Home - Články - Láskohled 6. - 12. února

Láskohled 6. - 12. února

vloženo 3. 2. 2023
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 6. - 12. února

Všechno zlé se jednou v dobré obrátí. Bude to už nadcházející týden? Nezadaní určitě doufají, že ještě před svátkem zamilovaných stihnou potkat lásku. Podaří se to? Zjistěte víc!

sdílet článek na facebooku

Beran
Láska vás nyní potkává na každém rohu. Setkáváte se se zvýšeným zájmem opačného pohlaví a musíte si i říct, že vám to značně lichotí. Možná vás někde čeká láska vašeho života.

Býk
V dlouhodobých svazcích očekávejte výraznější problémy týkající se zejména vaší rodiny. Pocházíte z dost rozdílného prostředí a nyní se to projevuje zejména na vašem světonázoru.

Blíženci
Ve vašem okolí se nachází osůbka, kterou jen tak snadno nemůžete dostat z mysli. Stále jste se ale neodhodlali daného jedince nějak oslovit, takže je dost možné, že o vás netuší.

Rak
Máte před sebou velice magické a láskyplné období, které vás nabije pozitivní energií. Všichni ve vašem okolí si všimnou náhlé změny ve vašem chování a jsou velice mile překvapeni.


Lev
Jste velice originální člověk, který má zajímavý pohled na svět. Pro opačné pohlaví má vaše charisma zvláštní kouzlo a je o vás opravdu zájem. To vám samozřejmě velice lichotí.

Panna
Dotkne se vás poznámka vašeho protějšku. Možná to ani nemínil zle, ale vy jste si to vzali hodně k srdci a nyní nad tím často přemýšlíte. Možná ještě přijde i nějaká konfrontace.

Váhy
Jste milovníci svobody a single život vám dokonale vyhovuje. Někdo má na vás ale políčeno a ještě se ukáže, zda v tomto roce nenavážete nějaký seriózní vztah. Vše je ve hvězdách.

Štír
Melancholická nálada vás poslední dobou stíhá celkem často. Hodně se to dotýká i vašeho partnerství, protože protějšek pro vaše ne zrovna milé stavy nemá absolutní pochopení.


Střelec
V oblasti lásky se vám tento týden výjimečně daří, ale pořádně si nejste jisti, zda ta druhá osoba své city jenom nehraje. Máte totiž pochybnosti, ale zamilovaní jste až po uši.

Kozoroh
Dlouhodobé svazky čeká harmonické období plné porozumění. Opět se totiž na sebe začnete dívat zamilovanýma očima a zjistíte, že v mnoha ohledech se jednalo o špatnou komunikaci.

Vodnář
Venuše je v poměrně zajímavém a neobvyklém trigonu s vaším znamením. Připravuje vám poměrně zábavnou jízdu v oblasti milostných vztahů. Tento týden se rozhodně nebudete nudit.

Ryby
Procházíte nyní velice šťastným obdobím. Ve vašem životě se objevil někdo, kdo vám vrátil smysl do života a vy jste momentálně velice zamilovaní a užíváte si vše zajímavé kolem vás.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.