Home - Články - Čísla v datu narození o vás prozradí vše!

Čísla v datu narození o vás prozradí vše!

vloženo 27. 4. 2022
čas čtení: 5 minut

Čísla v datu narození o vás prozradí vše!

Víte, jak funguje numerologie? Sešli jsme se s odbornicí na slovo vzatou, aby nás zasvětila do tajuplného věštění pomocí čísel. Naše numeroložka Klára se věnuje také výkladu mariášových a tarotových karet a oba tyto věštecké obory navzájem velmi umně propojuje. Její skvělé výsledky mluví za vše!

sdílet článek na facebooku

Jak se numerologie a výklad karet doplňují?

„Díky numerologii dokážu sestavit psychologický profil člověka, a to je pro mě nesmírnou pomocí při vykládání karet,“ vysvětluje paní Klára. Než se tato zkušená kartářka pustí do výkladu, vždy se svého klienta nejprve zeptá na datum narození – stejné karty totiž mohou podle povahy člověka odhalit jiné souvislosti! A o povaze vypovídají především čísla.

Životní číslo – co prozrazuje?

Nejdůležitější je vždy zjistit vaše osudové životní číslo, které se počítá z data narození „S ním se člověk narodí, je s ním spojená karma, jsou tam dané vlastnosti člověka, potom dále jsou tam dané možnosti člověka, to znamená pracovní, studijní, a tak dále,“ říká paní Klára.

Co je to osobní roční vibrace?

Numerologická osobní roční vibrace trvá dvanáct měsíců – od jedněch narozenin do druhých. „V tomto období procházíme určitými věcmi, které nás buď ohrožují, nebo naopak nám přejí,“ přibližuje paní Klára. Při výpočtu se srovnává datum narození s datem posledních narozenin. „Teď jste v osobní roční vibraci číslo jedna, což znamená nové počátky, nové příležitosti. Je tady potřeba osamostatnění se, potřeba něco si dokázat, což znamená, že se vám v práci může nesmírně dařit,“ prozrazuje naše numeroložka Klára naší redaktorce.


Numerologická mřížka – vše o lidské povaze

Dalším důležitým nástrojem je numerologická mřížka. Zapisuje se do ní celé datum narození, přičemž každé číslo, které se v něm objeví, má svůj zvláštní význam. Numerologická mřížka sice vypadá na pohled jednoduše, ale její výklad je složitý a může o vaší povaze říct opravdu hodně. Tím se však možnosti numerologie zdaleka nekončí. „Numerologie je velmi složitá věda a je tam ještě spousta dalších a dalších věcí, na které bychom se mohli podívat.“ vysvětluje paní Klára.

Vyzkoušejte to!

Vyzkoušejte si vše na vlastní kůži! Zjistěte, co může numerologie prozradit o vás, vašem partnerovi či blízkých! Zavolejte naší numeroložce a kartářce Kláře na telefonní číslo 906 701 701, ráda vám udělá nejen váš osobní rozbor, ale také vyloží karty a poradí!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.