Home - Články - Červnový úplněk ve Střelci

Červnový úplněk ve Střelci

vloženo 1. 6. 2023
čas čtení: 6 minut

Červnový úplněk ve Střelci

Nádherný úplněk nás čeká v neděli 4. června 2023 v 5:41 ráno ve znamení Střelce. Jak si ho nejlépe užít a na co si dávat pozor?

sdílet článek na facebooku

Dobrodružný úplněk přichází

Jedinečný poslední jarní úplněk, když už je rozkvetlá příroda na prahu léta, vybízí k zábavě a k dobrodružstvím. Přesně taková je totiž energie Střelce – znamení cestovatelů, sportovců a dobrodruhů poznávajících svět!

Slunce se zároveň nachází v protějším znamení Blíženců, kteří přejí komunikaci, přátelství a seznamování s novými lidmi.

Právě tato dvě znamení, Střelci a Blíženci, budou teď úplňkovou energii pociťovat nejsilněji. A můžete se těšit na různé zajímavé události, zážitky, překvapení nebo seznámení!

Čas zvednout se a užívat si život!

Správná odpověď na otázku, co si naplánovat na úplňkový červnový víkend, tedy zní – hlavně něco hodně akčního! A to platí nejen pro zmíněná dvě znamení, ale úplně pro každého z nás!


Je to ideální doba pro cestování, večírky s přáteli, poznávací dovolenou, návštěvu festivalu nebo turistický přechod hor. Jakákoliv zážitková aktivita teď bude plná pozitivní energie a určitě vám přinese nezapomenutelné vzpomínky! Tak hlavně neseďte doma na gauči a vyrazte někam ven!

Pozor na svaly a kyčle

Takové energetické období, jako je úplněk, však přece jen vždy vystavuje naše tělo zvýšené zátěži. O co se bude jednat?

Ve Střelci jsou podle lunárního kalendáře citlivější svaly a pohybová soustava. Zvláště pak oblast stehen a kyčlí. Proto je dobré dávat si při sportu a pohybu pozor na riziko přetížení a nepřepínat své síly více, než jste zvyklí. Mohlo by to vést k namožení svalů, bolesti kyčlí a podobným problémům.

Taky se úplňkový čas absolutně nehodí pro operace a další zdravotnické zákroky. Tentokrát především pokud to souvisí se svaly a šlachami, ale pravidlo vyhnout se operacím o úplňku, pokud nejsou zcela akutní, platí všeobecně.

Pozitivní účinek na vaše tělo naopak budou mít protahovací cviky a strečing, a taky jakýkoliv sport na rekreační úrovni.


Horší spánek a soustředěnost

Úplňková energie nás bude provázet nejen v tento samotný den, ale můžete ji pocítit, jak nastupuje již zhruba tři dny předem, a pak ještě tři dny doznívá. Po celou tuto dobu, kdy Luna září na obloze celou noc svým jadným světlem, se mohou objevovat typicky úplňkové jevy.

Nejčastěji se jedná o potíže se spánkem, které jsou u citlivějších jedinců pořádně zapeklité. Zkuste si pořádně zatemnit ložnici, na oči dát masku a pod polštář dát pytlíček levandule. Spánku napomáhá také užití doplňku obsahujícího hormon melatonin.

Kromě toho úplněk často vyvolává sklony k nervozitě a podrážděné náladě. Tuto přebytečnou energii si raději vybijte pohybem, zábavou a jinými jednoduchými aktivitami. Neplánujte si žádné náročné rozhovory, práci vyžadující maximální soustředění a podobně. Úplněk je zde proto, abyste si ho užili, ne abyste se stresovali!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.