Home - Články - Co vyzařuješ, to také přitahuješ

Co vyzařuješ, to také přitahuješ

vloženo 3. 10. 2019
čas čtení: 6 minut

Co vyzařuješ, to také přitahuješ

Ať se nacházíte v jakkoli nesnadné životní situaci, uvědomte si, jaké myšlenky vám při tom neustále kolují hlavou. Mají pozitivní či negativní náboj? Uvědomění je jistá cesta ven ze začarovaného kruhu starostí a nesnází. Vysvětleme si i z fyzikálního hlediska, jakým způsobem je možné vědomě řídit vlastní život!

sdílet článek na facebooku

Existuje recept na štěstí? Jistě že ano. V existenci štěstí je v první řadě potřeba věřit. Jakmile je vaším životním záměrem, že jste ideálně šťastní, začne se tato silná energie myšlenky projevovat i ve vaší realitě. Takový princip funguje stejně jako jakékoli jiné přání, o kterém prostě „víte“, že se splní.

Proč se naše myšlenky stávají skutečností

Všechno kolem nás je tvořeno energií. Podíváte-li se tím nejvýkonnějším mikroskopem do našeho vlastního těla, zjistíte, že je tvořeno atomy, mezi kterými je obrovský prázdný prostor. A samotné atomy jsou tvořeny subatomárními částicemi, které jsou také pouze energie s kladným, záporným či neutrálním nábojem.

Náš mozek je generátor bioelektrického stejnosměrného proudu. Když jsme v bdělém stavu, tedy myslíme v Beta frekvencích (13-30 Hz), dochází v mozku k více jak 100 kvadrilionům elektrických výbojů za sekundu běhajících statisíce kilometrů po nervové soustavě. Tato energie ovšem nezůstává pouze v naší hlavě. Vyzařuje z nás obrovskou silou. Na tomto záření je závislá například empatie. Při té bychom necítili pocity jiné osoby, kdyby na nás nesálala energie myšlenek, kterou umíme přijímat.



Vyššími stupni schopnosti empatie jsou telepatie, intuice nebo schopnost napojit se na kosmické vědomí a získávat informace z vesmíru. Informace z vesmíru nejsou nic nadpřirozeného. Každá energie obsahuje informaci. Bez informace by se energie nemohla nijak projevit. Stejně jako má buňka své DNA, podle kterého utváří tvar těla, tak i energie atomu obsahuje svou informaci, v jakém tvaru má držet pohromadě váš stůl, dům, či celou planetu.

Pochopíme-li, že jak naše myšlenka, tak stůl, kterého se můžeme dotknout, jsou pouze energie, pochopíme také, že je možné naše myšlenky měnit ve skutečnost.

Zákon přitažlivosti stoprocentně funguje

Marně si lámete hlavu, proč se některá vaše přání plní a některá stále ne a ne. Odpověď je jednoduchá. Energie vaší myšlenky se zhmotňuje v realitě, ať je pozitivní či negativní. Můžete si tedy do aleluja přát vilu s bazénem nebo stát se slavnou hvězdou, když se za tímto přáním skrývá pochybnost. Vaše pochybnost nebo strach, že by se to mohlo nepovést, je v tu chvíli silnější energetický pokyn, jak se má utvářet váš život.



Pokud ale svému sebevětšímu přání stoprocentně věříte a jednoduše víte, že se stane, přitahujete si do života právě takové události, které vás dovedou až k cíli. Cílevědomě si totiž jdete za svým záměrem. A právě správný „záměr“ je ta hybná síla, kterou řídíme vlastní život.

Naprogramujte každý svůj den!

Zkuste začít řídit svoji mysl jednoduchým cvičením. Dejte si každé každičké ráno jasný záměr: „Dnes je ten nejlepší den v mém životě!“ Opakujte si ho každé ráno při probuzení. Vyzařovat tuto myšlenku znamená přitahovat si ji do života. Uvidíte, že po pár dnech tomuto záměru začnete i věřit. A uvidíte, že jakmile mu začnete věřit, začne se i plnit.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.