Home - Články - Měsíční horoskop lásky na LISTOPAD 2021

Měsíční horoskop lásky na LISTOPAD 2021

vloženo 27. 10. 2021
čas čtení: 5 minut

Měsíční horoskop lásky na LISTOPAD 2021

Myslíte, že vás v lásce už nic nového nečeká? Nenechte se zmást! Novou lásku můžete potkat třeba na sklonku života a novou jiskru můžete dodat i vztahu trvajícímu několik desetiletí. A že už dlouho čekáte na vysněnou lásku? Jděte i v listopadu štěstí naproti!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, v předposledním měsíci roku chytnete druhý dech. Venuše vám jde na ruku a otevírá cestu za dobrodružstvím. Experimentujete, žijete naplno a plníte si tajné sny. To, co jste v uplynulých týdnech nestihli, hravě doženete. Nemáte žádné zábrany, seznamujete se rychlostí blesku. Netajíte se tím, že vás nevábí perspektivní vztah, ale chcete se jenom pobavit. Pozor na neodbytné ctitele! Teprve v závěru listopadu můžete poznat človíčka, kvůli němuž svůj divoký pohled na svět přehodnotíte.

Býk
Zatímco nezadaní mají dveře ke štěstí v lásce otevřené, v páru to na pohodu nevypadá. Místo intimních radovánek se oddáváte vášnivým diskusím, které bohužel nikam nevedou. Není divu, že jste z toho oba unavení a bez nálady. Tím se rozehrává monotónní kolotoč, jemuž nepomůže stres z nadcházejícího adventu. Oba potřebujete utéct od povinností a zavzpomínat, jak hezké to bylo na začátku vaší známosti. Dejte si rande! Svobodní Býci si uvědomují, že jim opačné pohlaví zobe z ruky. Umíte toho využít.

Blíženci
Ačkoliv je vám kněžka lásky přívětivě nakloněná, do nového vztahu se neženete. Ponaučeni z nedávného neúspěchu si vychutnáváte všechny radůstky, které vám listopad nabízí. Je to jako na dovolené u švédského stolu, kde můžete bez výčitek uždibovat od všech laskomin. A že jich Venuše nachystala širokou paletu! Dokonce i zadaní Blíženci jsou v pokušení trochu si vyrazit z kopýtka. Zejména na konci měsíce, kdy jim to s miláčkem dvakrát neladí. Místo tulení a sexu pořád o něčem horečně diskutujete.


Rak
Milí Ráčci, samotný start listopadu může intimnímu životu dost napomoci! Snažte se využít první dny v měsíci k tomu, abyste partnerovi dali najevo, co pro vás znamená. Letmé doteky, romantické dárky i vyznání pomohou udržet jiskřičku lásky i v dalších týdnech, kdy vám nebude moc do zpěvu. Při hledání spřízněné duše vsaďte na svou přirozenost. Umíte okouzlit zářivým úsměvem i laskavým smyslem pro humor. Buďte světlem, které září do tmavých podzimních dnů. Takto si k vám láska najde cestu sama.

Lev
Říjnové známosti dospějí ke svému konci. Ačkoliv se vám nechce udělat za vztahem tlustou čáru, s postupem měsíce pochopíte, že oba marníte čas i energii. Nově získaná svoboda bude příjemným osvěžením. Jako byste získali křídla! Objevujete všechny krásy světa, ale nebráníte se ani kontaktu s opačným pohlavím. Ještě než se rok dostane do poslední fáze, můžete narazit na zajímavého človíčka. Páry by neměli zapomínat, že humor je kořením života. Protějšek na vás nejvíc miluje právě rozzářená očka!

Panna
Milé Panny, nenechte se zmást prvním dojmem, který nemusí vypadat lákavě. Novému objevu chvíli potrvá, než se vám zcela otevře. Vyplatí se chvíli počkat a přistupovat k rozvíjející se známosti laskavě a trpělivě. Totéž platí pro dlouholeté páry, v nichž se mohou objevovat častější třenice. Oba jste přepjatí a zdá se vám, že ten druhý nedoceňuje, co všechno děláte. Vymyslete odměnu, kterou si užijete v páru. Může to být třeba thajská masáž nebo společná sauna. Zafunguje jako výtečná předehra!


Váhy
Jedenáctý měsíc roku je naprosto fantastický pro všechny Váhy v páru! Najednou jste ochotni uznat svou chybu, udělat vlídné gesto nebo se pohnout z mrtvého bodu. Dozrajete do fáze, kdy se potřebujete posunout dál v partnerské budoucnosti. Může to být společné bydlení, žádost o ruku i založení rodiny. Pokud se vám v manželství něco nepodařilo, přispěcháte za miláčkem s omluvou. Z mužů jsou rázem úžasní gentlemani, nad kterými se každé ženské srdce zaraduje. Takhle se nemusíte o nic doprošovat.

Štír
Páry se soustředí na to, v čem se odlišují. Místo abyste se radovali z nadcházejících svátků, řešíte samé trable. Jen stěží se přes ně přenesete nebo je hodíte za hlavu. Přitom vám oběma jde v důsledku o to samé! Pozor, ať s miláčkem nesoupeříte - výhra by v tomto případě nebyla ani na jedné straně. Svobodní Štíři se oproti tomu mohou těšit na seznámení s jedinečným človíčkem. Jedná se o upřímnou duši, která s vámi perfektně souzní. Podezříváte vesmír, že vám dotyčnou osobu dodal na objednávku.

Střelec
Milí Střelci, zkraje měsíce máte fantastickou příležitost k nalezení spřízněné duše! Hvězdy hovoří o dokonalém splynutí, jak se nebude hned tak opakovat. Posilujte zdravou sebedůvěru a věnujte se aktivitám, které vám dělají radost. Právě díky nim vpustíte do života svou budoucí lásku! Klíčem ke spokojenosti v již existujících vztazích je optimistické myšlení. Díky nadhledu vás nemůže nic vykolejit. Udržujte si úsměv na rtech a pečujte o své partnerství jako o milovanou zahradu. Ať nezvadne!


Kozoroh
Zatímco svobodným nic nebrání v rozletu, v manželství byste měli pozornost rychle stočit k oficiálnímu protějšku. Potkáte přitažlivého člověka, který se vám vryje pod kůži a není výjimkou, že se vkrádá do představ i nočních snů. Singles by neměli váhat, protože začátek listopadu je pro randění jako stvořený. Neztrácejte čas a pozvěte svůj idol na rande. Zato myšlenky na nevěru zadupejte hned v počátcích. Fantazie může oživit manželský stereotyp, ale tentokrát se pohybujete na velice tenkém ledě.

Vodnář
Dlouholeté páry spolu bojují nejen ve slovní rovině. Ani intimní život vám neladí a jeden hází odpovědnost na toho druhého. Máte pocit, že drahá polovička zkouší, co ještě unesete. Nenechte se stavět do role chudinky a už vůbec se sebou nenechávejte manipulovat. Zdravá sebedůvěra je pro budoucnost partnerského vztahu klíčová. Když si vás miláček nevšímá, jděte se bavit bez něj. Není čas pro doprošování. Nezadaní by měli při randění ubrat plyn. Svým ohnivým elánem byste mohli nápadníky vyděsit.

Ryby
Chvilku potrvá, než se v síti objeví ten správný úlovek. Zkraje měsíce vsadíte na špatného adepta, s nímž nedokážete udržet krok. Neberte to jako tragédii a už vůbec nepřepínejte své síly. Ještě na sklonku první dekády můžete potkat adekvátní náhradu! Venuše radí, abyste nedávali na první dojem. Budoucí protějšek je totiž nenápadný, ale rozhodně stojí za bližší prozkoumání. Zadané Rybky oceňují citlivého partnera se smyslem pro humor. Díky němu jste v sedmém nebi a slavíte Vánoce s předstihem.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.