Home - Články - Čínský horoskop na týden 7. - 13. listopadu

Čínský horoskop na týden 7. - 13. listopadu

vloženo 6. 11. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 7. - 13. listopadu

Jaký bude následující podzimní týden pro Zajíce, Draka, Krysu a ostatní zrozence jednotlivých znamení podle čínského horoskopu? Aktuální informace o tom, co vás, vaše blízké nebo známé čeká, a na co si dát pozor, pro vás připravila astroložka Karmen.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, Venuše se dostává ke slovu a snaží se zachránit skomírající vztahy. Svěřte lásku do rukou osudu a řiďte se intuicí, která vás navede na správnou cestu. Nezadané Krysy mají kolem poloviny listopadu vyšší… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Planeta rozmachu a prosperity Jupiter se k vám otáčí zády. Opatrně přistupujte ke všem obchodním záležitostem, podpisy důležitých smluv odložte. Počítejte s pozdržením plateb nebo snížením platu. Náladu vám… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Další listopadové dny jsou příslibem společenského programu. Okruh známých se rozšíří a nové tváře zásadně ovlivní vaše budoucí směřování. Inspirativní lidé mohou být trnem v oku pro vašeho partnera nebo rodinu. Žárlí, že… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Druhý týden listopadu je plný překvapivých změn. Snažte se nepodléhat panice, hvězdy dobře ví, co činí. Raději se zastavte a přemýšlejte o tom, co je pro vás důležité. Některých věcí se můžete definitivně zříci a… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Na zrozence Draka dopadá podzimní splín. Nejraději byste se schovali před společností a s nikým nemluvili. Jen stěží v sobě najdete motivaci k plnění pracovních povinností. Také soukromí je plné vypjatých okamžiků. Nalaďte se… ČTĚTE VÍCE!

Had
Další listopadový týden je náročný pro psychiku i fyzické zdraví Hadů. Doplňujte vitamíny ukryté v sezónním ovoci a zelenině. Zaměřte se hlavně na vitamín C a zinek, protože ty jsou základním stavebním kamenem… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Hlavním hráčem na vesmírném poli je Venuše. Kněžka lásky si pohrává s city a přináší nejistotu do manželství i dlouholetých vztahů. Veledůležitá je komunikace. Mluvte o tom, co se vám honí hlavou a čím se trápíte. Spoustu… ČTĚTE VÍCE!

Koza
V nadcházejících dnech ovlivňuje vaše kroky emotivní Luna. Jejím vlivem se nálady Koz střídají jako aprílové počasí. Ne každý bude mít s vašimi vrtochy pochopení. Snažte se mluvit o tom, co se ve vás odehrává. Díky … ČTĚTE VÍCE!


Opice
Ani předposlední měsíc roku není pro Opice signálem ke zvolnění. Naopak překypujete elánem a přicházíte se skvělými nápady. Pokud nejste spokojeni se stávající prací či bydlením, teď je skvělá doba s tím něco… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Do poloviny listopadu se v životě Kohoutů odehraje spousta změn. Ne všechno funguje podle plánu, ale věřte, že v důsledku novinky oceníte. Dejte pozor na ústa, protože některá přání vyslovená v rozhořčení, by se vám … ČTĚTE VÍCE!

Pes
Prosperující Jupiter stojí po vašem boku a stará se, abyste měli dost prostředků pro uskutečnění svých plánů. Můžete se těšit na zlepšení ekonomické situace. Jestliže nejste spokojení se stávající profesí, nabízí se… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Krátící se dny dokážete využít pro aktivity, na které jste neměli během uplynulých měsíců prostor. Jednak pečujete o domácnost a rodinu, zároveň se porozhlížíte po nových koníčkách. Hledejte, co by vás bavilo. Díky… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.