poměrně snadno dopracujete jak k finanční hojnosti, tak i ke kariérnímu růstu!

Střelec
Karta Eso holí
vám přináší novou silnou motivaci a pracovní nadšení, milí Střelci! Dobré nápady vám chybět nebudou a stejně tak ani chuť je uskutečnit! Skvělé je, že toto jaro vám přinese obrovský příval energie, jak po fyzické, tak po psychické stránce. Na tom, co vás baví, můžete pracovat dlouhé hodiny a vůbec nebudete cítit únavu! Vaši spolupracovníci i nadřízení ocení vaše konstruktivní nápady a neúnavnou výdrž, a jistě se dočkáte i patřičného finančního ocenění! Vás však nyní bude motivovat hlavně možnost seberealizace a tvořivé práce. Je vynikající doba pro start nového podnikání nebo pracovního projektu. Lepší čas už nebude, tak neváhejte a jděte do toho! Klidně se nebojte mít velké ambice a nastavit si vysoké cíle. Samozřejmě to nepůjde všechno hned, ale máte šanci na parádní start ve velkém stylu, který vám zajistí perfektní reputaci! A dokonce máte šanci zabrousit i mimo svůj původní obor k něčemu novému, co vás láká a zajímá více!


Kozoroh
Karta Sedm holí
ukazuje, že se před vámi objevují různé překážky, které musíte překonat, milí Kozorozi. Ale díky vaší cílevědomé povaze vám nebude dělat vůbec potíže se s nimi popasovat, dokonce i když na to budete sami. V práci vám teď hrozí situace, kdy budete mít na věci jiný pohled než vaši kolegové, a tak si budete občas připadat jako osamělí bojovníci. Ale v žádném případě to nevzdáte! Chcete zkrátka dělat věci tak, jak vy myslíte, že je to nejvhodnější, a snad vaše úspěchy postupně přesvědčí i vaše okolí, že je to dobrý nápad. Občas si možná budete říkat, jestli to nepřeháníte s iniciativou, protože samozřejmě dobře víte, že mnohem jednodušší by bylo zařadit se mezi ostatní a nečouhat z řady. Ale na druhé straně, váš přístup má perspektivu přinést vám kariérní růst. A pokud vás neocení tam, kde jste, možná je čas poohlédnout se po místě, kde se můžete posunout kupředu. Určitě to bude mít i příznivý finanční dopad, takže proč nejít tam, kde vás patřičně ocení po všech stránkách!

Vodnář
Karta Rytíř holí
vám věští úspěšnou jízdu, milí Vodnáři! Energie máte teď spoustu a nadšení do práce vám taky nechybí, a k tomu všemu vás ještě žene kupředu chuť se prosadit! Když se objeví ta správná motivace, dokážete udělat tolik práce, až na hranici nemožného! Takže využijte toto jaro v pracovní sféře na maximum, protože to bude mimořádně příznivé období pro vaši kariéru! Kromě toho, že s přehledem zvládnete všechny své úkoly a povinnosti, vám navíc ještě zůstane čas a síla věnovat se vašim vlastním nápadům, novým plánům nebo podnikatelskému projektu. Máte chuť pustit se do něčeho nového, v čem byste našli seberealizaci, a vezmete to skutečně ve velkém stylu! Výzev se nebojíte a všechny překážky hravě překonáte! Finance pro vás teď nebudou prvořadé, spíš vám jde o to něco vytvořit a vybudovat. Ale ani po stránce peněz si nebudete mít na co stěžovat. Velkou část výdělků však obratem investujete do vašich nových projektů. Jste jako Vodnáři velmi kreativní znamení, tak se nebojte dát své fantazií rozlet, protože teprve pak se stanete jedinečnými, a to vám přinese velké úspěchy!

Ryby
Karta Tři mince
vám přináší dobrý důvod k radosti, milé Ryby! Budete se totiž těšit z významných dílčích úspěchů, takže jasně uvidíte, že vaše práce má smysl a jsou za vámi vidět výsledky! To vás povzbudí k tomu, abyste se dál snažili ještě více a přinese vám to novou motivaci. A kromě toho samozřejmě i zasloužený výdělek, což je možná ještě důležitější! Taky oceníte, že máte dobré spolupracovníky a že společně dosahujete skvělé výsledky. A to ocení i vaši nadřízení nebo obchodní partneři. Toto jaro je skvělé k tomu, abyste pokračovali ve vašich rozdělaných projektech a dál stavěli na dosavadním úspěchu. Není důvod začínat nic zbrusu nového, když můžete pokračovat v tom, co se vám daří a v čem máte skvěle našlápnuto. Ale nezapomeňte si u toho všeho taky dopřát trochu více volného času a odpočinek. Máte přece nárok trošku své průběžné úspěchy oslavit! A třeba si i z vydělaných peněz koupit něco hezkého jen tak pro radost. Vaše vlna úspěchu se totiž teprve začíná!

Autor článku

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.