Home - Články - Červnový úplněk ve Střelci

Červnový úplněk ve Střelci

vloženo 1. 6. 2023
čas čtení: 6 minut

Červnový úplněk ve Střelci

Nádherný úplněk nás čeká v neděli 4. června 2023 v 5:41 ráno ve znamení Střelce. Jak si ho nejlépe užít a na co si dávat pozor?

sdílet článek na facebooku

Dobrodružný úplněk přichází

Jedinečný poslední jarní úplněk, když už je rozkvetlá příroda na prahu léta, vybízí k zábavě a k dobrodružstvím. Přesně taková je totiž energie Střelce – znamení cestovatelů, sportovců a dobrodruhů poznávajících svět!

Slunce se zároveň nachází v protějším znamení Blíženců, kteří přejí komunikaci, přátelství a seznamování s novými lidmi.

Právě tato dvě znamení, Střelci a Blíženci, budou teď úplňkovou energii pociťovat nejsilněji. A můžete se těšit na různé zajímavé události, zážitky, překvapení nebo seznámení!

Čas zvednout se a užívat si život!

Správná odpověď na otázku, co si naplánovat na úplňkový červnový víkend, tedy zní – hlavně něco hodně akčního! A to platí nejen pro zmíněná dvě znamení, ale úplně pro každého z nás!


Je to ideální doba pro cestování, večírky s přáteli, poznávací dovolenou, návštěvu festivalu nebo turistický přechod hor. Jakákoliv zážitková aktivita teď bude plná pozitivní energie a určitě vám přinese nezapomenutelné vzpomínky! Tak hlavně neseďte doma na gauči a vyrazte někam ven!

Pozor na svaly a kyčle

Takové energetické období, jako je úplněk, však přece jen vždy vystavuje naše tělo zvýšené zátěži. O co se bude jednat?

Ve Střelci jsou podle lunárního kalendáře citlivější svaly a pohybová soustava. Zvláště pak oblast stehen a kyčlí. Proto je dobré dávat si při sportu a pohybu pozor na riziko přetížení a nepřepínat své síly více, než jste zvyklí. Mohlo by to vést k namožení svalů, bolesti kyčlí a podobným problémům.

Taky se úplňkový čas absolutně nehodí pro operace a další zdravotnické zákroky. Tentokrát především pokud to souvisí se svaly a šlachami, ale pravidlo vyhnout se operacím o úplňku, pokud nejsou zcela akutní, platí všeobecně.

Pozitivní účinek na vaše tělo naopak budou mít protahovací cviky a strečing, a taky jakýkoliv sport na rekreační úrovni.


Horší spánek a soustředěnost

Úplňková energie nás bude provázet nejen v tento samotný den, ale můžete ji pocítit, jak nastupuje již zhruba tři dny předem, a pak ještě tři dny doznívá. Po celou tuto dobu, kdy Luna září na obloze celou noc svým jadným světlem, se mohou objevovat typicky úplňkové jevy.

Nejčastěji se jedná o potíže se spánkem, které jsou u citlivějších jedinců pořádně zapeklité. Zkuste si pořádně zatemnit ložnici, na oči dát masku a pod polštář dát pytlíček levandule. Spánku napomáhá také užití doplňku obsahujícího hormon melatonin.

Kromě toho úplněk často vyvolává sklony k nervozitě a podrážděné náladě. Tuto přebytečnou energii si raději vybijte pohybem, zábavou a jinými jednoduchými aktivitami. Neplánujte si žádné náročné rozhovory, práci vyžadující maximální soustředění a podobně. Úplněk je zde proto, abyste si ho užili, ne abyste se stresovali!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.