Home - Články - Čínský týdenní horoskop 4. - 10. června

Čínský týdenní horoskop 4. - 10. června

vloženo 3. 6. 2018
čas čtení: 3 minuty

Čínský týdenní horoskop 4. - 10. června

Šestý měsíc se nám naplno rozjel a zdá se to skoro neuvěřitelné, ale pomalu za sebou budeme mít půlku roku 2018. To je určitě vhodný čas k částečné bilanci, zároveň to znamená, že byste se měli pořádně připravit na druhý poločas. Ale hlavně si užijte následující červnový týden!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na začátku měsíce bude mít hlavní slovo v životě Krys Černá Luna. Podepíše se zejména na vztazích, a to především v milostné rovině. Počítejte s tím, že se kolem vás vyrojí bývalé lásky, což vás nemile zaskočí. Nemusíte hned myslet... VÍCE ZDE!

Buvol
Milí Buvoli, tak moc prahnete po změně v profesním životě, až vás vesmírný objednávkový servis vyslyší. V tu chvíli se však nové možnosti zaleknete a máte tendenci z ní vycouvat. Nechce se vám opouštět jistou pozici a navíc vás... VÍCE ZDE!

Tygr
Začátek června je pro zrozence Tygra klíčový v oblasti vztahů i profesního uplatnění. Procházíte zkouškou dospělosti a bude třeba dokázat, že jste schopni přistoupit na kompromis i náhlou změnu plánů. Nebojte se, nepůjde o... VÍCE ZDE!

Zajíc
V jedné dětské písničce se zpívá - Zajíček v své jamce, sedí sám. Na začátku tohoto týdne to bude příznačné i pro vás, milí zrozenci Zajíce. Po víkendu nevstanete správnou nohou, takže bojujete s vyčerpáním a nevalnou náladou. Co takhle vzít si... VÍCE ZDE!


VRÁTÍ SE K VÁM? S pomocí karet vám upřímně odpovím! Numerologie mi umožní předpovídat i přesná časová období! T. 906 701 701 Paní Denisa



Drak
Báječné zprávy číhají hlavně na nezadané Draky! Dokonce to vypadá, že vám nová známost spadne do klína bez vlastního přičinění. Nejspíš jde o člověka, který už si na vás nějakou dobu brousí drápky, teprve teď ale najde odvahu k... VÍCE ZDE!

Had

Snadno přeceníte své schopnosti a dostanete se do časového presu, navíc vám začnou docházet psychické i fyzické síly. Milí Hadi, myslete na to hned zkraje týdne, kdy se diář zaplňuje jednotlivými úkoly. Nejste na baterky a potřebujete... VÍCE ZDE!

Kůň
Začátek měsíce zabrnká na sentimentální notu nezadaných Koní. Nepitvejte se ve svých bolestech a raději soustřeďte pozornost na to, co vás baví a naplňuje. Čím méně budete lásku hledat, tím spíš vás sama najde. Připravte se na to, že vaše... VÍCE ZDE!

Koza
Ještě jež zaklepou prázdniny na dveře, potřebujete dořešit vleklé problémy a nejasnosti. Vesmír nabízí také uzavření důležitých smluv či dokončení soudní pře, a to ve váš prospěch, milé Kozy. Na co byste neměli zapomínat, to je zdraví. Začátek června... VÍCE ZDE!

TAROT ROZHODNUTÍ. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly při zvažování zásadních životních kroků. Vaše problémy za vás sice nikdo nevyřeší a rozhodnutí máte vždy pouze ve svých rukách vy, právě teď ale dostáváte k dispozici nestranného pomocníka, jakým Tarot. Vytáhněte si své 3 karty hned teď.

Opice
Červnový start zabrnká na opičí citlivou notu. Proto můžete přehnaně reagovat i na podněty, které by vás jindy nechaly chladnými. Střídání nálad udělá neplechu hlavně v čerstvých partnerských soužitích. Snažte se nedělat z... VÍCE ZDE!.

Kohout
Optimistické znamení Kohouta může vyhlížet měsíc přesně podle svého gusta. Za zády vám totiž stojí planeta prosperity a životních radostí, Jupiter. Slyšíte z dáli cinkat korunky? Očekávat je můžete z překvapivého zdroje, dost možná i... VÍCE ZDE!

Pes
Ochránce rodinné smečky, zrozence Psa, čeká poměrně náročný týden. Příbuzní si postaví hlavu a vám se zdá, že se snaží za každou cenu vystupovat v opozici vůči vaší maličkosti. Můžete mít všechny argumenty ve svůj prospěch, stejně v diskusi... VÍCE ZDE!

Vepř
Vepři se na začátku června nechají nakazit puntičkářskou náladou. Ať děláte, co děláte, všechno chcete mít propracované do posledního detailu. Není divu, že s vámi málokdo udrží tempo. Navíc jste vůči okolí velmi kritičtí, takže se může... VÍCE ZDE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.