Home - Články - Číslo domu ovlivňuje vaše bydlení

Číslo domu ovlivňuje vaše bydlení

vloženo 4. 7. 2022
čas čtení: 4 minuty

Číslo domu ovlivňuje vaše bydlení

Numerologickými výpočty se o sobě dozvídáme mnohé podle jména či data narození. Svou moc má ale také číslo vašeho bydliště. Působí na pocit osobní pohody a na vaše vztahy. Jak adresa domova ovlivňuje vaše chování a schopnosti?

sdílet článek na facebooku

Nejprve vypočtěte numerologické číslo domu

Vezměte si k ruce číslo budovy, ve které bydlíte. Sčítejte všechny jeho cifry, dokud se nedostanete k jednocifernému číslu. Například má-li váš domov v adrese číslo 28 (vypočtěte 2 + 8 = 10 a 1 + 0 = 1), pak je vaším číslem bydliště jednička. Pokud má váš domov v adrese 2180, redukcí stejným způsobem dostane vaše bydliště numerologické číslo dva.

Jednička – vaším štítem je Slunce

Máte tu čest bydlet přímo pod ochranou slunce. I dnes je moderní dávat si na vývěsní štíty nebo alespoň za okna veselá sluníčka, protože právě Slunce přináší domů pohodu a blahobyt. Co se týká kvality bydlení, většinou u vás panuje spokojenost a rádi si dopřáváte luxus. S čím naopak mohou být problémy, jsou rozepře kvůli dominanci. Spory o určení hlavy rodiny.

Dvojka – jste pod ochranou Měsíce

Bydlíte-li ve dvojce, nebo se dá vaše číslo popisné na dvojku zredukovat, pak nad vámi bdí měsíční královna, a to nikoliv jen v noci. Dvojka má energii Měsíce a obyvatelům domu ponejvíce přináší velkou citovost a empatii. Můžete tak být náchylnější, bydlíte-li například ve starém domě, ke vzpomínkám. Spokojenost s bydlením se hodně odvíjí od vaší nálady, jste-li spokojeni, umíte si vychutnat odpočinkové zóny, které jste si v bytě či domě připravili, ale jste-li v depresi, pak ji ve vás pobyt mezi čtyřmi domácími stěnami jenom umocňuje.


Trojka – dary vám přináší Jupiter

Pokud máte tu čest a bydlíte pod číslem tři, pak si můžete gratulovat. Trojka rezonuje s energií Jupitera, který je nebývale štědrý ke svým svěřencům. Vaše bydlení tedy patří k méně skromným. Pokud nevyniká luxusem, pak alespoň luxusními prostory, květenou, prostě něčím ve velkém stylu. Co se týká vztahů, pak vám nedělá potíže přeskakovat od minulosti k budoucnosti nebo si užívat přítomnost. Na co je třeba dát si pozor, jsou hádky nebo různé maléry, i ty mají tendenci k velkoleposti.

Čtyřka – ve znamení Rahu a rekonstrukcí

Číslo čtyři vám přináší čerstvý vítr do plachet díky planetce Rahu, která čtyřku vybavila vibracemi ponoukajícími ke změnám všeho stávajícího. Je tak pravděpodobné, že se u vás maluje a vůbec rekonstruuje mnohem častěji. Také máte tendenci zavádět nové rodinné pořádky, a pak je zase rychle měnit za více fungující.

Pětka – komunikace díky Merkuru

S pětkou jako číslem bydliště můžete vesele odložit příručky o tom, jak doma komunikovat bez problémů. Vy byste je totiž mohli klidně psát, protože díky Merkuru, který má pod svým patronátem pětku, nemáte v této oblasti problém. A stejné je to i s provozem vaší domácnosti, protože si vždy dovedete vyjednat, co je zapotřebí.


Šestka – vášeň a krása na počest Venuše

Číslo šest ukazuje, že váš domov je vaší chloubou. Neváháte do ní investovat především v oblasti krásy, prim držíte v dekoračních doplňcích, ale i různých vymoženostech, které vám přinášejí radost. Doma vám jde především o to, aby se všichni cítili dobře. Aby si jejich oči užívaly okolní krásu a aby zde měl zároveň každý čas a prostor na své koníčky.

Sedmička – inspiraci přináší Ketu

Bydlíte-li v čísle sedm, pak sebou vaše bydlení nese energii Ketu. Je to poměrně tajemná planetka a také u vás doma proto můžete mít častý sklon k tajnostem. Když už ne navzájem mezi sebou, pak vůči okolí, například sousedům. Co vám doma zaručeně nechybí, je příval inspirace a různá zákoutí například s květinami či soškami.

Osmička – píle i zkoušky pod taktovkou Saturnu

S bydlením pod osmičkou se pojí různá úskalí, která sebou nese Saturn. Ale překážky, které společně překonáváte, vám umožňují propracovat se pozvolna k úspěchu. Buď je třeba na domě či bytě hodně oprav, nebo vám často mohou zlobit domácí spotřebiče. Pozitivní zpráva je, že co se týká výpomoci v domácnosti, každý ochotně přiloží ruku k dílu.

Devítka – bojovnost i úspěchy díky Marsu

Bydlíte-li pod číslem devět nebo jeho redukcích, pak můžete být obávanými sousedy, protože Mars dává devítce do vínku ohnivou náturu. Bojovnost tak vaše bydliště obklopuje jako štít. Mars sebou však nese i úspěchy a odvahu, není tak vyloučeno, že si doma třeba zřídíte vlastní hvězdářskou stanici nebo dáte přednost stanici chovné.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.