Home - Články - Týdenní horoskop 16. - 22. ledna

Týdenní horoskop 16. - 22. ledna

vloženo 14. 1. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 16. - 22. ledna

Zhluboka se nadechněte a vykročte radostně s novým týdnem vstříc lepší budoucnosti! Co k tomu budete potřebovat? Postačí odhodlání, úsměv na tváři a náš nový týdenní horoskop!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vaše znamení bude tento týden v poměrně nepříznivé nadvládě Jupitera a v pracovní sféře se vám celkově moc dařit nebude. Budete dělat chyby, ale také se nepohodnete s vedením. Dokonce budete chvíli uvažovat nad tím, že byste práci definitivně změnili.

Býk
V posledních pár týdnech jste udělali spoustu chyb, které vás sice na jednu stranu mrzí, na druhou stranu si musíte přiznat, že jste se z nich výrazně poučili. Ne nadarmo se říká, že každá chyba nás posune dál. U vás to momentálně platí dvojnásobně.

Blíženci
Venuše je tento týden v pěkném trigonu s Marsem, ale také vaším vzdušným znamením. Pocítíte to zejména v osobních vztazích, kde budete excelovat ve společenských rozhovorech, ale dařit se vám bude celkově i v oblasti lásky. Je třeba toho momentálně využít.

Rak
Tento týden na vás padne únava. Nebudete se cítit ve své kůži a nutně budete potřebovat nějaký zdroj energie. Zkuste například výlety do přírody, pobyt na čerstvém vzduchu vám v mnohém pomůže. Vyrazte o víkendu s přáteli na hory za dobrodružstvím!


Lev
Dejte si tento týden pozor zejména na své finance. Hvězdy vám radí, abyste upustili od neuváženého podepisování smluv, i když se týkají čehokoliv. Raději se zaměřte na jiné sféry vašeho života a důležité kroky nechte na příhodnější dobu.

Panna
Rozhodnete se radikálně změnit váš život. Už máte dost toho, jak se ohlížíte na ostatní a absolutně nemyslíte na sebe, své potřeby a zejména štěstí. Jste velice ochotný a nesobecký člověk, ale pozor, někteří lidé toho umí poměrně nehezky využít.

Váhy
Investice do luxusnějších a dražších věcí se vám momentálně vyplatila. Nejste člověk, který by vedle sebe nutně potřeboval nějaký luxus, ale občas si rádi dopřejete něco, co se vám dle vašeho uvážení může vyplatit, což se momentálně opravdu stalo.

Štír
Pomalu ale jistě přestáváte být spokojení ve vašem osobním životě. Ve vašem momentálním vztahu vám chybí vše. Už dávno jste měli udělat jisté rozhodnutí a ne stále čekat na to, že se něco změní. Osobnost toho druhého nedokážete totiž změnit nikdy.


Střelec
Užíváte si společenského života a máte spoustu času na kamarády. Rodinné i pracovní záležitosti necháváte stranou a stejně jste se rozhodli hodit za hlavu jakékoliv problémy. Máte recht, život je příliš krátký na to, abychom se stále s něčím trápili.

Kozoroh
V osobním životě potkáte velice zajímavou osobu a okamžitě vás uhrane svým charismatem i svým postojem k životu. Stále ale nemáte vyřešenou minulost, jste hodně na vážkách a celkově si s momentální situací nevíte rady. Necháváte tomu volný průběh.

Vodnář
V pracovní sféře jste momentálně na vrcholu. Máte spoustu nápadů, jste kreativní a plní vašeho pověstného elánu. Není tedy žádným překvapením, že vám vedení dává těžší úkoly a v mnohém se na vás spoléhá. Finanční ohodnocení tomu ale příliš neodpovídá.

Ryby
Velký přetřes vás čeká zejména v milostných vztazích, které se budou doslova otřásat v základech. Čekají vás velké změny, samozřejmě ne všechny budou příjemné, ale jedno je jisté. Jednoznačně vás všechno, co nyní prožijete, posune o velký kus dál.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.