Home - Články - Expresní výklad tarotových karet

Expresní výklad tarotových karet

vloženo 24. 1. 2023
čas čtení: 7 minut

Expresní výklad tarotových karet

V životě se občas stává, že potřebujeme odpověď hned teď a tady. Vyzkoušejte expresní výklad karet – pomůže vám rychle se rozhodnout!

sdílet článek na facebooku

V jakých situacích vám pomůže expresní výklad

Stalo se vám již někdy, že jste potřebovali dobrou radu – ale rychle a okamžitě?
Musíte se rozhodnout, a to hned! Otázku jste se dověděli teprve teď, ale již včera bylo pozdě! A vy opravdu nevíte, co máte dělat...
Vsadila bych si s vámi, že snad není člověk, který by tuto situaci důvěrně neznal. Dnešní uspěchaná doba si žádá svoji daň. Je zcela běžné, že musíme rychle reagovat a přímo expresně se rozhodovat o něčem, co je naprosto zásadní a chtělo by to důkladnější zamyšlení. Na to však nezbývá čas – musí se konat!
Někdo se s tím vyrovnává snáz, někdo hůř – závisí na naší povaze, znamení narození, na odolnosti vůči stresu, i na tom jaký máme zrovna den... Vždy se však hodí mít po ruce tajnou fintu, jak se s rychlým rozhodováním úspěšně vypořádat a rychle zjistit, která možnost je nejlepší!
Když mě osud postaví před nutnost rychle se rozhodnout, osvědčila se mi technika, o kterou bych se s vámi teď chtěla podělit. Samozřejmě, hlavní roli v ní hrají karty! A nezabere vám víc než pár minut!

Je dobré mít karty vždy v pohotovosti

Naučila jsem se nosit svůj oblíbený balíček tarotových karet neustále u sebe. Tarotových sad mám doma několik, v různých typech ztvárnění. Existuje jich totiž bezpočet různých typů a zjistila jsem, že pro různé účely mi vyhovují různé karty. Moje „cestovní“ nebo „pohotovostní“ sada karet má jednu důležitou vlastnost – je malá a skladná, karty jsou menších rozměrů, takže se mi bez problémů vejde do kabelky. Když naopak vykládám karty, abych pomohla jiným lidem, osvědčily se mi karty většího formátu, protože je na nich lépe vidět symbolika a obrazy.


Kdykoliv mě osud postaví před nutnost rychle se rozhodnout, ať už se to týká čehokoliv, je můj příruční balíček karet mým esem v rukávu. Používám je v různých situacích – velmi se mi osvědčily například v práci, když se musí rychle najít řešení nějakého organizačního problému. Pomáhají mi však i tehdy, když například řeším, co budu dělat odpoledne, nebo jestli bude lepší si koupit to nebo ono. Zkrátka v každodenních situacích, když už rozum marně hledá odpověď na otázku, tarotové karty jsou vždy připraveny pomoct.

Návod na expresní výklad karet

Jak na to? Jednodušší to snad už ani nemůže být. Soustřeďte se na otázku, snažte se chvíli nemyslet na nich jiného. Zamíchejte své karty a levou rukou od srdce si z balíčku vytáhnete jednu kartu. Její význam by vám měl jasně napovědět, co máte udělat.
Občas se stane, že jedna karta nestačí, hlavně když se jedná o složitější problém. Pak máte dvě možnosti. První možnost je, že si vytáhnete ještě jednu kartu, popřípadě pak ještě jednu – ale neměly by být dohromady víc než tři, protože pak už se můžete v odpovědi snadno zamotat, a hrozí riziko, že si budete vybírat z toho co vám karty řeknou pouze to, co chcete vy sami slyšet! Z těchto dvou až tří karet dohromady by pak už neměl být problém poskládat mozaiku správné odpovědi.


Doplňková podotázka

Druhá možnost je, že první vytažená karta vám otevře nějakou podotázku. Například se ptáte, jestli máte přijmout tuto zakázku a karty vám řeknou že ano, ale že si máte k tomu najít spolupracovníka. Podotázkou by pak mohlo být, jaké vlastnosti má tento spolupracovník mít – karty vám třeba řeknou, že má být tvořivý a plný nápadů, a podle toho už ve svém okolí snadno uhodnete, o koho by se mělo jednat.
Pokud se rozhodnete zeptat se na podotázku, je dobré karty ještě jednou zamíchat. U druhého míchání se soustřeďte na první dílčí odpověď, kterou vám dala první karta, a zároveň na podotázku, která z ní vyplývá. Pak si teprve vytáhnete kartu s odpovědí na podotázku.

Jak si najít chvilku pro sebe

„No dobře“, řeknete si možná, „ale to mám teď v polovině pracovní schůzky vytáhnout z kabelky karty a začít si z nich věštit? Vždyť se na mě budou dívat jako na blázna!“
Je pravda, že někdy se musíme rychle rozhodovat právě v situacích, kdy vytahovat karty není zrovna společensky vhodné. Vlastně je to docela často. Zeptat se karet se však přesto vyplatí – jenomže jak to udělat?
Když člověk velmi chce, vždy se nakonec najde nějaká možnost, jak získat chviličku nepozorovaně jen pro sebe. Když už opravdu nebude jiná možnost, vždy se můžete vymluvit na to, že si potřebujete třeba odskočit na toaletu! A pokud jste v opravdové časové a prostorové tísni, můžete z návodu vynechat jeden krok – míchání karet. Prostě si z balíčku vytáhněte jednu kartu, aniž byste je předem zamíchali. Mělo by však tomu předcházet hluboké soustředění na otázku, alespoň po dobu jedné minuty!

Tak co, vyzkoušíte to! Přeji vám, ať vás karty v životě vedou jen těmi nejlepšími cestičkami!

Autor článku

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.