Home - Články - Čínský horoskop na týden 5. - 11. prosince

Čínský horoskop na týden 5. - 11. prosince

vloženo 5. 12. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 5. - 11. prosince

Na zrozence znamení Koně čeká v novém týdnu sedmé nebe, budete středem pozornosti a uvědomíte si sílu lásky a přátelství. Stres čeká na ty Kohouty, kteří se snaží zamést adventní problémy pod koberec. A co čeká na vás? To zjistíte v novém týdenním čínském horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Krysa
Adventní čas je sám o sobě tajuplným obdobím a v letošním roce jeho energii zesilují měsíční paprsky. Pod jejich vlivem jsou zrozenci Krysy více empatičtí a vaše intuice pracuje na maximum. Naslouchejte vnitřnímu hlasu, nepodceňujte… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, pohled do kalendáře vás vyleká, protože přípravy ohledně Vánoc zatím nemáte vůbec zajištěné. Nepanikařte a zapojte rodinu i kamarády, určitě na to nemusíte zůstat sami. Pokud vám schází finanční… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
První prosincová dekáda přináší Tygrům báječné zprávy. Dokonce se může i rozmnožit domácí rozpočet, což se před vánoční nadílkou hodí. Máte společenskou náladu a vyhledáváte bujaré večírky. To se nemusí líbit… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Rodiče narození pod patronátem Zajíce se musí zkraje prosince věnovat více svým ratolestem. Plnění povinností ustupuje přípravám na Vánoce, což se odrazí na jejich studijních výsledcích. Zkuste si s nimi promluvit a… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Adventní čas přeje setkávání s lidmi. Najdete si čas na návštěvu blízkých a přátel, s nimiž jste se dlouho neviděli. Pokud jste se s někým nerozešli v dobrém, máte příležitost vše napravit. Kromě zdravých mezilidských… ČTĚTE VÍCE!

Had
Planeta rozmachu a prosperity stojí po boku Hadů a pomáhá jim vylepšovat finanční situaci. V zaměstnání buďte otevření novým možnostem, cestujte a pracujte na svém know how. Vzdělávání vám otevře dveře… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Blížící se vánoční svátky zabrnkají na citlivé srdíčko zrozenců Koně. Přesvědčíte se o tom, jak skvělí lidé vás obklopují. Ať jde o rodinu, přátele i kolegy z práce, v případě potřeby se na ně můžete obrátit s prosbou o pomoc. Jste velmi… ČTĚTE VÍCE!

Koza
V posledním měsíci letošního roku se uzavíráte do sebe a přemýšlíte o životě. Bilancování vás přivede na zajímavé myšlenky a dokonce se odhodláte k novoročnímu předsevzetí. Oči mějte dokořán, protože se kolem vás… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Na začátku prosince se ke slovu dostanou záležitosti, před nimiž jste strkali hlavu do písku. Nezbývá, než se jim postavit čelem, abyste je nepřenášeli do nového roku. Singles Opice se trápí kvůli tomu, že na ně po návratu… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Povinnosti se na vás hrnou ze všech stran a ani adventní přípravy vám na klidu nepřidají. Nesnažte se zametat problémy pod koberec, protože by vám mohly zkazit vrchol vánočních svátků. Naštěstí při vás stojí Venuše, která… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Milí Psi, letošní vánoční přípravy pojmete ve velkém stylu. Chcete mít všechno perfektní, a tak s předstihem objednáváte dárky a dekorujete interiér tak, aby žádná návštěva nemohla konkurovat. Volný čas… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zajišťování nadílky vám přinese pár skvělých kousků, jimiž uděláte radost sami sobě. Nepropadejte panice, zda bude pod stromečkem dostatek dárků. Vánoce jsou hlavně o pohodě a pospolitosti. V zaměstnání může… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.