Home - Články - Dubnový úplňkový horoskop lásky 2022

Dubnový úplňkový horoskop lásky 2022

vloženo 12. 4. 2022
čas čtení: 5 minut

Dubnový úplňkový horoskop lásky 2022

Velikonoční dubnový úplněk v sobotu 16.4.2022 ve 20:54 bude ve znamení Vah. Kterým znamením přinese nejvíc štěstí v lásce?

sdílet článek na facebooku

Beran
Berani teď slaví narozeniny a tento úplněk je pro vás jeden ze dvou nejdůležitějších v roce. Hvězdy budou naléhat, ať více projevíte své city a nebojíte se být něžní. To přece neznamená, že se vzdáte své síly ve vztahu, naopak jí získáte více.

Býk
Merkur ve vašem znamení Býka vám usnadňuje partnerskou komunikaci a přináší příjemnou atmosféru. Setkává se tam s Uranem, takže se s protějškem možná společně odhodláte k nějakým zajímavým změnám v životě!

Blíženci
Luna ve Váhách vám přeje, a tak bude tento velikonoční úplňkový čas pro vás příjemný a citově vyrovnaný. Nečekejte žádná velká překvapení, ale hezké dny plné souladu a harmonie, pokud žijete v dlouhodobém vztahu.


Rak
Planetární konstelace vám Rakům teď slibují spoustu lásky a Venuše se na vás usmívá ze spřízněného velmi citlivého znamení Ryb. Díky tomu se snadno naladíte s protějškem na zamilovanou vlnu a užijete si společné sváteční radovánky!

Lev
Už pamatujete i vášnivější časy, ale Slunce v Beranu je slibné a něco se snad povede i teď, i když planety více přejí některým jiným znamením. Zkuste více vyjádřit své city a budete překvapeni, že vám to ve vztahu hodně pomůže!

Panna
V tento úplňkový čas nejste tak docela ve své kůži. Spousta planet v protilehlém znamení Ryb vám bude způsobovat nervozitu a smíšené pocity. Nic si z toho nedělejte, dopřejte si klid a odpočinek a milostné schůzky odložte na jindy!


Váhy
Milé Váhy, tento úplněk patří vám, tak si jej náležitě užijte. Může to být ve dvou, tak jak to máte rádi, ale nemusí – je pro vás ideální doba na rozjímání a meditaci, a k tomu je potřeba chvilka samoty, ať se vám odhalí skrytá tajemství života!

Štír
Souhra spřízněných planet v Rybách na čele s vládkyní lásky Venuší vám slibuje vášnivé a nezapomenutelné úplňkové Velikonoce. Věci vám budou vycházet podle vašich snů a přání a užijete si krásný vášnivý večer!

Střelec
Na váš vkus je teď všude kolem příliš romantická a přeslazená atmosféra, není to váš šálek čaje, a tak možná nebude snadné naplnit očekávání vašeho protějšku. Ale není to zas tak špatné, a nakonec si i vy užijete to, po čem toužíte.


Kozoroh
Dejte si pozor na touhu po náhlých změnách, z takové nálady by nevzešlo v lásce nic dobrého. Celkově je toto období pro Kozorohy příznivé, jen občas budete mít trochu nejasnosti v tom, co vlastně od lásky chcete.

Vodnář
Luna ve Váhách vám přeje a bude usnadňovat zejména partnerskou komunikaci. Tak toho využijte a dejte si o svátcích do pořádku to, co zůstalo nevyřčeno. Nakonec se dočkáte i něžní romantiky pod taktovkou Venuše v Rybách.

Ryby
Ve vašem znamení Ryb se teď setkávají Venuše, Mars, Jupiter i Neptun a věští vám velmi krásné a šťastné milostné období. Konečně můžete dát najevo své city a protějšek vám projeví spoustu lásky a obdivu, jako již dávno ne!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.