Home - Články - Láskohled 21. - 27. listopadu

Láskohled 21. - 27. listopadu

vloženo 18. 11. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 21. - 27. listopadu

Zrozence některých znamení čeká zásadní rozhodování, jak dál. Svatba, nebo rozchod? I takové věci se rozlousknou v příštím týdnu. Nezadaní jistě netrpělivě čekají, kdy se objeví nová láska. Bude to brzy? Nebo si ještě počkáte? Čtěte nový Láskohled, ať najdete odpověď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Nemáte už zájem o plytké vztahy, které nikam nevedou. Chcete už něco vážného a trvalého, ale samozřejmě není moc jednoduché najít vhodného jedince. Ale díváte se dobrým směrem.

Býk
Býci mají tento týden jedinečnou šanci potkat skvělého a inspirativního člověka, který spíš než vzhledem vás zaujme inteligencí, charismatem a v neposlední řadě životním postojem.

Blíženci
V dlouhodobých svazcích očekávejte menší problémy a hádky, které jsou zapříčiněné zejména vaší podrážděností, hádavostí a neochotou přistupovat na nějaké novinky ve vašem životě.

Rak
S vaším miláčkem si zamilované období maximálně užíváte. Jste plni elánu, navštěvujete nejrůznější společenské akce, koukáte na filmy a samozřejmě si dopřáváte romantické večeře.


Lev
Zjistili jste, že jste na jistého člověka naprosto změnili názor. Tento jedinec se vám ze začátku chtěl zalíbit a jeho chování bylo výrazně jiné. Nyní zjišťujete, jak moc je falešný.

Panna
Dlouhodobé svazky čekají tento týden velké hádky. Přitom se ze startu bude jednat o maličkost, která se ale bude zvětšovat a zvětšovat, až si nakonec budete vyčítat úplně všechno.

Váhy
Milé Váhy, máte tento týden kolem sebe auru společenskosti a jste plní pozitivní energie. Komunikace s opačným pohlavím vám nedělá sebemenší problém a umíte si udělat hravě přátele.

Štír
Snažili jste si získat srdce někoho, o koho jste velmi stáli. Tento jedinec se ale ukázal jako dobrý herec, který je prostě zvyklý na obdiv od opačného pohlaví a využívá toho.


Střelec
Podařilo se vám získat pozornost někoho, kdo je pro vás ideální. Má stejný smysl pro humor a tím pádem si dobře rozumíte. Poměrně dlouho mu ale trvalo poznat, co je pro ně nejlepší.

Kozoroh
Již nějakou dobu se kolem vás pohybuje jedinec, který má o vás zájem. Z vaší strany jde ale pouze o přátelství, a tak trochu je vám tohoto člověka líto, protože vidíte jak se snaží.

Vodnář
I když už jste si mysleli, že je váš vztah mrtvý, tak se ukázalo, že malá jiskřička ho ještě stále držela při životě. Nyní tato malá jiskra zažehla doslova fatru a vy si to užíváte.

Ryby
Není vám momentálně nijak příjemné chodit do společnosti, či mezi kamarády. Jste po těžkém rozchodu a lidé jsou netaktní a stále se vás na to hloupě vyptávají a vy toho máte dost.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.