Home - Články - Max, Čiko nebo Micka?

Max, Čiko nebo Micka?

vloženo 13. 4. 2022
čas čtení: 3 minuty

Max, Čiko nebo Micka?

Při výběru jmen pro domácí mazlíčky se málokdo drží při zdi. Mají ideálně vystihovat charakter mazlíka, případně ho připodobnit k některým oblíbeným filmovým hrdinům či třeba lidem. Výběrem jména jim však dáváme do vínku mnohem více.

sdílet článek na facebooku

Každé písmeno má podle numerologie vibrace určitého čísla. Pokud si na papír napíšeme jméno našeho zvířecího přítele, můžeme si spočítat číslo jména. V numerologii existuje vícero číselných symbolik, které jsou přiřazovány jednotlivým číslům – tato pochází od Harish Johari.

SMS verze

Energii jedničky nesou čísla A, I, J, Q, Y, energii dvojky B, C, K, R, energii trojky G, L, S, energie čtyřky D, M, T, energii pětky E, N, energii šestky U, V, W, X, energii sedmičky O, Z, a energii osmičky F, H, P.

V případě, že máte doma třeba Šlofíka, tak musíte přiřadit písmenkům s háčky a s čárkami hodnoty odpovídající těm bez interpunkčních znamének, podle numerologie tak budete mít Slofika (berte to jako moderní smskovou variantu).

Nyní je třeba jednotlivá numera, která jste si zaznamenali pod písmenka, sečíst a vyjde-li dvojmístné číslo, pak i jednotlivá čísla výsledku, například vám vyjde součet numer 33, dále pak sečtete 3 plus 3 a získáte výslednou šestku.


Král
Pokud součet jednotlivých numer dá jedničku, potom máte doma krále. Jednička totiž dává do vínku svým kmotřencům královskou povahu, sklon k tomu hrát za všech okolností první housle a mluvit i do toho, jak mají hrát ty druhé, případně třetí. Z hlediska planet jedničce odpovídá Slunce, které je živelné, léčivé a sebevědomé. Doufat, že váš mazlíček bude trpělivě čekat na vaše pohlazení, je tedy poměrně naivní představa, on si o něj umí říci, a to královsky.

Královna
Dal-li vám výsledek dvojku, pak máte doma královnu. Dvojka se vyznačuje tím, že svým stoupencům nabízí k obdivu své královské půvaby, přízeň, ač velmi nestálou, emotivní nadšení, stejně jako velkou náladovost. Z hlediska vesmírných těles patří k dvojce luna, nebo méně básnicky Měsíc, který je vždy krásný, ať už se skvěje v úplňku, nebo jeho tvář halí mračna. Každopádně se můžete spolehnout, že váš mazlík má těch tváří hned několik a všechny vám je předvede.

Vojevůdce
Součet ukazuje na číslo tři a vám v košíku, nebo jinde byvakuje vojevůdce. Trojka odpovídá největší planetě sluneční soustavy – Jupiterovi. Váš mazlík nepohrdne žádnou akcí, při které může být vidět a vaše ne, bere jenom jako pobídku k další diskusi. S duší vojevůdce se žene do různých skopičin a čerpá nové poznatky.


Rebel
Dal-li součet čtyřku, pak máte doma rebela, a to přímo z týmu vesmírného tělesa Rahu, které v našich končinách není tolik známé, zato váš mazlíček je nepochybně známý široko daleko, protože jeho povaha je plně rebelská, a co mu nepovolíte, to si povolí sám a s velkým humbukem okolo.

Princátko
Jestliže vám součet numer dal pětku, pak se vám někde na divanu uvelebilo princátko. A nejenom tak ledajaké, protože pětce odpovídá energie Merkura, tedy planety velmi společenské. Váš mazlík proto nemá nejmenší problémy s návštěvami, naopak umí duchaplně pobavit celou společnost.

Milovník
Součet ve prospěch šestky ukazuje, že máte doma milovníka. Šestce odpovídá z vesmírných těles Venuše, pověstná bohyně lásky, která vašemu zvířecímu kamarádovi propůjčuje osobitý šarm, pomocí něhož si každého dovede získat s vrozenou nonšalancí na svou stranu.

Snílek
Pokud vám vyšel součet ve tvaru sedmičky, pak vám nejspíše někde u okna zasněně vysedává snílek. Energii sedmičky odpovídá Ketu, který vašemu mazlíčkovi dává onen zasněný výraz, stejně jako nepřebernou truhlici nápadů, již otevře podle vás v tu nejméně vhodnou dobu.

Pracant
Dali-li součty numer osmičku, pak nikoliv vysedává, ale nejspíše něco někde cupuje váš pracant. Nevydrží v klidu posedět, protože mu z hlediska vesmírných patronů dělá strýčka sám Saturn. Za karamboly se na něj nezlobte, pokyny umí plnit ale na jedničku a je loajální.

Bojovník
Jestliže součet vyjde ve prospěch devítky, pak sdílíte obydlí s bojovníkem každým coulem. Z hlediska vesmírných kmotrů se o něj stará Mars, a ten mu také dává do vínku touhu vyzvat každého na souboj a samozřejmě z něj také vyjít jako úspěšný vítěz. S příkazy moc nesvedete, s odměnou ano.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.