Home - Články - Láskohled 5. - 11. června

Láskohled 5. - 11. června

vloženo 2. 6. 2023
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 5. - 11. června

Pro Berany se tento týden ponese ve znamení hledání harmonie a rovnováhy a ti nezadaní budou mít skvělou příležitost k seznámení. Zrozenci Vah si budou užívat klid a pohodu. Jen pozor na žárlivost, ta může všechno pokazit! A co vaše znamení a láska?

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden bude pro Berany v oblasti lásky velmi pozitivní. Pokud jste single, můžete se setkat s někým novým, kdo bude pro vás hodně přitažlivý a bude mít podobné zájmy jako vy.

Býk
Pokud jste již v pevném vztahu, můžete se těšit na velmi romantické a vášnivé chvíle s vaším partnerem. Může to být čas, kdy se budete cítit, že jste jeden pro druhého stvořeni.

Blíženci
Je důležité si pamatovat, že komunikace a otevřenost jsou klíčem k udržení zdravých vztahů! Takže se snažte být co nejupřímnější a otevřeně komunikovat se svým nynějším partnerem.

Rak
Jste-li v pevném vztahu, můžete se těšit na velmi romantické a vášnivé chvíle s vaším partnerem. Budete se cítit spokojeni a můžete se těšit na společné plánování do budoucna.


Lev
Pokud máte momentálně jakékoliv problémy ve vztahu, tento týden je ideální čas na to, abyste se snažili je trvale vyřešit a udržet vaši lásku silnou a pevnou jaká byla už kdysi.

Panna
Je důležité, abyste si dali pozor na přehnané nadšení a neztráceli ze zřetele realitu. Občas vám totiž uhrane člověk, který není zrovna ideální a přátelé vám ho dlouze vymlouvají.

Váhy
Máte oči i mysl otevřenou a komunikace, i jistá míra tolerance, je pro vás nyní zásadní. Měli byste také pamatovat, že trpělivost a otevřenost jsou klíčem k úspěchu vašeho vztahu.

Štír
Celkově bude tento týden pro Štíry velmi intenzivní a vášnivý v oblasti lásky a vztahů. Je důležité, abyste se snažili udržovat rovnováhu mezi svými emocemi a svými myšlenkami.


Střelec
Důležité je být otevřený, upřímný a respektovat názory svého partnera. Občas s tím máte trochu problém a neberete partnera takového, jaký je. Následně zbytečně dochází k hádkám.

Kozoroh
Pokud jste single, může se vám podařit najít nový potenciální vztah, který bude pro vás velmi atraktivní. Můžete být přitahováni k někomu, kdo je velmi inteligentní a zábavný.

Vodnář
Tento týden může být náročnější, protože se mohou objevit problémy v komunikaci s partnerem. Může to být čas, kdy budete muset hledat způsoby, jak překonat všechny tyto překážky.

Ryby
Momentálně se můžete setkat s někým, kdo vám bude nabízet nové zážitky a dobrodružství, což vám bude hodně imponovat. Celkově vám přijde daná osoba charismatická, a to se vám líbí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.