Home - Články - Dubnový úplněk ve znamení Vah

Dubnový úplněk ve znamení Vah

vloženo 14. 4. 2022
čas čtení: 5 minut

Dubnový úplněk ve znamení Vah

Velikonoční úplněk nás potěší na Bílou sobotu 16. dubna 2022 ve 20:54 večer. Jaký bude?

sdílet článek na facebooku

Velikonoční energie Měsíce

Věděli jste, že proměnlivé datum velikonočních svátků souvisí právě s tajemnými úplňky? Velikonoční neděle je totiž podle tradice první neděle po prvním jarním úplňku. A ten letos nastává obzvláště pozdě, až po polovině dubna. A protože připadá na sobotní večer, je Velikonoční neděle již jeden den po něm. Ale stačilo by jen o pár hodin později, a celé datum Velikonoc by se posunulo o týden dál. Takovou velkou moc má úplněk v kalendáři!

Tento krásný jarní úplněk bude zvláště silně působit na všechny Váhy, a taky na Berany, protože v Beranu se teď nachází Slunce. A v neposlední řadě taky na lidi s ascendentem nebo měsíčním znamením ve Váhách nebo Beranu. Ale pozor, protože témata protikladů Vah a Berana se nyní otevírají všem dvanácti znamením bez rozdílu! O co se vlastně bude jednat?


Váhy jsou znamením spolupráce a partnerství, zatímco principem Berana je sebeprosazení a vlastní vůle. V této úplňkové době si tedy budeme řešit témata jako je dělání kompromisů, mezilidské vztahy, přizpůsobení nebo asertivita, a tak podobně. A jako Váhy napovídají, mezi tím vším je potřeba najít zdravou rovnováhu! To je někdy náročné, ale rozhodně je to výzva, kterou musíte přijmout!

Užívejte, ale pozor na zdraví

Každý úplněk je neklidný čas, kdy se ve světě víří energie a hodně se toho děje. Živá i neživá příroda nám ukazuje, jak moc teď překypuje energií! Zvířata, květy, všechno je teď na jaře o úplňku v plné aktivitě, ať je den nebo noc. Ani našemu lidskému tělu se příliš nebude chtít odpočívat, tak počítejte s nespavostí, ale taky podrážděností a horší soustředěností. Po zdravotní stránce jsou pod vlivem Vah citlivější ledviny, tak se nenechejte oklamat jarním sluníčkem a dávejte si pozor, ať se nenachladíte, třeba při sezení venku na trávě. Pozor taky na dostatečné pití vody, nebo čaje, přece jen už je tepleji a začíná se sezona, kdy je potřeba hlídat si pitný režim. A ve Váhách dvojnásob!


Úplňkový čas ve Váhách je ideální pro jarní večírky a oslavy, setkání s přáteli a rodinná posezení. Ale protože Váhy jsou znamení partnerství, samozřejmě taky pro romantiku ve dvojici a vášnivé večery. A nemusí to být právě jen ten přesně úplňkový, protože magickou úplňkovou vášeň můžete pocítit již tři dny předem a pak ještě další tři dny postupně doznívá. A to je času víc než dost – a navíc to velikonoční volno! To si prostě musíte pořádně užít!

Koho čeká štěstí v posteli?

Ptáte se, kdo bude mít právě teď největší úplňkové štěstí v lásce a v erotice? Jsou to samozřejmě Váhy, ale nejen ony! Milostná Štěstěna se usměje i na další vzdušná znamení Vodnáře a Blížence. A překvapení – Venuše přinese lásku taky vodním znamením! Především se mohou těšit Ryby, ale spolu s nimi i Štír a Rak. A ideální souhra samozřejmě nastane tehdy, když oba dva z páru budou narozeni v některém z těchto šťastných znamení. To teprve bude pořádné a nezapomenutelné jarní úplňkové jiskření!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.