Home - Články - Týdenní horoskop 1. - 7. listopad

Týdenní horoskop 1. - 7. listopad

vloženo 30. 10. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 1. - 7. listopad

Budete přemýšlet nad tím, kam se v životě dál ubírat a zda na to máte dost sil. Někteří by raději měli ještě počkat a všechno si dobře promyslet, jiní budou sršet energií a všechno jim půjde samo od ruky. Posviťte si s novým týdenním horoskopem na to, co váš čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Připravte se na seznámení s důležitou osobou! Toto setkání vám může ulehčit situaci, zejména v pracovní a finanční oblasti. Proto odhoďte zábrany a nebojte říci si o to, co byste si přáli. Upejpavost a stud v tomto případě rozhodně nejsou na místě!

Býk
Protějšek se vám začne z ničeho nic věnovat více, než dřív. Přestože to bude velmi milé a příjemné překvapení, neubráníte se jistému podezření. Držte však svoji nedůvěřivost na uzdě, mohli byste svého partnera nechtěně ranit. Nejdříve si promluvte.

Blíženci
Novoluní ve Štíru, které tento týden nastane, může výrazně zamíchat finanční sférou. Vyplouvá na povrch všechno, co zatím zůstávalo úspěšně skryto. Pokud máte někde nějaké dávno zapomenuté záležitosti, tak byste si je měli urychleně dát do pořádku.

Rak
Konečně si užíváte volných chvil. V práci se tak nějak všechno usadilo a nejste v takovém shonu a hlavně stresu. Dokonce, i když jste přišli domů, tak už jste zase mysleli na práci. To pro vaši psychiku, a hlavně rodinný život, nebylo příliš příznivé.


Lev
Konečně máte vedle sebe někoho, kdo vám skvěle rozumí. Nemusí se zrovna jednat o vaši lásku, ale mohli jste si třeba najít dobrého kamaráda, se kterým vás toho mnohé spojuje. Tento člověk vám do života dává spoustu nových vjemů, kterým rádi podléháte.

Panna
Merkur ve Štíru je nyní nakloněn intrikám a pomluvám, je to jeho nepříliš lichotivá vlastnost. Dejte si proto tento týden pozor na jazyk. Cokoliv, i ta nejmenší drobnost, kterou vyslovíte nahlas, může být pak ve špatném smyslu použita proti vám.

Váhy
Období kolem Dušiček vám vždy přijde takové temné a jakoby se opravdu smazávaly hranice mezi pozemským světem a tím druhým. Špatně spíte, máte prazvláštní náladu a vzadu za krkem ten neodbytný pocit, že za vámi stále někdo stojí. Jste z toho nervózní.

Štír
Váš pronikavý intelekt ještě víc podpoří Merkur, který tento týden vstupuje do vašeho znamení. Dávejte si ale pozor, může zvýšit agresivitu těch, kteří se cítí být vaší osobností a inteligencí ohroženi. Může se jednat o někoho z rodiny, nebo z práce.


Střelec
Rozvíjejte svou duševní sílu! Budete ji totiž v budoucích měsících nutně potřebovat. Slunce se na obloze objevuje stále méně a méně a vy ho postrádáte. Musíte nyní potěšit tělo i ducha, tak začněte třeba s úplnými drobnostmi, které vám zlepší náladu.

Kozoroh
Novoluní může způsobit doslova výbuch emocí. Připomíná staré křivdy, vrací se do minulosti a hodně nám zamíchá s naší psychickou pohodou. Nastavujete tvář spíše negativním emocím a vaše vzpomínky taky nejsou zrovna lichotivé. Vše je ale o stavu mysli.

Vodnář
Nov tento týden vstupuje do znamení Štíra. Ovlivňuje zejména pohlavní orgány a na ty byste si měli dát tento týden větší pozor. Skvělou radou pro tento týden je, abyste se dostatečně věnovali sami sobě. Někdy je to těžké, ale potřebujete to jako sůl.

Ryby
V práci se toho nyní nachomýtlo tolik, že nevíte, kam dřív skočit. Upřímně, Vánoce a mnohé jiné svátky už pomalu klepou na dveře a v zaměstnání začínají lidi šílet. Občas přemýšlíte, jestli tohle máte zapotřebí. Pořád jen shon a práce, ale zábava žádná.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.