Home - Články - Čínský horoskop na týden 6. - 12. února

Čínský horoskop na týden 6. - 12. února

vloženo 5. 2. 2023
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 6. - 12. února

Štěstěna je vrtkavá čarodějka, a zatímco vám jeden týden servíruje jednu dobrotu za druhou, hned poté dokáže zcela obrátit a nachystat opravdu vypečené pochoutky. Jedno se jí ale musí nechat, že totiž bez těchto zvratů by život nedával smysl a že bez bolesti bychom si neuměli vychutnat radost. Proto jsou tady horoskopy, s nimiž dopředu víte, zda být ve střehu nebo v pohodě!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, vstupujete do období, které vám může udělat pořádný vítr v kapse. Finance a majetek jsou pod velkým zatížením a ve hvězdách se ukazují ztráty. Nenoste u sebe zbytečně velkou hotovost a dávejte si pozor … ČTĚTE VÍCE!

Buvol
V nadcházejícím týdnu přemýšlíte o životě a rekapitulujete své hodnoty. Může za to neutěšená finanční situace, kterou procházíte. I když vám mohou scházet prostředky, zachovejte si čistý štít. O některých věcech ani… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Do žil se opět vlévá vitalita. Spolu s ní přichází báječné nápady, jak proměnit život k lepšímu. Nechybí vám odhodlání a vytrvalost, abyste se zbavili všeho, co vás drží při zemi. S předstihem se pustíte do jarního úklidu… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Vrtošivá Luna se odrazí na proměnlivých náladách, s nimiž budou Zajíci v tomto týdnu bojovat. Je důležité udržovat v životě rovnováhu. Práce a povinnosti vám neutečou. Naučte se odpočívat a přistupujte… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Kněžka lásky je v opozici, proto se milostnému životu dvakrát nedaří. Singles by v první polovině února měli zapomenout na seznamování, místo toho se obklopte dlouholetými přáteli. Skřípat to bude i v manželství. Protějšek… ČTĚTE VÍCE!

Had
Novoroční předsevzetí získávají první trhliny. Snaha o změnu životosprávy nevychází podle představ, ale kvůli tomu nemusíte všechno hodit za hlavu. Každý občas dělá chyby, ale je třeba se z nich poučit a neopakovat je. Pokračujte… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Prioritou Koní je momentálně rodina a obklopeni nejbližšími zapomínáte na všední starosti. Někdo blízký pro vás navíc nachystá potěšující novinku! Svízelné chvíle naopak zažijete na pracovní půdě. Určitě nejsou… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Valentýn je za dveřmi a zrozenci Kozy se na něj upřímně těší. Zamilovanost je patrná i tehdy, když se snažíte city skrývat. Jste v tom až po uši. Dokonce i v dlouholetém vztahu zažíváte příjemné šimrání v podbřišku. V tomto… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, i když je začátek února v mnoha směrech náročný, určitě není třeba panikařit. Na každou díru se najde záplata. Nesmutněte kvůli věcem, které se nepodařili. Zkuste je znovu a lépe. Případně se nestyďte požádat… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Klíčovým tématem tohoto týdne je láska. Hodně přemýšlíte o vztazích a pokud právě žádný nemáte, aktivně se snažíte seznámit. V partnerství bude docházet k třenicím, protože protějškovy nápady nejsou podle vašeho… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zima si vybírá svou daň viditelnou na zmenšujících se svršcích. Také kondice Psů se rapidně snižuje. Neoddalujte změnu životosprávy, protože zdraví máte pouze jedno. Zatočte se svými nešvary a těšte se, až zase dopnete… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Je na čase dopřát si oddechovou aktivitu, která vás zahřeje na těle i duši. Ideální by bylo užít si dovolenou v teplých krajích. Případně svému tělu dopřejte relax ve vířivce a prohřejte kosti v sauně. Důležité je… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.