Home - Články - Láskohled 4. - 10. června

Láskohled 4. - 10. června

vloženo 1. 6. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 4. - 10. června

Kdo by to byl řekl, že už je dávno červen. Čas utíká jako voda a my si můžeme užít poslední dozvuky jara, protože za dveřmi už je léto. Začněte se na něj připravovat už teď, ať to letos stojí za to. Lásce přeje každé roční období, ale seznámit se je v létě přeci jen o něco snazší. Co pro vás hvězdy chystají, to prozradí nový Láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu to u zadaných bude o důvěře vůči partnerovi. Donesou se k vám totiž jisté pomluvy. A nezadaní? Pokud nebudou více akční, partnera snů jim někdo vyfoukne pod nosem!

Býk
Partnerské vztahy budou v tomto týdnu poznamenány napětím a častými zkraty. U nezadaných to nebude o moc lepší. Svým mrzutým rozpoložením si mohou odradit potenciální protějšek.

Blíženci

Uvědomíte si, že je třeba o vztah pečovat. Stejně, jako o sebe, jinak partnerovi zevšedníte. V tomto týdnu naservírují planety nezadaným spoustu šancí, takže buďte pěkně ve střehu!

Rak
V partnerských vztazích se dostaví ochlazení a nedůvěra. Budete se muset dost snažit, abyste všechno zvládli. U nezadaných bude scházet zájem o seznamování a navazování vztahů.


POTKALA JSTE TOHO PRAVÉHO? Jste na pochybách? Prozradím vám, zda jste si opravdu souzeni, zavolejte mi na 906 701 701! Kartářka Hanka



Lev
Budete trápit svého partnera výkyvy nálad a pokoušet jeho trpělivost. Nemá to s vámi tedy rozhodně vůbec lehké! U nezadaných zavládne frustrace z neúspěšných pokusů o seznámení.

Panna
Vzájemné pouto s vaším partnerem se v tomto týdnu prohloubí, také díky vašim snahám. Budete rovněž velmi okouzlující, což svobodným pomůže k upoutání pozornosti zajímavé osoby.

Váhy

Planety se vám starají o neustálý přísun třaskavých momentů do vašeho vztahu. Bude to divočina! Single osoby budou muset krotit své emoce, jinak odradí každého zájemce o vztah.

Štír
Váš vztah bude v tomto týdnu vyvážený. Budou se střídat chvíle pohody i vášně s pořádně vypjatými momenty. Nezadaní by neměli projevovat své city předčasně, aby se nezklamali.

Flirtování podle znamení zvěrokruhu. Svádění není jen výsadou letních měsíců. Žhavé pohledy očí, romantika, milostné avantýry a dobývání bez hranic mohou vytvořit i překrásnou lásku. Flirtování je taková malá předehra. Někdo si ho užívá s velkou oblibou, jiný se tak trochu stydí! Víte, jak jste na tom podle hvězd?


Střelec

Budete se snažit vnést do manželství a dlouhodobých vztahů novou jiskru. To je dobře! U osob bez partnera se objeví možnost začít nový vztah s člověkem, který má jemné vystupování.

Kozoroh
Zadané čeká pořádná dávka emocí. Budete se snažit vyznat lásku a zároveň se nezapomenete pohádat. U osob bez partnera se naopak věci budou vyvíjet poměrně hladce a uspokojivě.

Vodnář
Přehnaná kritika partnera z vaší strany bude v tomto týdnu předmětem mnoha zbytečných hádek. Nezadaným se konečně podaří prolomit ledy u osoby, na kterou delší čas obdivně koukají.

Ryby

Budete přemýšlet nad tím, zda je váš vztah takový, jaký ho chcete mít. Zapracujete na změnách. Nezadaní budou zvažovat, jak najít lásku. Důležité je nepodcenit žádnou příležitost.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.