Home - Články - Únorový úplněk ve Lvu

Únorový úplněk ve Lvu

vloženo 2. 2. 2023
čas čtení: 6 minut

Únorový úplněk ve Lvu

Úplněk, který nás čeká 5. února 2023 v 19:28, to bude opravdu jízda! Měsíc v královském znamení Lva rozpálí úplně každého!

sdílet článek na facebooku

Noc zalitá měsíčním světlem

Fáze úplňku je nejsilnější částí celého lunárního cyklu, kdy magická energie Luny pulzuje po celém zemském povrchu! A to nejen v samotný úplňkový večer, kdy nastává vrchol, ale cítit to můžeme již přibližně tři dny předem, a taky ještě tři dny poté!

Věděli jste, že právě během zimních měsíců je úplňkový Měsíc na obloze nejvýš v celém roce? Kolem půlnoci září vysoko nad obzorem úplně stejně jako letní sluníčko! A pokud máte to štěstí procházet se romantickou zasněženou krajinou, pak si užijete jasné světlo téměř jako ve dne – svítilnu můžete nechat klidně doma! A taková zimní úplňková romantika za večerní procházku rozhodně stojí. Nejlépe ještě s někým, s kým se můžete navzájem hezky zahřívat!

Pokud ovšem chcete spát, bude to teď trošku těžší. Možná vám pomůže aromaterapie s vůní levandule, nebo zklidňující čaj z meduňky. Zkuste je!


Lev přeje vášni a radosti

Znamení Lva, které teď vládne v lunárním kalendáři, patří ohnivému živlu, a proto nám přináší pořádnou dávku energie a vášně! Únorový úplněk je jako stvořený pro zábavu, a to nejen díky plesové sezoně. Uspořádejte tedy pořádný večírek pro přátele, kolegy nebo širokou rodinu! Vyrazte na zajímavou kulturní akci, zatančete si, bavte se jak nejlépe umíte! Úplněk ve Lvu je zde k tomu, abychom se předvedli a zazářili! A samozřejmě, právě teď je skvělý čas i na žhavý večer ve dvou. Valentýn se blíží, ale není na co čekat – klidně si ho oslavte v předstihu!

Lví úplněk působí nejsilněji na zrozence ve dvou znameních – kromě Lva je to ještě Vodnář, který teď slaví narozeniny. Právě tato dvojice si bude úplňkovou romantiku a vášeň užívat nejsilněji. Ale pozor! Každá mince má dvě strany, a tak na vás mohou silněji než jindy působit i negativní jevy spojené s úplňkem, kromě potíží se spánkem se může přidat i nervozita, podrážděnost a náladovost. Vyhýbejte se proto stresujícím situacím a náročnou práci teď raději odložte.


Pozor na srdce a cévy

Zvýšená opatrnost se o úplňku ve Lvu vyplatí všem, kdo mají zdravotní potíže se srdíčkem, krevním tlakem nebo cévami. Pokud se vás to týká, určitě si teď dopřejte šetřící režim a příliš se nenamáhejte, protože když je Luna ve Lvu, je srdce a krevní oběh zranitelnější. Taky platí důsledně se vyhýbat všem zdravotnickým zákrokům, zejména operacím těchto částí, pokud nejsou naprosto urgentní.

Naopak, pokud vám srdce a cévy potíže nedělají a jste fit, dopřejte si sport a pohyb, kromě víkendové zábavy si taky posílíte své zdraví! Co třeba večerní lyžování při úplňku? To je romantika! Anebo můžete vyrazit na běžky, zaběhat si nebo se zkrátka jen tak projít venku! Hlavně si tuto jedinečnou noc užijte naplno!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.