Home - Články - Čínský horoskop na týden 8. - 14. listopad

Čínský horoskop na týden 8. - 14. listopad

vloženo 7. 11. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 8. - 14. listopad

Jediná omezení, která v lidských životech existují, si klademe my sami. Nenechte se ničím omezovat a dobře se na nový týden připravte s novým čínským horoskopem! Dozvíte se v něm, jak na tom budete po zdravotní i profesní stránce nebo jak se vám bude dařit v lásce!
sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v dalším listopadovém týdnu se zaměřte na rozšiřování svých schopností. Volný čas věnujte zábavným aktivitám, při nichž se něčemu novému naučíte. Neplýtvejte energií na jedince, kteří si vaší… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Pokud musíte vyrazit na nákupy, pak se místo cenovky rozhodujte podle kvality. U dražšího zboží věnujte čas prostudování recenzí, abyste si domů přinesli bezvadný výrobek. Také povinnosti dělejte

Tygr
Báječný týden vás čeká v zaměstnání, kde navazujete jeden důležitý kontakt za druhým. Jste komunikativní a přesně víte, co chce váš zákazník slyšet. Daří se vám i ve společnosti, proto hurá za kulturou i… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milostný život je v rozmachu, ale nedá se hovořit o perspektivním vztahu. Bavíte se a zjišťujete, co se vám v líbí a co nikoliv. Proto navazujete známosti bez ladu a skladu. Časem vám to může začít ubírat… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Další listopadový týden probíhá ve znamení změn! Zrozenci Draka v sobě najdou odvahu opustit něco, co neplní svou funkci. Mohou konečně vyletět z rodinného hnízda nebo opustit partnera, se kterým jim… ČTĚTE VÍCE!

Had
Opačné pohlaví je z vás paf. Kolem hrouží hned několik ctitelů či ctitelek a vy se vyhříváte v jejich přízni. Pokud nemáte v plánu víc než povyražení, měli byste jednat otevřeně. Jinak hrozí, že pošlapete… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Milí Koníci, využijte pověstnou energii a rychlost, abyste vyrazili vstříc budoucnosti. Dělá vám potíž odstřihnout se od věcí či lidí, které vám nic nepřináší. Zabředli jste do minulosti a žijete vzpomínkami. Teď ale… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Je na čase zbavit se všech restů a rozdělaných úkolů. Jako byste si potřebovali v životě uklidit, vrátit věcem původní řád. Možná složíte důležitou zkoušku nebo úspěšně odevzdáte důležitý pracovní… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Planeta prosperity a finančního zajištění Jupiter přináší zrozencům Opice potěšující zprávy. Podaří se vám rozmnožit domácí rozpočet o sumu, se kterou jste nepočítali. Naopak Venuše nadělá v milostném životě víc… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Nesmutněte nad kontakty, které se časem rozpojily. Někteří lidé životem proletí, aby v něm zanechali nesmazatelnou stopu. Važte si vzpomínek, ale nelpěte na minulosti příliš. Také se nezaobírejte vztahy, které… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, ještě než zapálíte první adventní svíčku, stočte pozornost ke svému hnízdečku. Tento týden je jako stvořený pro generální úklid. Pomůže vám udělat pořádek v interiéru, i v sobě. Zapojte i nejmladší… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Nadcházející týden propůjčuje zrozencům Vepře ohromnou vnitřní sílu, i fyzickou energii. Je patrný elán do života, díky němuž vám jde všechno jako po másle. V partnerství objevujete sebedůvěru, díky níž… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.