Home - Články - Dubnový úplňkový horoskop lásky

Dubnový úplňkový horoskop lásky

vloženo 22. 4. 2021
čas čtení: 4 minuty

Dubnový úplňkový horoskop lásky

Úplněk 27. dubna v 5:31 ve znamení Štíra bude pěkně žhavý a působí tři dny předem a tři dny poté. Jak si ho užijete podle vašeho znamení?

sdílet článek na facebooku

Beran
Hvězdy vám na dubnový úplněk neslibují nic extra výjimečného, ale zas ani důvod ke stížnostem nemusíte mít, pokud budete věřit osudu a necháte věcem volný průběh. Mars vás však varuje před přílišnou iniciativou, kterou byste mohli věci spíš pokazit. Raději vsaďte na trpělivost, i když pro energické Berany je to pořádná výzva!

Býk
Pro Býky je tento úplněk kousek od vašich narozenin opravdu magickým časem v roce! Síla úplňku teď, když je Slunce ve vašem znamení, vám pomáhá lépe pochopit svou vlastní duši a ujasnit si důležité věci v životě. Přeje vám také Venuše v Býku, takže o přízeň opačného pohlaví nebudete mít nouzi! Je jen na vás říct si, co skutečně chcete!

Blíženci
V lásce teď budete mít pocit, jako kdyby věci šly tak trochu mimo vás, protože hvězdy nyní nejsou vaší blíženecké energii zrovna moc nakloněny. Rádi byste si s protějškem více povídali o všem možném i nemožném, ale druhou stranu bude víc zajímat, co si dáte k večeři a co máte na sobě. To vám však připadá až nudně přízemní!


Rak
Opatrní Raci by se mohli o tomto úplňku konečně rozhoupat k činům! Ve vašem znamení je totiž ohnivá planeta Mars a dodává vám odvahu jít si za tím, co v lásce skutečně chcete. Luna ve spřízněném Štíru vám usnadňuje naladit se na pocity svého protějšku i na vaše vlastní. Takže lze říct, že v lásce teď budete miláčky Štěstěny!

Lev
Lvíčci nebudou mít o dubnovém úplňku zrovna na růžích ustláno, protože planety vám přinášejí spíš výzvy než podporu. Nenechejte se tedy rozhodit, když vám nebudou vaše milostné plány vycházet tak, jak jste si naplánovali. Raději netlačte na pilu a počkejte si na lepší časy. A hlavně se snažte zbytečně nezamotat do partnerských konfliktů!

Panna
Venuše ve spřízněném zemském znamení Býka vám slibuje smyslnost a můžete si vychutnávat veškeré radosti života a lásky naplno! Planety vám slibují klid a pohodu, tak se chopte své šance a užívejte si radosti života, ať už je to romantika s vaším milovaným partnerem, nebo žhavé svádění a flirtování pro všechny nezadané Panny!


Váhy
Nejlepší způsob, jak si tento krásný jarní úplněk dokonale užít, je oddat se naplno smyslovému potěšení! Tím ovšem nemyslíme jenom erotiku, i když ta je samozřejmě až na prvním místě, ale taky vychutnání si všeho, co se vám i vašemu protějšku v životě líbí, ať už je to dobré jídlo a pití, příjemná muzika nebo třeba masáž či romantická procházka!

Štír
Pro vás, milí Štíři, je toto jeden ze dvou nejdůležitějších úplňků v roce. Můžete se naladit hlouběji na svoji duši a lépe pochopit, co potřebujete ke štěstí v lásce i v životě. Spousta planet v protilehlém Býku vám však připomíná, že protiklady se přitahují, tak nezahazujte předem možnosti, které vypadají, že jste od sebe snad až příliš odlišní.

Střelec
Pokud toužíte po milostném štěstí, bude to docela zkouška vaší trpělivosti. Hluboká a nevyzpytatelná síla Luny ve Štíru je v ostrém kontrastu s vaší střeleckou nevázaností a přímočarostí. Dejte si tedy pozor, ať si nezaděláte na problém necitlivě volenými slovy a neopatrnými činy. Třeba i nevinný flirt totiž může snadno vyvolat žárlivost partnera!


Kozoroh
Venuše v Býku spolu s Lunou ve Štíru, to je pro vás Kozorohy hodně příjemná konstelace! Hvězdy teď podporují vaši citlivost a vnímavost, takže radosti lásky si budete užívat plnými doušky! Jako znamení zemského živlu umíte ocenit příjemné stránky života a vychutnávat si smyslové potěšení po boku vaší polovičky. Nebo možná také nové známosti, pokud jste zatím sami!

Vodnář
Luna a Venuše vás teď trochu poškádlí, takže počítejte s tím, že v lásce teď nemusí jít všechno zrovna hladce a vyskytnou se nedorozumění. Vaším silným spojencem je ovšem Jupiter ve vašem znamení, který vám pomáhá zůstat v kontaktu s vaším skutečným já a nezapomenout, co je pro vás v životě skutečně důležité – ani kvůli milostnému pobláznění!

Ryby
Rybkám budou hvězdy o tomto jarním úplňku přát – přízeň Luny i Venuše ve vás probudí krásné city a příznivě nakloněný Mars vám konečně dodá odvahu se více projevit! Můžete se tedy těšit na krásnou jarní romantiku pod rozkvetlými stromy a v záři Měsíce. Vaši spokojenost v lásce a partnerských vztazích by teď nemělo nic ohrozit!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.