Home - Články - Jaké předsevzetí byste si měli dát pro rok 2019?

Jaké předsevzetí byste si měli dát pro rok 2019?

vloženo 25. 12. 2018
čas čtení: 4 minuty

Jaké předsevzetí byste si měli dát pro rok 2019?

S blížícím se koncem roku se začínáme bavit o předsevzetích. Víte, na Silvestra je jich mnoho, ale po novém roce se po nich slehne zem. Podívejte se, co pro vás připravily hvězdy. Nechte se inspirovat předsevzetím, které vám sedne jako ulité!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vykašlete se na tradiční předsevzetí a naplánujte si cestování do exotických zemí. Díky tomu se obohatíte o nové filozofie a zkušenosti. Objevování nových míst vám prospěje. Pocítíte neskutečný příliv štěstí.

Býk
Zrozenci Býka prahnou po pevné půdě pod nohama. V tomto ohledu se jeví jako nejlepší předsevzetí postavení vlastního domu. Hvězdy doporučují i machinace s půdou a stavbami. Materiální jistota je pro Býky začátek a konec.

Blíženci
V letošním roce byste měli rozjet vlastní firmu, anebo ji vybudovat společně s dobrým přítelem. Originálními nápady jen sršíte, proto to pro vás nebude velký problém. Konečně nad sebou získáte absolutní kontrolu.

Rak
Pro citlivé Raky jsou rodinná pohoda a rozkvět v mezilidských vztazích. Staňte se členem nějakého exkluzivního institutu a rozvíjejte své dovednosti. Tento krok je skvělým tipem do budoucnosti. Pomoc bližním hraje prim.



Lev
Rozhodně se nespokojíte s obyčejným předsevzetím. Hned na začátku roku toužíte pomáhat jiným, kteří jsou ve vaší těsné blízkosti. Tato činnost vás vrchovatě naplní. Svobodní by se měli zaměřit na hledání životní lásky.

Panna
Jedinci zrození ve znamení Panny, ať se osvobodí od materiálních věcí a začnou pracovat na svém svobodnějším nitru. Díky poznání sebe sama vznikne nová filozofie do života, která pomůže vykročit do světlé budoucnosti.

Váhy

V podstatě nejste veselé kopy a někdy nad vším moc přemýšlíte. Změňte to! Nastavte si pro rok 2019 optimistický přístup, navazujte zajímavé kontakty a dbejte na porozumění s nejbližšími i novými kontakty.

Štír
Zaměřte se na podnikatelské zájmy. V roce 2019 k nim máte blízko. Spojte se s vlivnější osobou a rozjeďte své ambice na plné obrátky. Veškeré aktivity a kontakty by se měly odehrávat v nejbližším okolí.



Střelec
Dobrodužná povaha Střelce potřebuje zasytit novými vědomostmi, které nejsou všední. V tomto duchu hraje klíčovou roli studium a poznání sebe sama. Doporučuje se daleká cesta a objevení filozofií.

Kozoroh

Svobodní Kozorozi plánující delší dobu svatbu a založení rodiny k tomu mají ideální šanci. Dalším atributem je rozvíjení osobnosti, sebevědomí a vlastního Já. Naučit se neohlížet na okolí a budovat dráhu podle svého.

Vodnář

Aktivně žijící Vodnáři by měli uvažovat o změně stávající zaměstnání. Trefou do černého je cesta do zahraničí, která přinese ovoce jen díky své délce. Krátkodobý pobyt bude nepodstatný. Rozšíření obzorů je to pravé.

Ryby

V letošním roce byste se měli zamyslet nad hodnotami životního žebříčku. Přehodnoťte stávající priority! Oživíte se díky novým kontaktům a přátelství. Komunikační schopnosti posilte za každou cenu, protože váznou.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.