Home - Články - Čínský horoskop na týden 21. - 27. listopadu

Čínský horoskop na týden 21. - 27. listopadu

vloženo 20. 11. 2022
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 21. - 27. listopadu

Další porce čínského horoskopu je tu pro vás! Dočtete se v něm ty nejžhavější novinky ze světa lásky i práce. A jak se budou chovat rodinní příslušníci? I tomu jsme se podívali na kloub. Poznejte svou budoucnost už teď!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, v poslední dekádě se připomenou nedodělky nebo nedokonalosti, ke kterým je třeba se vrátit. Nespoléhejte na vyšší moc ani před problémy nestrkejte hlavu do písku. Jedině aktivní přístup vám pomůže… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Bojovné postavení Marsu komplikuje mezilidské vztahy. Nejsou to ovšem zrozenci Buvola, kdo vyvolává hádky nebo přilévá olej do ohně. Naopak se snažíte fungovat jako smírčí soudce a napravujete, co… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Milí Tygři, máte příležitost chytit život do svých rukou a změnit ho podle toho, po čem toužíte. Pokud nejste s nějakou životní sférou spokojení, do konce roku zapracujte na vylepšení. Rozhodně se nepoddávejte… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Hlavním hráčem na vesmírném poli se stává Luna, díky které se do života Zajíců vrací harmonie. Jste empatičtí a dokážete se lépe naladit na své okolí. Zároveň se vaše nálada může měnit právě s ohledem na okolí. Pečujte… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Zrozenci Draka překypují optimismem a mají spoustu skvělých nápadů. K jejich realizaci vám tentokrát neschází ani potřebná energie, takže vánoční přípravy odstartujete letos s předstihem. Někdo se k vám s chutí… ČTĚTE VÍCE!

Had
Hnacím motorem se stává kariéra, které obětujete spoustu energie i času. Zatímco v zaměstnání jste jako ryba ve vodě, soukromý život upadá. Během adventního času není radno zahrávat si s rodinnou pohodou. Svůj přístup… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Energii byste v této době měli věnovat hlavně soukromému životu. Následujte své srdce a nestyďte se vyslovit nahlas, po čem toužíte. Zadaní se díky tomu mohou dočkat společného bydlení s miláčkem nebo založení… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, ve hvězdách se zrcadlí osamostatnění. Může mít různou podobu. Pokud jste ještě nevyletěli z rodinného hnízda, tento týden bude velkým impulsem. Můžete se také rozhodnout začít podnikat a postavit se profesně… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Máte za sebou náročné období a toužíte po odpočinku. Snažte se denní program osekat na nejnutnější úkoly. Všechno, co může počkat, odsuňte na další období. Nejnáročnější okamžiky přichází ve vztazích, které prochází … ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Závěr měsíce před Kohouty otevírá nové příležitosti, nad kterými není dobré dlouze přemýšlet. Chopte se všech lákavých nabídek a nebojte se ani změn, ke kterým konečně dozrála doba. Vyplatí se jednat, ať se nápady týkají… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Poslední listopadové dny probíhají pod nadvládou bojovného Marsu. Proto jste výbušnější a často skončíte v hádkách. Ne vždycky to bude na škodu, protože se vyjasní spousta věcí, které zatěžovaly mezilidské vztahy. Velkým… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Zdravé sebevědomí usnadňuje komunikaci s opačným pohlavím. Cítíte se jistí v kramflecích, flirtujete a umíte se podívat pohledem, až se okolí podlamují kolena. Jen pozor, abyste to s rozverností nepřehnali. Nechcete si… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.