Home - Články - Láskohled 16. - 22. ledna

Láskohled 16. - 22. ledna

vloženo 13. 1. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 16. - 22. ledna

Býci, zbystřete! Po celý tento lednový týden si budete připadat jako v ráji. Oproti tomu Váhy nečeká žádný velký milostný úspěch a dožene je nevěra. Přečtěte si týdenní horoskop lásky od naší profesionální astroložky a zjistěte, co čeká i vás!

sdílet článek na facebooku

Beran
Je skvělé, jak umíte vybruslit i z nepříjemné situace. Máte nyní oslnivé charisma, takže se dokážete ze všeho vykecat díky své konverzaci. Opačné pohlaví na vás může oči nechat.

Býk
Budete tento týden zábavní a nebudete mít problém se seznamovat s jedinci opačného pohlaví. Však to i pocítíte a je vidět, že je o vás opravdový zájem. Máte nyní z čeho vybírat.

Blíženci
Často se vám stává, že vás někdo osloví na ulici, nebo prostě celkově se vám zdá, že je o vás zvýšený zájem. Není divu, vyzařuje z vás velice pozitivní energie, která každého oslní.

Rak
Krachu vašeho vztahu už nijak nezabráníte. Je to samozřejmě smutné, ale musíte si říct, že jste pro to udělali opravdu hodně. Nebyli jste pasivní a snažili jste se o komunikaci.


Lev
Ve vašem okolí se vyskytuje jedinec, který má o vás očividný zájem. U vás se bohužel zájem nedostavil a musíte si i přiznat, že vám někdy pozornost této osoby celkem hodně vadí.

Panna
Momentálně je ideální čas na to, abyste začali navazovat vztahy, či se alespoň šli seznámit s někým novým. Vaše komunikační schopnosti jsou na vrcholu a jste ve středu pozornosti.

Váhy
Milostný trojúhelník vás začíná dohánět. Ze začátku jste si mysleli, že je vše jen zábava a nezávazný flirt. Nakonec se ukázalo, že zde vládnou i city a tím pádem je vše ztížené.

Štír
Jste velice originální osoba s jedinečným charismatem, které zaručeně dokáže upoutat pozornost opačného pohlaví. Bohužel si ale ve většině případů vybíráte nehodící se protějšky.


Střelec
Na zažehnání všech problémů to bohužel momentálně nevypadá. I když se ve vztahu oba dva snažíte, tak vám zakopaná sekera vydrží maximálně tři dny a pak to vše začne opět nanovo.

Kozoroh
Již jednou se vám stalo, že jste promarnili svou příležitost a nechcete udělat chybu i nyní, když máte vedle sebe člověka, s kterým to vypadá dobře. První krok musíte ale udělat vy.

Vodnář
Po dlouhé době jste potkali někoho, s kým vám je opravdu dobře a vypadá to, že možná navážete bližší vztah. Stále ale nemáte vyřešenou svou minulost a ta vás výrazně táhne ke dnu.

Ryby
Mezi vámi a jedním kolegou to evidentně žhavě jiskří, i když si to ani jeden z vás nechcete přiznat. Ale pozor! Stále jste pod drobnohledem vašich kolegů, kteří už něco začínají lehce tušit.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.