Home - Články - Střelec - přechod znamení

Střelec - přechod znamení

vloženo 21. 11. 2022
čas čtení: 8 minut

Střelec - přechod znamení

Dne 22. listopadu v 09 hodin a 21 minut vstupuje hvězdná obloha do znamení Střelce. Seznámili jste se s člověkem, který se ve společnosti pohybuje jako ryba ve vodě? Vyzařuje z něj přátelský přístup, optimismus a nadšení? Věřte, že mátu tu čest právě se Střelcem!

sdílet článek na facebooku

Okamžitě podlehnete jeho nezávislosti, protože Střelce prostě nic nepřekvapí! Prahne po nezávislosti, seberealizaci a nenuceném úspěchu. Nepotřebuje zvítězit za každou cenu, touží prožít život se vším všudy. Ostatní znamení mohou Střelcům závidět jejich čich na skvělou šanci uplatnit se. Možná to bude tím, že se často pohybují ve společnosti a žádnou příležitost si nenechají uniknout. Jejich aktivita je neskutečná, síly jim snad nikdy nedojdou. Dokážou pracovat celé noci a nikdy neodmítnou pomoc přátelům. Možná si o nich budete myslet, že jsou domýšliví, ale jste na omylu. Jak řekl Ludwig van Beethoven: „Bez srdečnosti nemůže být nikdo vynikajícím člověkem.“

Muž Střelec

Zamilovala jste se do muže narozeného ve znamení Střelce? Vždyť umí překvapit a jeho lichotky se vám dostávají až pod kůži! Nemyslete si, že budete v jeho životě jediná. Střelec miluje dlouhé rozhovory plné pochopení, mazlení a zajímavý sex. Na vzhledu jeho partnerky mu příliš nezáleží, musí cítit absolutní propojení duší, i kdyby to mělo být jen pro jednu noc. Střelec zbožňuje flirtování hraničící až s vychloubáním, často mu nemůžete věřit úplně všechno.


Střelec potřebuje jít cestou životem s ženou, která bude tolerovat jeho dětinské chování a časté výlety do společnosti. Pokud nebude respektovat jeho sny, které jsou mnohdy zcela nemožné, ztrácí u něj veškeré šance. Střelec nehledá jen partnerku na celý život, ale také matku pro své děti a výbornou kamarádku. Muž zrozený v tomto znamení nesnese podezíravou a žárlivou ženu, která by kontrolovala jeho rozsáhlou síť přátel, odchody a příchody. Střelec říká vždy všechno na rovinu, jeho otevřenost může být občas zraňující. Často si staví vzdušné zámky a rovněž se může stát, že vždy nesplní, co slíbil. Ideální žena pro Střelce nesmí postrádat smysl pro humor, toleranci a důstojnost, proto se by měla držet mottem Waltera Trobische: “Někoho milovat znamená především přijmout ho takový jaký je!“

Žena Střelec

Nezávislost, originalita a smysl pro humor, to je definice žen narozených ve Střelci. Na ulici je ihned poznáte, ale není snadné se jim dostat na kobylku. Vždy jsou pečlivě upraveny a sladěny podle nejnovějších trendů. Určitě by z domu nevystrčily nos nenalíčené! Střelkyně jsou ctižádostivé a v jejich hlavě vznikají obrovské plány, které mají problém uskutečnit. Po svém boku potřebují milujícího muže, jež by je inspiroval a pobízel k realizaci snů. Tyto dračice neodolají svěží pánské společnosti a snadno se zamilují.


Střelkyně touží v životě uspět, proto se motivují k vysokým cílům. Jsou obklopeny zástupy přátel, bez kterých si nedokážou svůj život představit. Cesta životem s nimi není snadná, protože se nerady přizpůsobují rodinnému životu. Pokud nebude jejich protějšek velkorysý ke společenskému veselí, nikdy neuspěje. Žena narozená v ohnivém znamení Střelce se umí postarat sama o sebe, proto nestojí o slabocha. Úctu, lásku a porozumění u ní najde partner s velkým srdcem, dobrým postavením a smyslem pro spravedlnost.

Co vědět o Střelcích?

Střelci ohromí i odpudí tím, že všude byli a všechno znají. Pokud nebudete hýřit optimismem a pozitivní energií, utečou. Nemají v lásce přílišnou kritiku a připomínání neúspěchů. Ve vztahu potřebují mnoho volnosti. Jsou dokonalými společníky na cesty. Čas od času si dejte pozor na jejich lehkomyslnost. Jakmile se začnou nudit, hledají novou motivaci a je s nimi k nevydržení. Někdy si naberou příliš práce a nestíhají, pak jsou neumírnění a špatně se srovnávají s vlastním selháním.

Hledáte-li kamaráda do nepohody, dejte přednost Střelci. Vždy vás pobaví a zahrne svou energií. I když se často honí za svým ideálem, nechá si poradit. Střelec se partnerskému životu spíše vyhýbá, ale soužití s ním není rozhodně nuda. Jeden den by se vám zcela odevzdal a ráno spěchá za dobrodružstvím. Vždy se můžete spolehnout na jeho upřímnost a přímočarost, i když to někdy bolí. Cesta k pevnému svazku je někdy trnitá, ale výsledek vás mile překvapí. Jak řekl Pierre Bonnard:“Láska může umřít na pravdu, přátelství na lež.“

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.