Home - Články - Ideální povolání podle zvěrokruhu

Ideální povolání podle zvěrokruhu

vloženo 6. 7. 2022
čas čtení: 5 minut

Ideální povolání podle zvěrokruhu

Jste spokojeni se svým zaměstnáním anebo toužíte tajně po změně? Znamení, ve kterém jste se narodili, vám mnohé prozradí. Podívejte se, jaké povolání vás učiní šťastnými. Možná zjistíte, jak prohloubit svůj potenciál a talent.

sdílet článek na facebooku

Beran
Aktivní, odvážný a energický Beran potřebuje práci, ve které se cítí nezávislý. Je otevřený novým nápadům a touží ukojit své ambice. Beran zbožňuje adrenalin, proto se uplatní jako policista, voják, pilot, kaskadér či hasič. Úspěch nalezne v oblasti obchodních služeb anebo v umělecké sféře.

Býk
Zrozenci Býka vynikají v činnostech, kde je třeba vytrvalosti. Umějí si zachovat chladnou hlavu, neprahnou po chvále a nejsou soutěživí. Blízká jsou jim povolání spjata s penězi, krásou a designem. Nenajdete lepšího architekta, manažera, účetního, kadeřníka, starožitníka, klenotníka anebo archeologa.

Blíženci
Blíženci potřebují rozmanité povolání, aby zasytili svou zvědavost a poznání. Tito zrozenci srší přirozenou inteligencí a kreativitou. Stereotypní práce je dožene k šílenství. Umí skvěle komunikovat a rychle se učí cizím jazykům. Zaměřují se na práci novináře, tlumočníka, komentátora, učitele, průvodce, ale i tanečníka či knihkupce.


Rak
Inteligentní Rak překypuje citlivostí, vnímavostí a pochopením. Nesnese rutinní práci, která nemá hlubší smysl. Raci milují přímý kontakt s lidmi, proto jsou z nich výborní učitelé, číšníci, zdravotní personál, sociální pracovníci, ale také bytoví designéři, obchodníci s uměním či politici.

Lev
Dominantní povaha Lva si žádá práci ve vyšších sférách. Lev potřebuje vládnout a rozkazovat. V zaměstnání nehledá kompromisy a své podřízené umí skvěle motivovat. Lev se uplatní jako politik, herec, manažer, učitel, ředitel, voják, reklamní agent, režisér či obchodník s vybraným zbožím a šperky.

Panna
Pokud hledáte práci, kde je zapotřebí perfekcionismus, v tom vynikají Panny. Navíc jsou zodpovědné, spolehlivé a mají smysl pro detail. Jejich komunikační schopnosti jsou rovněž pozoruhodné. Uplatní se jako hodináři, úředníci, zdravotníci, veterináři, starožitníci, daňoví poradci, asistenti, řemeslníci anebo kadeřníci.


Váhy
Pakliže hledáte přizpůsobivého pracovníka, který se nehádá, umí naslouchat a je spravedlivý, zaměstnejte Váhu. Oplývá zodpovědným jednáním a vkusným chováním. Váhy vědí, co je správné a mají smysl pro estetiku. Rády se pohybují v oblasti módy, bydlení, šperkovnictví, ale i zdravotnictví a politiky. Mezi Váhami hledejte soudce, prokurátory a obchodníky.

Štír
Štíři berou svoji práci velmi vážně a rádi za sebou vidí úspěchy. V zaměstnání musejí najít vyšší princip, rádi řeší záhady a problémy. Dokonale se uplatní ve vypjatých situacích. Práce psychologa, vědce, historika, policisty, patologa, kriminalisty, politika, vojáka, či kováře, jim přinese uspokojení.

Střelec
Vhodná práce pro Střelce? Hlavně ho nesmíte zavřít do jedné místnosti a zahrnout stereotypními povinnostmi, jinak vám uteče! Zbožňuje kontakt s lidmi a volné pole působení. Uplatní se jako průvodce, kuchař, pilot, překladatel, diplomat, fotograf, chovatel zvířat anebo advokát.


Kozoroh
Na koho se spolehnout v krizové situaci? Jedině na Kozoroha. Vyřeší všechny obtíže jako mávnutím kouzelného proutku. Nezná slovo lenost a disponuje logickým myšlením. Kozorohovi jsou předurčena povolání na vyšších postech, kde je zapotřebí odpovědnosti. Bankéř, ekonom, politik, státník, chirurg, archivář, stavitel, voják či řemeslník.

Vodnář
Práce s Vodnářem je zábavná a nápaditá. Rád uplatňuje své tvůrčí schopnosti. Hýří originalitou, vytrvalostí a bohatou fantazií. Potřebuje zaměstnání s hlubším smyslem. Najdete je v řadách humanitárních pracovníků, sociologů, astronomů, vědců, cestovatelů, číšníků, léčitelů či učitelů.

Ryby
Klidné a citlivé Ryby jsou spokojené v práci, kde se mohou vcítit do potíží jiných lidí a ukážou jim správnou cestu. Vynikají jako zdravotní sestry, sociální pracovníci, učitelé, psychologové i lékaři. Jejich velká představivost je táhne k zaměstnání s mystickým podtextem a k umění. Zazáří jako básníci, barmani, fotografové, hudebníci, herci i modelky.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.