Home - Články - Zimní tarotový horoskop lásky 2023

Zimní tarotový horoskop lásky 2023

vloženo 12. 1. 2023
čas čtení: 10 minut

Zimní tarotový horoskop lásky 2023

Čeká vás v novém roce zimní romantika a vášeň? Bude vám to klapat ve vztahu? Čeká vás nové seznámení? Naše tarotové karty znají odpověď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Král mečů
ukazuje, že milostná Štěstěna bude letos přát těm Beranům, kteří vědí, co chtějí a nebojí se říct si o to! V lásce teď není důvod držet se zpátky a být zticha, protože jak může pak váš protějšek vytušit, co cítíte a jaké jsou vaše potřeby? Otevřená komunikace bude klíčem k úspěchům bez ohledu na to, jestli jste spolu již dlouho, nebo jste se teprve seznámili. Někdy to ovšem bude chtít pevnou vůli, říct protějšku i ty věci, které se mu třeba nebudou líbit, a stát si za svým. Ale vždy je lepší o tom, co vás trápí, mluvit raději včas, než nechat to přerůst do závažnějších potíží, nemyslíte? A pokud jde o seznamování, taky se vám, milí Berani, vyplatí iniciativa a jasná komunikace. Když se nebojíte toho druhého oslovit, stáváte se pánem situace a můžete si vybírat! Takže vsaďte na nekompromisní přístup a budete příjemně překvapeni, jak snadno dosáhnete v lásce svého!

Býk
Karta Deset pohárů
vám věští krásné chvíle ve dvou a milostný soulad, který bude zářit do celého vašeho okolí. Pokud máte děti, projeví se vaše láska s partnerem na krásné atmosféře v celé vaší rodině! Tato zima Býkům slibuje v lásce jen to nejlepší, co si dovedete představit! Potěší vás, že staré potíže nebo neshody konečně zmizí a nezůstane po nich ani stopa! Teď je ten správný čas užívat si radost ze života po boku milované osoby! Dopřejte si dělat společně věci, které vás baví, klidně i spolu s rodinou nebo vašimi společnými přáteli. Můžete se těšit na nádherné zážitky, na které budete společně ještě dlouho vzpomínat! A co nezadaní Býci? Vy se snad konečně dočkáte vysněné velké lásky, se kterou vás bude spojovat nejen vášeň, ale taky společné plány a sny. Je zde velká šance, že potkáte toho pravého partnera pro založení rodiny, a to je skvělá zpráva!

Blíženci
Karta Osm pohárů
naznačuje, že v citovém životě vás provází jakýsi stín nespokojenosti, milí Blíženci! Je však asi těžké říct, proč se tak vlastně cítíte a co vám vlastně chybí. U některých Blíženců může být odpověď jasná a jednoznačná, a v tom případě vás osud vybízí odhodlat se ke změně, kterou potřebujete! Většina zrozenců v tomto znamení však bude spíš mít jen pochybnosti, jako kdyby vám chyběla ta pověstná jiskra. Asi se neubráníte pocitům zklamání, když se protějšek nebude vždy chovat jako ve vašich romantických snech, ale nic si z toho nedělejte, to není důvod lámat nad láskou hůl, příště bude zas lépe. Nejlepší bude, když budete v tomto období věnovat více pozornosti jiným věcem, než jsou milostné vztahy – třeba práci, rodině, svým zálibám a tak dále. Zimní výzvy a nejasnosti časem samy pominou a vy se pak budete divit, o čem jste to vlastně pochybovali!


Rak
Karta Tři poháry
je pro váš milostný život velice příjemná a krásná! Takže se máte tuto zimu na co těšit, milí Raci! Úspěchy na milostném poli čekají jak ty zadané, tak i nezadané! S protějškem si užijete spoustu dobré nálady, příjemné zábavy a radosti, ať už v soukromí ve dvou, nebo taky v okruhu vašich přátel! Právě to, že spolu dokážete skvěle fungovat mezi lidmi, z vás bude dělat oblíbenou dvojici, která zaručeně zajistí skvělou atmosféru všude, kde se objevíte! Budete si užívat, že jste s partnerem na jedné vlně a že vás baví stejné nebo velmi podobné věci. To je vzácnost, která stmelí každý vztah, takže se vyplatí rozvíjet společné záliby a věnovat společnému okruhu známých! A pokud jste zatím nezadaní, právě mezi svými stávajícími přáteli můžete teď najít ten pravý protějšek, který vám chybí! Tak co, tušíte, kdo by to mohl být? Možná vás jeho či její zájem o vás hodně překvapí!

Lev
Karta Král holí
ukazuje, že v lásce jste energičtí a nechybí vám vášeň! A to samé očekáváte teď taky od svého protějšku! Jako Lvi rádi berete všechno ve velkém stylu, a milostné vztahy nejsou výjimkou. Tak proč se spokojit s málem, když je tak snadné ukázat partnerovi svá tajná přání a představy! Díky tomu si užijete nezapomenutelné zážitky jak v posteli, tak i ve společném životě! Půjdete si zkrátka za svým a trošku potáhnete i svého partnera, aby s vámi zvládal držet krok. Nebo je naopak váš protějšek z vás dvou ten energičtější a aktivnější? Tak to vás jedině potěší, ale s rolí druhých houslí se nespokojíte a moc rádi se naladíte na jeho vlnu! I při seznamování budou Lvi teď aktivní a nebudou na nic čekat. Pokud se vám někdo líbí, není nic snazšího, než udělat první krok a oslovit ho nebo ji. Váš zájem a odvaha určitě zapůsobí a přinese vám splnění vašich snů!

Panna
Karta Sedm pohárů
vám, milé Panny, připomíná důležitou věc! V lásce jsou důležité skutečné city, a nikoliv přeludy a falešné sliby o tom, co by mohlo být kdyby. Možná váháte mezi dvěma možnými partnery, možná si ve svém vztahu nejste jistí a uvažujete co dál, nebo možná jste single a brouzdáte po seznamkách. Ale nezapomínejte, že všechny protějšky jsou opravdoví lidé se svými přednostmi, nedostatky, sny i trápeními, a nikoliv zboží jako kdybyste si vybírali v obchodě. Možná máte pocit, že když budete chtít, omotáte si kolem prstu přesně toho, koho si vyberete. A nejspíš je to i pravda, jenomže jak dlouho takový vztah vydrží, a bude skutečně stát za to? Tak to už je jiná otázka! Držte se tedy raději nohama na pevné zemi a nedovolte si ve svých snech o svádění zas příliš uletět! Nejspíš by vás totiž čekalo pouze zbytečné zklamání!


Váhy
Karta Poustevník
vám, milé Váhy, pro tuto zimu věští spíš osamělejší období. Pokud jste momentálně nezadaní, nejspíš si budete výhody single života užívat až do jara. Ale to není důvod ke smutku, protože jak již bylo řečeno, osamělost má taky své kladné stránky! Především budete mít spoustu času sami pro sebe a nemusíte se nikomu přizpůsobovat ve svých plánech. Tedy, kromě rodiny, ale to už je jiná kapitola. Můžete být zkrátka sami sebou a svůj volný čas zasvětit přesně tomu, co vás baví. Ať už je to cokoliv! Taky máte hodně příležitostí si promyslet, co přesně od lásky čekáte a jaké vlastnosti váš protějšek musí mít! A jak na tom budou zadané Váhy? Je dosti pravděpodobné, že vás čeká nějaké odloučení, třeba kvůli pracovním povinnostem nebo služební cestě. A to je ideální příležitost udělat si čas jen pro sebe, podívat se na váš vztah s nadhledem a odstupem. Až pak budete opět spolu, bude to ještě krásnější, a dočasné odloučení vám přinese do vztahu novou jiskru!

Štír
Karta Devět mincí
vám věští krásné a klidné období plné milostného souladu a harmonické atmosféry. Většina z vás, milí Štíři, vsadí se svým protějškem na domácí pohodu a nebudete se za ničím honit ani s ničím zbytečně stresovat. Vašemu vztahu jedině prospěje, když nějakou dobu nebudete řešit žádné zbytečné starosti, ale dopřejete si společnou relaxaci a příjemný pocit bezpečí a zázemí. Tarot naznačuje, že jako dvojice na tom budete finančně dobře, tak toho využijte a dopřejte si pohodlí, které si zasloužíte, trocha klidu vašemu vztahu udělá dobře. Pro nezadané Štíry bude teď prioritou najít vážný a stabilní vztah. Uvažujete o někom, s kým si dovedete představit společnou domácnost, rodinu, s kým si budete navzájem spolehlivou oporou. A podle toho bude probíhat i vaše seznamování. Přesně víte, čeho si všímat a o krátkodobé úlety teď nestojíte!

Střelec
Karta Šest mečů
vám připomíná, jak moc je ve vztahu důležitá soudržnost a vzájemná podpora. A to jak v názorech a pohledu na svět, tak i v praktických záležitostech. Všichni Střelci teď velice ocení, když se s partnerem na sebe budou moct navzájem spolehnout, plně si důvěřovat, zkrátka když budete táhnout za jeden provaz. Vztahové neshody kvůli maličkostem vám teď připadají malicherné, takže jim nebudete raději ani věnovat pozornost a ony se kupodivu nakonec samy vytratí. S partnerem se považujete za jeden tým a uděláte všechno proto, aby tomu tak bylo. A to samé platí i v případě, že to zatím není ještě váš partner, ale pouze člověk, který se vám líbí. Nový vztah budou nezadaní Střelci stavět na základu přátelství a spolupráce. Díky skvělé komunikaci jsou teď možnosti posunout jakýkoliv typ vztahu na novou a lepší úroveň, kde si budete navzájem ještě bližší!


Kozoroh
Karta Císař
ukazuje, že v lásce byste nejraději získali všechno a hned! Ať už v seznamování nebo dlouhodobém vztahu budete průbojní a docela nekompromisní, takže možná se protějšek bude cítit trochu zahnaný do kouta. Ale na druhé straně, nejvíce vás budou přitahovat silné osobnosti, které se vaší energie jen tak nezaleknou a možná vás ve své vášnivosti ještě i předčí! Ale pozor, milí Kozorozi, na sklony k nadvládě a mocenským bojům ve vztazích! Jakmile by se někde objevila třeba jen známka násilí nebo panovačnosti, znamená to, že někde je problém, který je potřeba řešit! Láska přece není bitevní pole a nejde o to, kdo bude mít po svém nebo kdo je v čem lepší než ten druhý. A taky není na místě si partnera přivlastňovat a snažit se mu poroučet. A to bez ohledu na to, jestli to děláte vy nebo ten druhý! Dejte ve vztazích prostor porozumění a více naslouchejte, určitě to bude přínosné!

Vodnář
Karta Vůz
vám, milí Vodnáři, prozrazuje, že spokojený milostný vztah nejlépe dosáhnete, když se vám povede udržet rovnováhu mezi jednotlivými oblastmi vašeho života. Musíte je zkrátka mít pod kontrolou, jako když řídíte vozidlo, ať vás to nezatáhne příliš do žádného extrému. Když se cítíte zamilovaně, nejraději byste se svým milým protějškem trávili veškerý svůj čas, a nic jiného vás nezajímá! To je však známka nerovnováhy, která naznačuje, že zanedbáváte jiné oblasti svého života, ať už práci, vaše vlastní záliby, aktivity nebo vaše přátele, že se příliš přizpůsobujete partnerovi, a to vám dlouhodobé štěstí nepřinese. Ale na druhé straně, držet se svého a odmítat jakékoliv kompromisy kvůli partnerovi taky není příliš perspektivní. Takovým stylem z vás budou možná tak spolubydlící! Takže to chce opravdu hledat rovnováhu, zlatou střední cestu, a pečlivě se jí držet!

Ryby
Karta Devět mečů
prozrazuje, že teď máte sklon se zbytečně trápit kvůli lásce a děláte si přemrštěné starosti. Jako Ryby jste velice citliví a vnímaví lidé, takže vám v milostném vztahu neunikne sebemenší náznak problému, nesouladu nebo nepochopení. A to vás vždycky hodně mrzí! Možná o tom budete tolik přemýšlet, až z toho po nocích nebudete moct pořádně spát, a přitom ve skutečnosti o nic nejde a z pohledu vašeho protějšku je to jen banalita. Zkuste myslet pozitivně a nehledat problémy v každé drobné neshodě, ať už je to dlouhodobý vztah nebo někdo, koho se teprve snažíte si získat. Pokud je tlak pochybností a nejistoty příliš velký, nejlepší bude si o tom s protějškem přímo promluvit! Pak budete vědět, na čem jste, a nemusíte se zbytečně trápit! Nejspíš je realita mnohem příjemnější, než vaše pesimistická očekávání, tak se toho neobávejte a mluvte o tom, jak se cítíte!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.