Home - Články - Jak najít lásku, dosáhnout úspěchu v práci, užít si sex?

Jak najít lásku, dosáhnout úspěchu v práci, užít si sex?

vloženo 5. 12. 2018
čas čtení: 5 minut

Jak najít lásku, dosáhnout úspěchu v práci, užít si sex?

Kdo by přesně tohle nechtěl! Nejen tyto cíle, ale mnohem víc vám pomohou dosáhnout kameny ve správné kombinaci. Abyste nemuseli moc koumat, jak vytvořit set kamenů přesně pro váš účel, vytvořili jsme pro vás astrosáčky podle síly kamenů, které vám dodají energii a sílu na to, co zrovna vy nebo vaši blízcí momentálně potřebujete! Prohlédněte si je zde!

sdílet článek na facebooku

Přátelství s kameny

Vztahy s kameny, dříve se jim říkalo polodrahokamy, měli lidé od počátku dějin. Vše na této naší krásné zemi nějak vibruje. Lidé, zvířata, rostliny i nerosty. Dokonce i sama planeta. Nejzákladnější a nejúčinnější vibrace jsou právě násobky „tepu srdce Země“. Kameny jsou součástí matky Země, pocházejí přímo z ní, a tak vibrují v nízkých a velmi přesných frekvencích, které s planetou přímo souvisí. My lidé jsme se od tepu jejího srdce vzdálili, ale kameny nám pomáhají se opět vyladit na základní zemskou píseň.

Nalezněte lásku
Přímo pro ten účel můžete koupit na našem webu www.astronakupy.cz set sestavený z kamenů, jejichž vzájemná energie by vám měla pomoci nalézt přístav svého srdce: člověka, jehož si k sobě budete ochotní pustit blíž, který vás bude zajímat a vy zase jeho, a s nímž se můžete sblížit nejen duševně, ale i fyzicky. Vašimi pomocníky se v tomto případě stanou červený carneol, jaspis a sardonyx. Červený carneol odstraní vaši únavu, vrátí vám radost a jiskřivost, takže budete pro protějšek atraktivní. Hodně podtrhne vaši osobnost a kouzlo. Jaspis podněcuje základní čakru, která je funkční při vzájemné přitažlivosti a tělesné lásce. Také pozvedává krásu a sebedůvěru, uklidňuje rozbouřené city a odstraňuje bloky. Sardonyx vnáší štěstí do partnerských vztahů a dodává sílu. Vzájemnou citovou stabilitu pak zajistí ametyst a achát. Vidíte sami, že tato pětice kamenů je při hledání vztahu důkladným pomocníkem. Nezapomeňte alespoň jednou týdně omýt a nabít venku a být se svými kameny v tělesném kontaktu. KUPTE ZDE!

Pro váš klidný spánek
Možná máte moc starostí, stres v práci, partnerské problémy nebo přemýšlíte o dětech… Hlava je prostě stále vzhůru, i když tělo by spalo. Pro ten případ mějte v ložnici co neblíže u sebe set pěti kamenů pro zklidnění, hluboký spánek a také pro sny, které vyplaví z podvědomí do vědomí vaše starosti. Pak se s nimi již budete moci vyrovnat. V sáčku na vás čeká hematit neboli krevel. Ten nastoluje klid, mír a spokojenost. Pomáhá také zříci se špatných návyků, jako je přejídání před spaním, nestřídmé pití, kouření a podobně. Tyrkys navozuje i za bdělého stavu vnitřní klid, pomáhá tělu regenerovat a vstřebávat živiny. Akvamarín zmírňuje podrážděnost a agresivitu, budí naději. Růženín léčí potlačované emoce a stres, pomáhá odpouštět. Křišťál je univerzální kámen, který „pozná“, co potřebujete. Působí harmonicky na všechny vaše city a odráží negativní vlivy okolí. Tak se o kameny dobře starejte a krásné sny! KUPTE ZDE!

Úspěch v práci
Jste cílevědomí a záleží vám na vaší kariéře, ale děláte si s tím takové starosti, že je zde od stresu riziko chyb. Kameny vám pomohou pracovat s nadhledem a v klidu. V sáčku už na vás čeká červený a zelený avanturin, sardonyx, modrý křemen a obsidián. S čím vám pomohou? Červený avanturín je plný vášně, energie a akce. S ním nepoznáte únavu. Jeho zelený bráška posiluje vytrvalost a pomáhá srovnat myšlenky. Sardonyx je kámen síly a neříká se to jen tak. Modrý křemen navozuje klid a podporuje nejen meditaci, ale i logické uvažování a soustředění. Obsidián podporuje srdeční a krční čakru, pomůže vám držet hlavu zpříma, říkat pravdu a celkově vás harmonizuje. Nezapomeňte se o své kameny starat a mnoho úspěchů! KUPTE ZDE!

Energetická bomba
Cítíte se malátní, slabí, bez motivace, jen byste spali nebo se dívali do prázdna? Kromě toho, že se musíte zamyslet nad svým životním stylem, tu máte dobré pomocníky v podobě tohoto setu kamenů: Tygří oko nám mimo jiné ukazuje naši integritu a pomáhá hledat vnitřní zdroje síly. Sardonyx dovede posílit naši trpělivost s různými situacemi, lidmi i sami se sebou. Nedovolí, abychom se zbytečně vyčerpávali. Modrý křemen pozvedává ducha do stavu hluboké pohody. Hematit brání negativním vlivům vstupovat do aury, nastoluje klid a mír. Červený avanturín je spojen s přírodou a její sílou, dá vám nejen svou vlastní energii, ale pomůže vám čerpat sílu ze země, stromů a zvířat, kdekoli budete. Co říkáte, to by v tom byl hrom, aby vás náš sáček s kameny nepovzbudil! KUPTE ZDE!



Rodinná pohoda a štěstí
Co víc si přát, rodina vás může vytáhnout z pracovních i osobních starostí a dobít vám baterky. Ale musí harmonicky fungovat. Aby tomu tak bylo, dejte je na důležité místo v domě, na dosah všech, tento set kamenů: Achát harmonizuje ženské a mužské síly jin a jang. Pomáhá nám brát sami sebe, ale i ostatní, jací jsme a milovat nás takové. Červený avanturín pomáhá čerpat sílu z přírody, ale i jeden z druhého. Uvědomíme si, jakým darem nám ostatní lidé v rodině jsou. Stromový achát vnáší dostatek a hojnost do všech oblastí života. Červený jaspis přináší všem vitalitu, radost a trpělivost. Ametyst vnáší stabilitu a harmonii do vztahů. Pak už stačí jen kameny čistit, dobíjet a mít navzájem dobrou vůli. KUPTE ZDE!

Od psychické zátěže k harmonii

Možná prožíváte období překážek, nebo jste takzvaně „nervák“ anebo, což je nejhorší, obojí zároveň. I pro vás máme sáček na míru a pro první pomoc. Najdete v něm nejznámější ochranný kámen ametyst. Funguje i proti kletbám a uhranutí a pomáhá navodit harmonické a klidné vztahy. Jeho energie je vysoce duchovní. Růženín má silnou vibraci, která pomáhá kladným emocím na svět a ty horší, jak nenávist, závist, žárlivost, oslabuje a likviduje. S dobrými emocemi roste naše celková síla a dobré vyladění. Šedý achát zmírňuje stres a posiluje energie těla. Tyrkys ulevuje od strachu, pomáhá najít pravá slova, vyrovnává emoční výkyvy. Akvamarín léčí depresi, pomáhá nám komunikovat, čistí mysl a likviduje stres. Pokud kamenům trochu pomůžete a občas je nabijete, budete se brzy cítit o dost lépe. KUPTE ZDE!

Dosažení vlastních cílů
Cíle mohou být různé, od vybudování domu po sportovní výkony, ale bez práce jejich dosažení nikdy není. Potřebujete vůli, sílu, vytrvalost a optimismus. Bez nich se nedá realizovat nic. V sáčku na vás proto čekají přátelé v podobě kamenů, jež vám s tím pomohou. Zelený aventurín vám dodá systematičnost a velkou vytrvalost. Sardonyx je každodenním zdrojem síly pro poutníky na dlouhé cestě. Pomůže neumdlévat. Modrý křemen pomůže soustředit se na nejbližší krok, ale i na dlouhodobý plán. Dává také rozvahu. Červený carneol dodá energii do všech projektů a nápadů. Obsidián čistí hlavu, pomáhá jasnovidnosti – a pro váš případ, řekněme, přinese okamžitou inspiraci, co je třeba dělat. Pokud se budete o kameny hezky starat, postarají se i ony o vás. KUPTE ZDE!

Povzbuzení sexuální síly
Možná chcete svou lásku doslova ohromit, nebo jen dorovnat deficit, který vznikl životem a věkem. Pomohou vám kameny, které přitahují í energii, radost, harmonii a vyrovnanost. Protože k největším vrcholům doplujete nikoli na vlnobití, ale na jedné velké a klidné vlně. Červený jaspis dodává kromě přívalu energie i harmonii a klid. Pomáhá také rychle se orientovat, takže člověk ví okamžitě, co je nejlépe udělat. Kde to můžete uplatnit líp než na loži lásky? Růženín zlepšuje výkon a výdrž. Všude, ale - ano, i zde! Carneol je velmi pozitivní, odstraní bloky a podpoří sexuální touhu. Sardonyx pomáhá partnerům vyladit se na stejný rytmus, s ním je tu prostě souhra. Tygří oko pomáhá růst sexuální síle kundalini. Nejlépe působí, pokud si jej na pár minut položíte na oblast solar plexu. Nezapomeňte své kameny čistit a dobíjet a už jen – krásné večery a noci a dny... KUPTE ZDE!

|<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.