Home - Články - Čínský horoskop na týden 5. - 11. října

Čínský horoskop na týden 5. - 11. října

vloženo 4. 10. 2020
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 5. - 11. října

Hadi budou mít náročně psychický týden a Psi budou utíkat za pohodou do přírody. Jaký bude váš týden podle čínského horoskopu? Naše astroložka Karmen to pro vás vyčetli ve hvězdách.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Soukromý život na začátku měsíce vzkvétá. Ostatní členové rodiny vás podporují a respektují vaše názory. Volný čas využijte ke třídění důležitých dokumentů. Pořádek vám pomůže předejít mnoha zbytečným problémům. V zaměstnání a… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Všímáte si toho, jak se daří okolí a jak jste na tom v porovnání s nimi vy. Nejspíš jste ukřivdění a obviňujete vyšší sféry, že vám nepřejí. Odpověď je však překvapující. Jestli chcete v životě něco dokázat, musíte vyvinout větší… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Vyplatí se vpustit do života pohledy druhých lidí. Názor někoho blízkého vám může otevřít úplně jiné možnosti. Nové nápady se mohou hodit v zaměstnání i na domácí půdě. Zadaní Tygři se díky partnerovi pustí do mnoha… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Na pracovní půdě je vliv Zajíců bezkonkurenční. Staráte se o klidnou atmosféru, kdy dokážete zabránit konfliktu mezi spolupracovníky. Zato v lásce si poradit neumíte. Mnohdy začnete přemýšlet o rozchodu. Než tuto myšlenku… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Proměnlivá konstelace tohoto týdne vyžaduje po Dracích větší flexibilitu. Počítejte s tím, že původní plány se rychle změní a budete se muset přizpůsobit novým podmínkám. Výhodu mají zadaní, kteří mohou počítat s plnou… ČTĚTE VÍCE!

Had
Začátek října se odrazí na Hadí psychice. Krátící se dny, pochmurné počasí i negativní zprávy, které vás obklopují, nepřidávají mnoho důvodů k optimismu. Zkuste od sebe všechny nepříjemnosti odrážet jako tenisový… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Partnerský život Koní je v nadcházejících dnech proměnlivý. Zatímco v jednu chvíli mezi vámi vládne naprostá harmonie, za chvíli si vjedete do vlasů kvůli hlouposti. Protějškovo nevyzpytatelné chování vám nedá spát. Než se… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Důležitým bodem pro tento týden se stávají mezilidské kontakty v zaměstnání. Nebojte se obchodních jednání, choďte do společnosti a získávejte vizitky. Když chcete, umíte udělat perfektní dojem. V soukromém životě jste… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Pracovní část týdne dává zrozencům Opice psychicky zabrat. Proměnlivé plány vás stresují tím, že nic nejde tak, jak jste předpokládali. Hvězdy ale obavy uklidňují, stačí věřit osudu. Velkým pomocníkem jsou životní druh nebo… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Zrozenci Kohouta se ocitnou pod drobnohledem okolí. Čerstvě zadaní i jedinci v novém zaměstnání musí počítat s tím, že prochází jakousi zkouškou. Více hlídejte své emoce ve vypjatých situacích a myslete i na způsob… ČTĚTE VÍCE!

Pes
V první říjnové dekádě potřebujete svůj klid. Proto utíkáte do lůna přírody a dost možná si dopřejete podzimní dovolenou daleko od ruchu města. Společenský život je až do víkendu v útlumu, zato si vychutnáváte domácí… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Další říjnové dny byste měli investovat do rodinného života. V poslední době jste se doma moc neohřáli a příbuzní uvítají, že vás mají pro sebe. Na pracovišti našlapujte opatrně. Nenechte se chytit do projektu, který se na první… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.