Home - Články - Čínský horoskop na týden 4. - 10. červenec

Čínský horoskop na týden 4. - 10. červenec

vloženo 4. 7. 2022
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 4. - 10. červenec

Budete plni energie nebo vás čeká vyčerpávající období? Můžete se těšit na nové příležitost nebo se budete raději držet zajetých kolejí? Co vás čeká vám prozradí hvězdy!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Navzdory začínajícím prázdninám se zrozenci Krysy stahují do sebe. Nic se vám nechce a od jednoho chodíte k druhému jako tělo bez duše. Zkuste nepodléhat zvláštním náladám, protože období dovolených je příliš krátké na takové rozmary. Hledejte různé kreativní činnosti, při nich se emoce přetaví v něco hezkého nebo užitečného. K lepší náladě vám pomůže i pravidelné sportování či práce na zahrádce. … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
První polovina prázdnin nabízí paradoxně vynikající podmínky pro práci. Radujete se ze skvělých nápadů a povinnosti jdou rychle od ruky. Rodinný a partnerský život jsou proti tomu pod napětím. K hádce stačí naprostá maličkost. Dokonce i domluva ohledně společné dovolené vede v tomto týdnu spíše ke konfliktu. Porozumění je nejsložitější s odrůstajícími potomky. Ti mají úplně jiné potřeby než vy. … ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, zkraje července se kolem vás objevuje spousta lákavých nabídek. Bohužel ne všechny jsou ve skutečnosti takové, jakými se stavějí. Jak se říká, když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Platí to zejména v zaměstnání, kde by změna nemusela naplnit dychtivé očekávání. Hvězdy radí soustředit pozornost na rodinu a domácí zázemí. V nich se nespálíte. Také můžete začít se seberozvojovým kurzem. … ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Období prázdnin v sobě skrývá báječnou zprávu pro nezadané Zajíce. Venuše zvěstuje novinky o romantice, něžném cvrlikání a láskyplných chvílích. Složitější týden čeká zadané a rodiče. Místo randění a žhavých okamžiků vymýšlíte zábavu pro nezbedné ratolesti. Zvažte hlídání u prarodičů nebo je vyšlete na tábor. U starších potomků je na čase, aby poznali, jak to v životě chodí. Už mají brigádu? … ČTĚTE VÍCE!


Drak
Prosperující Jupiter přichází na začátku prázdnin, aby pomohl Drakům s ekonomickou situací. Postupně se dostáváte do plusu a dost možná si vytvoříte železnou rezervu na horší časy. Velmi důležité je dbát na hygienu při nakupování i přípravě jídla. Sami byste neměli konzumovat jídlo ze stánků. Vyhněte se majonéze a potravinám, které se v teple rychle kazí. Zažívání je momentálně velmi citlivé. … ČTĚTE VÍCE!

Had
Rodiče narození pod nadvládou Hada mají zkraje měsíce za úkol nastavit hranice svým potomkům. O prázdninách si chtějí hlavně užívat a zapomínají na pravidla. To, co jim projde doma, by mohlo narazit na táboře nebo při návštěvě kamarádů. V krajním případě by se mohly doma objevit dříve, než bylo domluveno. V první červencové dekádě myslete také na své zdraví. Podpořte ho vitamíny z letního ovoce. … ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Platonicky zamilovaní Koně se ocitnou tváří v tvář realitě. Naděje na to, že to se svým idolem dáte dohromady, se na začátku měsíce rozplyne. Nepropadejte špatné náladě, protože máte před sebou celé léto. Jestli nemáte naplánovanou dovolenou, vyrazte do míst, kde to žije. Tam můžete narazit na človíčka, se kterým si padnete do oka. Zatím se hodláte bavit, láska vás pak sama navede, jak pokračovat. … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Prázdninový start se nese ve znamení návštěv a cestování. Najdete si čas na přátele a příbuzné, s nimiž jste se v uplynulých letech nevídali. Během července zvládnete absolvovat i delší trasy. Zadaní zrozenci Kozy se dostávají častěji do pře s drahou polovičkou. Pokud si budete naslouchat, mohu být tyto výměny názorů důležité pro obě strany. Padne při nich spousta informací, na které berte ohledy. … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Ekonomická situace Opic se pomalu vylepšuje. Pohráváte si s myšlenkou na lepší bydlení. Zatímco někdo se pustí do stěhování nábytku a rekonstrukce, vyloučena není ani úplná změna rodinného hnízdečka. To ovšem nebude nic lehkého, protože na každé nabízené nemovitosti se časem objeví něco, co vás od koupě odradí. Volný čas naplňte oddechem. Máte před sebou náročný úkol, na který je třeba hodně síly. … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Už se vidíte na prázdninách, ale povinnosti jako by se vás nechtěly pustit. Bohužel se nedá nic dělat - nejdřív práce, potom zábava. Velkou pomoc představuje změna klimatu mezi partnery. Vlivem Merkuru se mezi vámi zlepšuje komunikace. Díky tomu dokážete najít společné stanovisko snad ve všech podstatných otázkách. Pokud jste se dlouho snažili miláčka pro něco přemluvit, teď by to mohlo vyjít. … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Hledání letní dovolené na poslední chvíli se Psům nedaří. Pokud jste začali s pátráním až nyní, narážíte na vyprodané zájezdy. Nezbývá, než upravit své požadavky a smířit se s něčím, co není úplně podle vašeho gusta. Když už někam vyrazíte, snažte se oddechových pár dní užít na maximum. Díky rodině a přátelům to není nic těžkého. S tak veselou partou vám bude dobře i na louce pod širým nebem. … ČTĚTE VÍCE!

Vepř
S rodinou máte odlišné představy o trávení dovolené i volného času. Zkuste si tím nekazit náladu a dopřejte blízkým, po čem touží. Nemusíte spolu trávit každou volnou minutu. Zadaní Vepři zvažují, zda setrvávat ve stávajícím vztahu. Do konce měsíce byste měli mít jasno v tom, jestli nezkusit najít vhodnější protějšek. Trápit vás může ubývající energie. Doplňte tělu vyšší dávku vitamínu C i hořčíku. … ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.