Home - Články - Láskohled 1. - 7. listopad

Láskohled 1. - 7. listopad

vloženo 29. 10. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 1. - 7. listopad

Listopad je tady a my žijeme naplno podzimem. Čím se nejlépe zahřát v sychravém počasí? No přece láskou! Určitě chcete vědět, jestli se vám ve vztahu bude dařit, nebo jestli potkáte novou lásku. Nový láskohled vám napoví!

sdílet článek na facebooku

Beran
V práci vás někdo hodně přitahuje, ale oba jste zadaní, takže po sobě koukáte a občas dojde na nevinný flirt. Momentálně se dost držíte, ale přijde vám, že přitažlivost je větší.

Býk
S opačným pohlavím strávíte tento týden velice příjemné chvíle. Jste konečně naladění na stejnou vlnu a doufáte, že to i tak nějak zůstane. Je to nyní idylické a vy jste spokojení.

Blíženci
Jste tento týden opravdu svůdní. Nemáte nouzi o obdivovatele, a tak trochu si namlouváte, že můžete mít kohokoliv si umanete. Tak trochu máte ale pravdu - vaše energie je vášnivá.

Rak
Dejte si pozor, s kým flirtujete! U vás se možná jedná jen o pouhou zábavu, ale druhá strana to může vidět úplně jinak a vy pak budete mít co vysvětlovat. Bude to trochu nepříjemné.


Lev
Konečně se vám podařilo zaujmout někoho, po kom již dlouho toužíte. Daný člověk zpočátku vůbec nevypadal, že by o vás mohl mít nějaký zájem, ale nakonec jste ho doslova očarovali.

Panna
Dostanete nabídku od někoho, o koho se ani trochu nezajímáte. Nejhorší na tom všem je, že daná osoba moc neslyší na slovo ne a je vaším odmítnutím velice nepříjemně zaskočena.

Váhy
Dlouhodobé svazky čeká velice romantické období plné romantiky, ale i vášně. Konečně se mezi vámi uklidnily jisté spory a vy už se k nim rozhodně nechcete vracet. To je dobře.

Štír
Považujete se za člověka, který má rád férové jednání. Ve chvíli, kdy zjistíte, že je váš nový idol poměrně ulhaný, tak se vztah rozhodnete, i přes vzájemnou náklonnost, ukončit.


Střelec
Váš nový idol vás v mnohém inspiruje. Jste rádi, že jste potkali člověka, který se tolik zajímá o své okolí a celkově se rád vzdělává. Máte dost nudných protějšků, které nic nebaví.

Kozoroh
I když se vám to nezdá, tak věřte, že váš protějšek vás velice obdivuje a váží si vás. Možná to nedává tolik najevo a vy z toho pak máte rozporuplné pocity, ale bát se nemusíte.

Vodnář
Ve vztahu jste nyní vy ten odvážnější, ohnivější a vášnivější. Máte váš milostný život pod palcem a dokonce byste i rádi v posteli vyzkoušeli něco nového. Protějšek ale moc nechce.

Ryby
Momentálně ve vztahu procházíte poměrně zvláštním obdobím. S protějškem nemůžete nalézt společnou řeč a stále se o něčem dohadujete. Vzájemně jste stále víc a víc jízlivější.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.