Home - Články - Jak přežít zimu podle znamení zvěrokruhu?

Jak přežít zimu podle znamení zvěrokruhu?

vloženo 7. 1. 2021
čas čtení: 4 minuty

Jak přežít zimu podle znamení zvěrokruhu?

Prosincové, lednové a únorové dny nemusejí být vždycky ošklivé, ale prázdninovému období se prostě nevyrovnají. Nedostatek sluníčka způsobuje ztrátu energie. Jsme unavení a nic nás nebaví. Co nám zvedne náladu podle hvězd?

sdílet článek na facebooku

Beran
Zrozenci ohnivého znamení potřebují být neustále v pohybu. Když se udělá špatné počasí, měli by zamířit za sportovními aktivitami, jako jsou plavání, posilování, squash, box. Rozhodně jim svědčí týmové sporty, využijí svou soutěživost.

Býk
Býkovi zase tak nezáleží na probíhajícím ročním období, protože se zaměřuje na své požitky, ke kterým patří především delikatesní jídlo a pití. Skvělou náladu mu navodí kvalitní čokoláda, masáže, chutná káva, posezení v restauracích a nakupování.

Blíženci
S Blíženci je to zvláštní, protože nejsou změnami ročních období zasaženi. Postačí jim prima společnost, kde mohou oslnit svými komunikačními znalostmi. Rádi se začtou do zajímavé knihy anebo se vydají na výstavu.

Rak
Je pravdou, že mají Raci v lásce teplé počasí. Mile rádi si užívají sluníčka a koupání. V tomto ohledu jim pomůže návštěva aquaparků, kde mohou trávit pěkné chvíle se svou rodinou. Když se zahřejí pod dekou a přitulí k drahé polovičce, jsou nejšťastnější.


Lev
Pro Lva je sluníčko zdrojem vitality, proto vysype prasátko a vyrazí za ním do teplých krajů. Je mu jedno, kolik utratí, hlavně, že se má jako král. Pokud na něj dopadne po návratu z dovolené splín, vyrazí do společnosti, kde se cítí jako ryba ve vodě.

Panna
Panny jsou spokojené jen tehdy, když mají domácnost uklizenou a své záležitosti pod kontrolou. Na ročních obdobích nesejde, stačí mít jen všechno pod kontrolou. Pokud nemají náladu, zajdou do obchodu a koupí si užitečného pomocníka do domácnosti.

Váhy
Pro Váhy je zima malé šílenství. Nálada se jim zlepší nakupováním nového oblečení a kosmetiky. K dobrým myšlenkám jim dopomůže i návštěva koncertu. Mile rádi se zúčastňují zajímavých akcí, kde se uvolní a naberou nový dech.

Štír
Štír je věčný pesimista, který se čas od času zachumlá do svých fantazií. Pokud už je v koncích a chybí mu žhavé paprsky sluníčka, náladu si vylepší kvalitními milostnými hrátkami. Toto by měla vědět jeho drahá polovička. Sexy prádlo vše napraví.


Střelec
Dobrodružná povaha Střelců jim nedovolí spočinout na jednom místě. V létě se cítí na vrcholu, v zimě vyhledávají zajímavé aktivity. Pomůže výlet do přírody, tvoření, vaření, sportovní činnosti a večerní posezení s kamarády v oblíbené hospůdce.

Kozoroh
Kozorohům odpočinek příliš neprospívá, mají pocit, že jsou lenoši. V zimě více odpočívají a věnují se své rodině, ale jakoby jim to nestačilo! Měli by si vymyslet nějakou činnost, kde zúročí své kvalitní znalosti a dovednosti.

Vodnář
Vodnářova tajemná a stále nad něčím dumající duše je v zimních dnech tak trochu zkroušená. Určitě by si měli pořídit nový výstřelek techniky, protože mají inovativního ducha a pokrok je pro ně základním zdrojem vědění.

Ryba
Pro Rybu je zima pohodová a mohou více lenošit, což jim vyhovuje. Ryby nejsou lenivé, ale mile rády relaxují, zajedou si na bazén, nechají se hýčkat na masáži a přijmou pozvání na delikatesní večeři do stylové restaurace.



|<< < 536 | 537 | 538 | 539 | 540 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.