Home - Články - Láskohled 7. - 13. listopadu

Láskohled 7. - 13. listopadu

vloženo 4. 11. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 7. - 13. listopadu

Blíženci, zbystřete! Po celý týden si budete připadat jako v ráji. Oproti tomu Lvy nečeká žádný velký milostný úspěch. Přečtěte si týdenní horoskop lásky od profesionální astroložky a zjistěte, co čeká vás!

sdílet článek na facebooku

Beran
Máte vedle sebe jedince, na kterého je spolehnutí. Bohužel vám přijde, že rodina si na něj nezvykla a vůbec netušíte proč. Stále vám tuto osobu vymlouvají a nevidí její plusy.

Býk
Kolem vás se pohybuje zvláštní osoba, která vás ale vůbec nepřitahuje, ale ona se na vás neustále snaží udělat dojem. Občas máte ale pocit, že komunikace mezi vámi hodně vázne.

Blíženci
Potkali jste skvělého jedince, který vám vyhovuje po všech stránkách. Dokonce i když ho přivedete mezi své kamarády, tak si sedne i s nimi a přátelé vám ho budou velice schvalovat.

Rak
Jste až příliš zaneprázdnění prací a svými povinnostmi, že nemáte čas na osobní život. Dokonce i protějšek si začíná stěžovat na nezájem z vaší strany, ale vám to tak vůbec nepřijde.


Lev
Poslední dobou si přestáváte rozumět se svým protějškem, který vás neustále za něco peskuje. Máte už přece svůj rozum a jste dospělí, nepotřebujete nad sebou neustálý dohled.

Panna
Ve vašem okolí se nachází jedinec, který vás zaujal charismatem. Není se čemu divit, jedná se o člověka vzdělaného a zcestovalého, a to vám na osobách opačného pohlaví imponuje.

Váhy
V dlouhodobých vztazích se již nějakou dobu neumíte poprat s vleklou krizí, která váš vztah provází. Každý si tvrdí něco svého a o jistém kompromisu mezi vámi dvěma nemůže být řeč.

Štír
Váš kolega v práci vám již delší dobu dává najevo, že má o vás zájem. Vy si moc nejste jistí, přijde vám, že milostné vztahy vzniklé na pracovní půdě nikdy nemají dlouhého trvání.


Střelec
Mysleli jste si, že s jistým jedincem navážete nějaký hlubší vztah. Zjistili jste ale, že to z vaší strany absolutně nepůjde. Navrhnete mu tedy přátelský vztah, s čím se on nesmíří.

Kozoroh
Váš protějšek vám neustále něco vyčítá a hádá se s vámi kvůli naprostým hloupostem. Máte toho tak akorát po krk a nejraději byste mu pěkně od plic řekli, co si o něm nyní myslíte.

Vodnář
Uvědomujete si své chyby a víte, že se ještě musíte v milostných vztazích učit. Váš protějšek vás ale štve, protože on si o sobě myslí, že je naprosto dokonalý a nic nechce měnit.

Ryby
Máte radost z toho, a zvedá vám to sebevědomí, když vás opačné pohlaví zve na rande. Nakonec ale zjistíte, že jste raději měli zůstat doma. Rande totiž dopadne naprosto katastrofálně.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.