Home - Články - Týdenní horoskop 7. - 13. listopadu

Týdenní horoskop 7. - 13. listopadu

vloženo 5. 11. 2022
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 7. - 13. listopadu

Je tu další týden, který bude velmi silně ovlivněn úterním Úplňkem! Každé znamení zvěrokruhu pocítí tuto energii odlišným způsobem! Co konkrétně čeká vás? Čtěte v týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Vaše energie dnem za dnem stále více upadá. Nevíte, co se děje a máte za to, že čas vleklých podzimních únav už je dávno pryč. Rozhodnete se proto podstoupit rozsáhlé lékařské vyšetření a dobře uděláte. Naše zdraví by pro nás mělo být nejdůležitější.

Býk
Jeden kolega se vás snaží, lidově řečeno, ze zaměstnání vyštípat. Přišli jste na to úplnou náhodou, když jste ho slyšeli při konverzaci. Do té doby se tento kolega tvářil jako váš největší kamarád, dokonce jste se mu svěřovali s osobními problémy.

Blíženci
Konečně se vám podařilo získat v životě rovnováhu, po které jste toužili. Již delší dobu jste se cítili nejistí a harmonie, kterou jste si nyní nastolili, vám naprosto vyhovuje. Když máte dobrou náladu, tak zjišťujete, že vám jde všechno lépe od ruky.

Rak
Momentálně jste nastavení tak, že rádi poznáváte nové věci a vzděláváte se. Považujete vzdělání a neustálý proces sebezlepšování v jakémkoliv odvětví za lidskou přirozenost a doslova nutnost. Jste takhle již dlouho nastavení, a to vás pohání kupředu.


Lev
Potkali jste velice zajímavého jedince, který vás hned na první pohled zaujal svým charismatem. Není divu, opravdu nejste jediní, koho tento člověk zaujal a musíte brát v potaz i to, že to tato osoba o sobě velice dobře ví a umí toho i zneužít.

Panna
Zjistíte, že si musíte dávat pozor na to, komu věříte. Někdo, koho jste celou dobu měli za skvělého kamaráda a byl vám hodně blízko, tak se ukázal, že je to nehorázně falešný člověk bez kousku studu. Jste doslova zhrozeni tímto nepříjemným zjištěním.

Váhy
V oblasti financí se vám tento týden nebude příliš dařit. Chcete si dopřát a koupíte si potřebné věci, ať už na zimu nebo do své domácnosti, a nestačíte se divit, co vám přijde za nekvalitní věci. V mnoha případech se bude jednat o zbytečné nákupy.

Štír
Kolega v práci s vámi rozhodně nehraje fér hru. Samozřejmě se k vám chová naprosto ukázkově a snaží se vám dokázat, že je váš přítel. Ve skutečnosti ale na vás chce vytáhnout co nejvíce osobních záležitostí, které by se vůbec nebál použít proti vám.


Střelec
Rodinné vztahy jsou momentálně na bodu mrazu. S jedním členem si doslova nemůžete přijít na jméno a vadí vám, jakým způsobem s vámi komunikuje. Už dávno nejste malé dítě, které by mohl takhle sprostě peskovat. Rozhodnete se už velice důrazně ohradit.

Kozoroh
Máte před sebou plodné období plné lásky, harmonie, pozitivní energie a kreativity. Nebojíte se nových výzev, přijímáte život takový, jaký je a překážky zvládáte levou zadní. V mnoha svých kamarádech vzbuzujete obdiv, a dokonce jste pro mnohé vzorem.

Vodnář
I když počasí není zrovna ideální, tak podzimní splín vás tento rok v žádném případě nedostihl. Právě naopak! Cítíte se být plní energie a elánu a dopřáváte si báječné chvilky v přírodě. Také ale umíte relaxovat na pohovce s dobrou knížkou v ruce.

Ryby
Odhodláte se k nákupu poměrně drahé věci a když vám přijde, tak nebudete absolutně spokojeni s kvalitou, která je doslova příšerná. Doslova vás ale i šokuje to, jakým způsobem s vámi bude prodejce komunikovat a že vaše požadavky nebude chtít vyřešit.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.