Home - Články - Červnový horoskop lásky 2018

Červnový horoskop lásky 2018

vloženo 31. 5. 2018

Červnový horoskop lásky 2018

Hurá! Červen volá! Letní lásky čekají jen na vás. Flirtování, sex na jednu noc, nebo práce na dlouhodobém vztahu? To všechno se bude v červnu dít. Co z toho se týká zrovna vás, zjistíte v novém horoskopu lásky na celý měsíc. Každopádně očekávejte pořádné vzrušení!

sdílet článek na facebooku

Beran
První polovina června není nakloněna manželství a dlouholetým vztahům. Venuše do nich vnáší nepochopení a nedostatek chuti ke kompromisům. Logicky se to odrazí i na postelových hrátkách, kde každý koukáte na své blaho. To se naštěstí po 13. červnu zlomí a vy pochopíte, že bez spolupráce si moc vzrušení neužijete. Navíc se Afrodita snaží, aby všechny své dřívější chyby odčinila. Singles se oproti tomu mohou radovat z velmi čilého měsíce, kdy se kolem nich vyskytují samí přitažliví protějškové.

Býk

Léto klepe na dveře! V lásce se nehodláte ohlížet na dobré mravy ani kritické pohledy okolí. Nezadaní přestanou hledat osudovou známost a užijí si měsíc plný nevázaných románků. Flirt nebo vášnivý sex na jednu noc vám dokážou zvednou sebevědomí, navíc vás motivují v dalších životních sférách. Pozor si dejte pouze na dáreček na památku, který byste si z toho mohli odnést. Platí to i pro vás, kteří už jednu lásku máte. Stávající nepřízeň si totiž můžete chtít vyléčit pod křídly někoho jiného.

Blíženci

Milí Blíženci, vyhlížíte jeden z nejvíc vzrušujících měsíců roku, kdy se může splnit každé hříšné přání, které vám dřímá v hlavě. U zadaných se schyluje k možné nevěře. Rozhodnete se vyhodit z kopýtka a nedokážete udržet své touhy na uzdě. Teprve pozdě zjistíte, do jaké šlamastyky vás rozbouřená fantazie dostala. Chcete-li partnerství udržet, máte okolo 13. června šanci k otevřenému rozhovoru. Singles v těchto dnech můžou najít spřízněnou duši. Nejvyšší příležitost se otevírá na krátkých cestách.

Rak
Saturn spolu s Merkurem dělají neplechu v dlouholetých vztazích. Kvůli pracovnímu vytížení nemáte energii, kterou byste věnovali spřízněné duši. Není divu, že se schyluje k citovému ochlazení. Naštěstí vás intuice na poslední chvíli zastaví a vy změníte své priority. V závěru měsíce se z vás stane nejpozornější partner v celém zvěrokruhu. Pro miláčka byste snesli modré z nebe, což bude znát i v ložnici. Nuda si musí sbalit kufry. Svobodní mají nejlepší podmínky pro seznámení 23. a 24. června.

Aplikace EROTICKÝ TAROT je vhodný pro všechny vášnivé typy a pro ty, kdo se chtějí více dozvědět, jaké místo má erotika a sexualita v jeho životě. Sami si vytáhnete 5 karet, které Vám ukážou, čím Vás Venuše obdarovala a jakému milování dáváte přednost. Dozvíte se více o sexualitě partnera, čím byl naopak obdarován on a čím Vás (ne)překvapí.

Lev
Obvykle jste to vy, kdo určuje dění na milostném poli. V červnu se karty obrátí a ocitnete se v nezvyklé roli. Necháte se opít kouzlem přitažlivého protějšku, takže zapomenete na své zásady i závazky. Ranní kocovina bude spíše morálního charakteru a hvězdy ukazují, že románek nemusí zůstat bez následků! Uprostřed měsíce bojujete s odporem k citovým poutům. Dokonce byste kvůli tomu mohli zavelet k rozchodu. Venuše s Uranem vás lákají do nepoznaných vod, navíc po vás opačné pohlaví doslova šílí.

Panna
Závěr první poloviny roku dolije Pannám zdravé sebevědomí. Už neplujete s davem, nebojíte se zachovat vlastní tvář, i když to může znamenat neúspěch na milostném poli. Řídíte se heslem, pro jedno kvítí slunce nesvítí. Nežli byste žili v partnerově stínu, raději z něj vystoupíte a budete sami. Odvahu vám po celou dobu dodává váš guru Merkur, pomocnou ruku naleznete i mezi dobrými přáteli. Své kroky ve vztahu neděláte unáhleně, hluboce nad nimi přemýšlíte a jste připraveni za ně nést zodpovědnost.

Váhy

Váhy nepatří mezi konfliktní znamení. Obvykle druhé straně ustoupíte, abyste se vyhnuli hádce. V červnu to bude jinak. Partnerovo popichování a kritická slova si nenecháte líbit. Do 13. června tedy počítejte s jižanskou atmosférou, která nemá daleko k rozbitým talířům. Hvězdy jsou nejmilosrdnější k těm, kteří společnou životní cestu započali teprve nedávno. Těm ukrojí největší díl romantiky i letní vášně. Mars kolem 5. a 30. června nabízí novou známost Vahám bloudícím světem bez spřízněné duše.

Štír
Vyhlížíte jedno z nejlepších období tohoto roku! Konečně se začnete zaobírat svými potřebami a přestanete se ohlížet na okolí. Zapracujete na své vizáži, čímž povyskočí sebevědomí a zvedne se i náladová křivka. Štíři ve vztahu se rozhodnou zatočit se stereotypem, který se zabydlel v intimních chvílích. Máte štěstí, že se drahá polovička nebrání žádným experimentům. Nezadané přitahují oduševnělé osoby, z nichž vyzařuje něco zvláštního. Vesmír se na možné seznámení usmívá ve dnech 6 a 7. června.


PŘIVOLEJTE K SOBĚ LÁSKU DÍKY SILÁM VESMÍRU! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! 906 701 701. Vaše Pavlína



Střelec
Vypadá to, že prázdninový program odstartuje v případě Střelců s měsíčním předstihem. Od 13. června jste pod ochranou samotné Afrodity, takže budete mít o zábavu postaráno. Zesiluje váš sexuální magnetismus a přináší jednu lákavější možnost k seznámení za druhou. Platí to i pro zadané! V manželstvích a vážných vztazích může udělat červen pořádnou neplechu. Žárlivost vás zaskočí hlavně kolem 12. června. Nesmíte se divit, že si vás chce drahá polovička ohlídat. Uvědomuje si, jaký je o vás zájem.

Kozoroh
Venuše na začátku měsíce kotví v protilehlých vodách Raka, což do vztahu Kozorohů vnáší disharmonii. Máte chuť měnit zajeté partnerské struktury a dokonce se pouštíte do známostí, jimž byste se jindy obloukem vyhnuli. Obvykle v partnerství vyhledáváte stabilitu a váš nový objev představuje pravý opak. Pokud vám nevadí chvilková známost, pak si flirt s následným románkem užijte naplno. Kolem 10. a 11. června si ale seznamování raději odpusťte, z dalšího zářezu na pažbě byste neměli žádnou radost.

Vodnář

V první polovině měsíce stojíte každý na jiné straně barikády. Vzájemně na sobě hledáte nedokonalosti a soutěžíte v tom, kdo koho víc zkritizuje. Lásce nepomůže ani negativní nastavení ze strany rodiny. To nezní moc vábivě, že ano? Pokuste se myslet pozitivně a nevyhýbejte se kompromisům. Určitě jste se neseznamovali kvůli tomu, že vám ten druhý nebyl milý. Zkuste se vrátit do doby prvního rande a cíleně se soustřeďte na to, čím vás miláček přitahoval! Pomoci vám s tím může úplněk v Kozorohu.

Ryby
Rybky čeká romantický měsíc, který si pod křídla vezme cukrující Venuše. Do 13. června rozhazuje romantické něžnosti i spalující vášeň plnými hrstmi. Spolu s vaším vládcem Neptunem plní jedno intimní přání za druhým. Nebojte se popustit uzdu fantazii, drahá polovička se nechá vaším temperamentem ráda unést. Obvykle nejste tím, kdo drží kormidlo vztahu, tak toho náležitě využijte. Kolem 23. června se pusťte do ožehavých rozhovorů. Dřívější komunikační šumy zmizí a dokážete najít společnou řeč.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.