Home - Články - Týdenní horoskop 6. - 12. února

Týdenní horoskop 6. - 12. února

vloženo 4. 2. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 6. - 12. února

Nezapomněli jste na něco? Únor ještě nabízí prostor na oprášení novoročních předsevzetí, která možná vzala za své. Chtěli jste třeba zhubnout do plavek? Pořád ještě máte dost času, než se ozve léto! Začněte ale hned!

sdílet článek na facebooku

Beran
V práci se začíná blýskat na lepší časy. Měli jste poměrně vážný rozhovor s vedením, kde jste pověděli vše, co vás tížilo a kde vidíte ve firmě rezervy. Šéfa hodně zaujalo, jak přemýšlíte kolektivně a nad vším a rozhodl se vám ponechat volnější ruku.

Býk
Máte vedle sebe jedince, který je vám sice oporou, ale delší dobu přemýšlíte nad tím, zda se jedná o toho pravého jedince pro vás. Zejména si absolutně nejste jistí emocemi, které danému člověku předáváte. Možná, že jsou v zájmy úplně někde jinde.

Blíženci
Tento týden se potkáte s někým velice inspirativním, kdo vám bude skoro mentorem ve vaší cestě v životě. Nad spoustou věcí jste dosud nikdy takhle nepřemýšleli. Daná osoba vám v mnoha ohledech otevřela oči a vy jste si i sami sebe začali více vážit.

Rak
Velice se vám tento týden bude dařit v ziscích. Pokud máte možnost nějaké větší investice, tak byste se do ní rozhodně měli nyní pustit. Máte k tomu momentálně ideální podmínky a hvězdy jsou vám v tomto ohledu výrazně nakloněni. Tak směle do toho!


Lev
Hvězdy osudu vám přejí! Konečně se vám podařilo získat pozornost osoby, která vám rozhodně není lhostejná. Tento jedinec vás dlouhou dobu přehlížel, ale nyní to vypadá, že je vámi doslova až okouzlen. Ne nadarmo se říká, že kdo si počká, ten se dočká.

Panna
Nejste moc nadšení ze své pracovní náplně. Po Novém roce nastali v práci nějaké změny a vy máte nyní na starosti něco trochu jiného. Samozřejmě, že se jedná o velice nudnou činnost, která vás naprosto nenaplňuje a přemýšlíte nad celkovou změnou práce.

Váhy
Jste až moc ohleduplní vůči svému okolí a spoustu lidí toho využívá. Ani vaši nejbližší se nebojí vás kdykoliv požádat o pomoc a to i ve chvíli, kdy vědí, že toho nemáte zrovna málo. Možná že i už přemýšlíte, že byste svou nespokojenost dáte najevo.

Štír
Venuše je v blahodárném trigonu s vaším znamením a přináší vám do života nové milostné dobrodružství. Pokud jste momentálně single, tak je jisté, že potkáte někoho zajímavého. Zadaní jedinci se zase svezou na obrovské vlně vášně se svým protějškem.


Střelec
Kolem vás se pohybuje velice falešná osoba, která se nebojí jít i do špinavých záležitostí. Bude vám trvat poměrně dlouhou dobu, než přijdete na to, kdo kolem vás šíří takové pomluvy a chaos. Nakonec se rozhodnete tuto osobu napřímo konfrontovat.

Kozoroh
I když jste si už dlouho říkali, že některé záležitosti ze svého života necháte být, tak nyní zjišťujete, že to jen tak snadno nepůjde. Nakonec se budete jistým situacím muset postavit čelem a zjistíte, že máte dost odvahy na to všechno zvládnout.

Vodnář
Své finance šetříte jako oko v hlavě a jste jedinec, který je po téhle stránce velice zdatný a uvědomělý. Víte, kde, kdy a jak investovat, aby se vám vaše penízky brzy vrátili. Navíc nejste moc rozhazovačný typ a raději si šetříte na pořádné věci.

Ryby
Máte před sebou po pracovní stránce poměrně náročné období. Spoustu věcí budete muset řešit narychlo a to vám v ani nejmenším není příjemné. Máte totiž rádi, když máte vše udělané s předstihem. Stresující záležitosti nejsou absolutně nic pro vás.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.