Home - Články - Listopadový úplňkový horoskop lásky 2022

Listopadový úplňkový horoskop lásky 2022

vloženo 3. 11. 2022
čas čtení: 5 minut

Listopadový úplňkový horoskop lásky 2022

Předposlední úplněk v tomto roce nás čeká 8.11.2022 v poledne, přesněji 12:01, a bude ve znamení Býka. Chcete vědět, co vám přinese?

sdílet článek na facebooku

Beran
Listopadový úplněk pro vás Berany bude spíš klidný a pohodový. Na rozdíl od některých jiných znamení vás v lásce nečekají žádné dramatické události a všechno zůstane ve starých kolejích. Je čas užít si úplňkovou romantiku a nic neřešit!

Býk
Tento úplněk patří vám, milí Býci, a Luna v opozici s Venuší vám přinese zajímavé události v lásce. Nic si nedělejte z dočasného napětí a užijte si úplňkovou vášeň naplno. Vyplatí se ovšem najít si i chvilku pro sebe a věnovat se meditaci a rozjímání pod svitem Měsíce.

Blíženci
Mars ve vašem znamení vám přináší spoustu energie, ale jelikož tato planeta bojovníků teď couvá, raději se nesnažte si v lásce něco vybojovat sílou a spěchem. Všechno má svůj čas a teď je spíš doba odpočinku a nikoliv nových milostných začátků.

Rak
Venuše ve spřízněném vodním znamení Štíra vám umožní projevit vaše hluboké city bez zábran a setkáte se s pochopením. Můžete se těšit na mimořádně romantický úplněk, který se ponese v zamilované a krásné atmosféře!

Lev
Milí Lvi, nelze říct, že byste teď měli na růžích ustláno a planety vás budou v lásce trochu škádlit, toto napětí však pomine stejně rychle jako úplněk, takže si z toho nic nedělejte a užívejte si život, ať už s protějškem nebo klidně i sami.


Panna
Hvězdy vám teď věští v lásce úspěchy a Luna bude v úplňkový den na vaší straně. Užijete si krásné a láskyplné chvíle plné partnerského porozumění a harmonie. Přijdou však taky nové impulzy posunout se v něčem v životě kupředu.

Váhy
Retrográdní Mars a omezující Saturn na vás teď působím hodně silně a všem Váhám připomínají, že není kam spěchat a dřív, než uděláte nějaké kroky v milostném životě, je vhodné si ujasnit, co přesně očekáváte. A to chce svůj čas.

Štír
Tento úplněk poblíž vašich narozenin je pro vás Štíry extrémně příznivý! Slunce se spojuje s planetou lásky Venuší v příznivé konjunkci a dělá z vás miláčky milostné Štěstěny! V lásce se vám bude všechno dařit a vycházet podle plánů a o vášeň nebudete mít nouzi!


Střelec
Listopadové úplňkové konstelace budou na vás Střelce působit spíš omezujícím vlivem, takže raději nečekejte žádné zázraky. Spíš se připravte na to, že váš rozlet bude trochu omezen a možnosti v lásce nejsou tak široké, jako byste chtěli.

Kozoroh
Luna v Býku vám svítí příznivým světlem a do vašeho partnerského života přináší příjemnou a láskyplnou atmosféru. Samotný úplněk může přinést trochu zvláštního napětí, které však bude velmi vzrušující a zajímavé.

Vodnář
Milí Vodnáři, vás teď planety trošku potrápí, ale nejste v tom sami, protože hodně znamení teď bude prožívat citové napětí, takže možná ani váš partner nemá ve všem jasno. Dejte věcem čas a volný průběh a určitě netlačte na pilu.

Ryby
Přízeň hvězd je teď na vaší straně, milé Ryby, takže se máte rozhodně na co těšit. Venuše, mocná vládkyně lásky, vám přináší do života romantiku a krásné chvilky. Úplněk si užijete naplno se vším, co k tomuto nádhernému času vášně patří!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.