Home - Články - Dva poháry jsou kartou pravé lásky

Dva poháry jsou kartou pravé lásky

vloženo 11. 1. 2018
čas čtení: 3 minuty

Dva poháry jsou kartou pravé lásky

Právě máme co do činění s jednou z nejoblíbenějších karet tarotu! Pohárová dvojka totiž slibuje počátek harmonického vztahu. Jestli půjde o vztah milostný, přátelský nebo pracovní prozradí až ostatní karty. V každém případě vás čeká pocit štěstí a naplnění. Poháry si společně připíjejí na oslavu vzájemných citů.

sdílet článek na facebooku

Ve vzduchu je láska

Dvojka pohárů je z astrologického hlediska spjata s planetou lásky Venuší a chová se podle toho. Negativních aspektů má jen velmi málo, nabývá jich jen, když se ve výkladu sejdou samé jinak nepříznivé karty. Tazatel se proto může těšit na naplněný partnerský vztah. Dojde k osudovému spojení, jenž většinou končí sňatkem.

I rozhádaní partneři mají šanci se udobřit. Karta může představovat přerod k lepšímu. V horším případě prostě hrozí, že budoucnost nebude tak růžová, jak vypadala na začátku a milenci se časem rozejdou. Tomuto významu nahrává, když se ve výkladu objeví také

Lepší vztahy


Tato karta se zdaleka neomezuje jen na partnerské vztahy. Dokáže pomoci i v rodinných konstalacích. Nejspíše pocítíte utužení rodinných vazeb v úzkém kruhu rodinném nebo se začnete více stýkat se vzdálenějšími příbuznými. Dost možná najdete i nového nejlepšího kamaráda.



Harmonie v zaměstnání

Pohárová dvojka sice primárně souvisí s milostnými záležitostmi, ale objevuje se i v jinak zaměřených výkladech. Jestli jste se ptali na kariéru, máme pro vás také dobrou zprávu. Nastal čas spolupráce a vy už možná podepisujete výhodnou pracovní smlouvu. S kolegy budete vycházet dobře. Pokud jste měli v zaměstnání nějaké nesváry, věřte, že nastává čas diskuzí, kdy nakonec dojdete ke smíru. Ve finančních záležitostech značí tato karta vyrovnaný příjem a výdej.

Dvojka pohárů vám radí otevřít svoje srdce a naučit se lásku dávat i přijímat. Zažijete pak jedno z nejlepších období svého života.

Autor článku

|<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.