Home - Články - Týdenní horoskop 4. - 10. června

Týdenní horoskop 4. - 10. června

vloženo 2. 6. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 4. - 10. června

Jaro už se pomalu loučí a za dveřmi je letní čas. Pro mnohé nastává doba dovolených, na jiné čeká období hromadících se pracovních povinností. Děti netrpělivě vyhlížejí vysvědčení a těší se na prázdniny. A na co se můžete těšit vy? To se dozvíte v novém týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Budete si v tomto týdnu vědět se vším rady. Ostatní toho využijí, tak se připravte na to, že budete mít kolem sebe neustále hrozen lidí, kteří se vás budou na něco ptát. Zachovejte trpělivost a snažte se jim pomoct. Příště to můžete potřebovat vy.

Býk
Tento týden pro vás bude náročnější, než byste si mysleli. Planety na vás neshlíží právě přívětivě, tak se budete muset spolehnout spíše sami na sebe. To vám odčerpá dost psychických sil. Toto vysilující období zase přejde, nebojte se. Vše ustojíte!

Blíženci
Budete mít plno elánu, který vám budou ostatní závidět. Často vám však život zkomplikují zdržení a průtahy, což bude pro vaši nervovou soustavu dost náročné. O víkendu se situace uklidní a nebude důvod k tomu, abyste se museli kvůli něčemu zlobit.

Rak
V lásce a práci to budete mít dost složité, což se podepíše na vaší celkové náladě. Budete otrávení, mrzutí a pesimističtí. Abyste se přes toto období dokázali přenést, snažte se být co nejvíce s lidmi, které máte rádi. To vám dodá potřebnou energii.

Když se ráno probudíte s dobrou náladou, zdál se vám jistě příjemný sen. Ihned chcete zjistit jeho význam. Pokud jste se probudili zpocení, trpěli jste noční můrou, ale stejně byste rádi věděli, jaký je její význam. Proč chtějí znát lidé význam snů? Správný výklad snu pomáhá osvětlit jejich problémy, strachy i nevyřčené emoce.


Lev
Tento týden by ani nemusel být tak náročný, kdybyste se událostem a svým pocitům tolik nepoddávali. Všechno vidíte příliš černě a vytváříte si katastrofické scénáře. Trochu se nad vše povzneste a uvidíte, že ani planetární vlivy nejsou tak vyhrocené!

Panna

Planetární konstelace vám pomohou v řadě situací. Pokud máte ve svém seznamu kontaktů vlivné osoby, neváhejte se jim připomenout. Také ony budou nyní stát na počátku cesty k vašim budoucím úspěchům. Budete rovněž posilovat vazby mezi členy rodiny.

Váhy

Budete se hodně zabývat svou kariérou. Určitou pomocnou roli sehraje významný člověk, kterého nadchla vaše práce. Zajímat vás bude také zvelebování vašeho domova a nejednou se zapotíte při řešení rodinných problémů. Jste silní, všechno zvládnete!

Štír
V tomto týdnu se připravte na poměrně hektické tempo a také zvýšenou možnost vzniku různých nedorozumění a zmatků. Budete bojovat i o posun v kariéře. Trochu náročnější to bude doma, kde vás každá maličkost přiměje k pořádnému emotivnímu výbuchu.


ŽIVOT SI S VÁMI KRUTĚ ZAHRÁVÁ? Svěřte se mi, spolu vše vyřešíme! Zavolejte mi na tel. č. 906 701 701! Numerolog Béda


Střelec
Čeká vás celkem průměrný týden, kdy se budete dost zabývat rodinnými záležitostmi. Ať už půjde o renovaci, pomoc příbuzným nebo letní dovolenou, nic nebudete brát na lehkou váhu a ke všemu přistoupíte velmi zodpovědně. Užijete si vlastně dost pohody.

Kozoroh

Celý týden bude poněkud nevyrovnaný. Budou se střídat dobré i méně příjemné události a vy se s tímto tempem budete muset smířit. Ve vašem okolí to bude jiskřit emocemi, vy však zůstanete mimo dění. Snažte se tentokrát konfliktů radši neúčastnit.

Vodnář
Budete řešit hlavně pracovní problémy. Nebude to nic příjemného, ale musíte se s tím porvat. Stejně tak bude třeba, abyste si v tomto týdnu pohlídali své finance a to jak před zbytečnými výdaji, tak před vznikem ztráty. Kroťte také svou vznětlivost.

Ryby

Jste nyní nesmírně akční, takže netrpělivě očekáváte každý den nějaké vzrušující dobrodružství. V tomto týdnu se vám to nesplní. Budete hodně uvažovat nad svou kariérou a také se stanete smírčím činitelem při hádkách ve svém okolí. Budete úspěšní.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.