Home - Články - Čínský horoskop na týden 5. - 11. června

Čínský horoskop na týden 5. - 11. června

vloženo 4. 6. 2023
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 5. - 11. června

Konfucius říkával, že jediná omezení, která v lidských životech existují, si klademe my sami. Nenechte se ničím omezovat a dobře se na nový týden připravte s novým čínským horoskopem! Dozvíte se v něm, jak na tom budete po zdravotní i profesní stránce nebo jak se vám bude dařit v lásce!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Tento týden vám přináší zajímavé možnosti v mezilidských vztazích a lásce. Mnohé touhy se promění v realitu a světlo světa spatří dokonce i nádherné věci, které byste nikdy nečekali. Budete ovšem bojovat… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Pohodový start týdne byste měli využít k načerpání dostatku sil a dokončení všech rozdělaných úkolů. Od středy se totiž rozjede neuvěřitelná mela a vy nebudete vědět, co si o tom všem myslet a zda se vám to všechno… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Přestože ještě neodstartovala dovolenková sezóna, vy si dopřejete více odpočinku a volnočasových aktivit. Štěstěna vám přeje, abyste uspěli u nadřízených a vychutnali si náhradní volno, nebo dříve utekli… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
V tomto týdnu se vám zdá, jako by většina lidí, kteří vás obklopují, pocházela z odlišné planety. Mnohé podezříváte z nekalého chování, ale později se ukáže, že jsou v tom docela nevinně. Zásadní informace… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Jistá událost vám přijde jako znamení shůry. Bude to pro vás výmluva, abyste nemuseli dělat věc, do níž se vám nechce. Nesvádějte svou lenost či intuici na hvězdy a raději vše proberte s nestrannou osobou. Díky… ČTĚTE VÍCE!

Had
Do druhého červnového týdne vstoupíte s chaosem v hlavě. Sesunulo se na vás několik informací, které si protiřečí, a vy tak nevíte, čemu věřit. Pravdou je, že na každém šprochu je pravdy trochu. Každý… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
První polovina týdne poznamená touha rozplést nějakou komplikovanou záležitost ve vašem okolí. Nedokážete myslet na nic jiného, až se nakonec celá věc vyřeší sama jako mávnutím kouzelného proutku. Oddechnete. … ČTĚTE VÍCE!

Koza
Jistá konverzační témata nevyhledáváte, ale v tomto týdnu nemáte na výběr. Okolnosti vás přinutí k tomu, abyste se na jejich účet vyjádřili. Překvapí vás, jak lehké to ve výsledku bylo! Nakonec vás překvapí, jak… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Není úplně obvyklé, aby se pracovní a soukromé kontakty zrozenců Opic natolik překrývaly, jak je tomu v tomto týdnu. Tyto dvě skupiny lidí se začnou navzájem mísit, což vám není dvakrát po chuti. Máte obavy, aby… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Příznivé postavení hvězd přeje společensky laděným Kohoutům při seznamování. Najednou potkáváte samé sympatické jedince opačného pohlaví, což nadělá neplechu zejména u zadaných jedinců. Jenom stěží odoláte… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Před vámi stojí hned několik zajímavých kulturních událostí, které si zkrátka nemůžete nechat ujít! Nevíte, co podniknout dřív, protože jste v samém středu společenského dění. Užíváte si perfektní týden, jehož… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Jistý protějšek se snaží dostat do vašeho zorného pole a ukradnout vaše srdce. Vy si ovšem nejste vůbec jistí, zda se s ním chcete scházet. Na lásku jako takovou nemá většina Vepřů pomyšlení. Hledáte především spřízněnou… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.