Home - Články - Čínský horoskop na týden 1. - 7. listopad

Čínský horoskop na týden 1. - 7. listopad

vloženo 1. 11. 2021
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 1. - 7. listopad

Budete mít dostatek energie na splnění vytyčených úkolů? Zamilujete se? Bude se vám dařit u rodinného krbu? Náš horoskop vám řekne, kdy to bude, co máte dělat a na co se tento týden těšit po boku čínského zvěrokruhu!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Start předposledního měsíce letošního roku je pro zrozence Krys velkou šancí na nový začátek! Obavy odhodíte stranou a budete následovat hlas svého srdce. Od rozhodnutí už vás nikdo neodradí, teď máte jenom… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
S předstihem začnete rekapitulovat uplynulý rok a půjdete i hlouběji do minulosti. Svůj život dokážete zhodnotit kriticky a vidíte, jaké chyby je potřeba napravit. Nebojíte se upustit od zajetých vzorců… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, na začátku měsíce jste zahlceni prací, a proto se nestyďte další zakázky posunout na pozdější termín, nebo je odmítněte. Ani v soukromí nedokážete vše stihnout sami, rodina musí přiložit ruku… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Podzimní dny jsou zákeřné pro obranyschopnost Zajíců. Tu posilujte mnoha způsoby od dostatku vitamínů, přes otužování, až po náležitý odpočinek. Důležité je i vhodné oblečení do podzimních … ČTĚTE VÍCE!


Drak
Na začátku měsíce se dračí svět střetne s realitou. Bohužel zjistíte, že ne všichni lidé ve vašem okolí jsou tak skvělí, jak jste mysleli. Důvěřivost se vám nevyplatí. V zaměstnání udržujte profesionální odstup… ČTĚTE VÍCE!

Had
Program nadcházejícího týdne ovlivňuje Černá Luna, kvůli níž se ke slovu dostávají věci a lidé z minulosti. Nejednou máte prchavé deja vu, že jste danou situaci už někdy prožili. Věřte, že vás vesmír… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Touhy s vámi cloumají a milostný život může přinést nečekané proměny! Zadaní zrozenci Koně by měli být opatrní při flirtování, které se snadno zvrtne. Nevěra by vám do života přinesla zbytečné… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, v mezilidských vztazích se hned několikrát spálíte! Vaše důvěřivost nepočítá s tím, že existují nepřející lidé. Závist by zakalila pocit štěstí a mohla by leccos zkomplikovat. Mějte oči otevřené a… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Ačkoliv máte rádi společenské vyžití, v tomto týdnu prahnete spíše po klidu. Po náročném pracovním programu se těšíte na své harmonické hnízdečko, kde se chcete zregenerovat. Bohužel vám hvězdy nepřejí a… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Na začátku listopadu překypujete elánem a práce vám jde hladce od ruky. Ačkoliv jste o krok před ostatními, neměli byste to se svou laskavostí přehánět. Jinak hrozí, že okolí začne vaší dobroty… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Pozitivní myšlení je základem tohoto týdne! Soustřeďte svou pozornost na příjemné aktivity, do práce se pouštějte s nadšením a vírou, že všechno dobře dopadne. Neberte si moc velká sousta, abyste… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Milí Vepři, rozjezd listopadu je náročný hned v několika ohledech. Cítíte se unavení a dokonce na vás může sednout nějaká viróza. Dopřejte tělu dostatek vitamínů a odpočívejte, ale neuzavírejte se před… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.