Home - Články - Čínský horoskop na týden 4. - 10. září

Čínský horoskop na týden 4. - 10. září

vloženo 4. 9. 2023
čas čtení: 3 minuty

Čínský horoskop na týden 4. - 10. září

Konec prázdnin působí nejen na ty školou povinné, ale i na všechny ostatní. Začátkem září bude pro mnohé velmi složité motivovat se k pracovním povinnostem, a nejvíce přemlouvání to bude stát ty, kteří se narodili ve znamení Psa a Kozy. Přečtěte si týdenní čínský horoskop a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na začátku školního roku se Krysy musí vypořádat se zapomnětlivostí. Abyste předcházeli potížím, zapisujte si důležité termíny do kalendáře nebo si rovnou uložte upomínku do telefonu. Důležité to je zejména… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
V těchto dnech se vám nedaří sladit myšlení s ostatními členy domácnosti. Máte pocit, že vás blízcí nevnímají nebo nechtějí brát ohled na vaše potřeby. Nepodléhejte skepsi a důležité rozhovory odložte na vhodnější dobu. Zbytečně… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Spolu se začátkem školního roku přichází do života Tygrů zásadní změna. I když ji zprvu nemusíte vítat s otevřenou náručí, vesmír hovoří jasně. Jedná se o čerstvý vítr, který nutně potřebujete! Není vyloučeno, že dojde… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, začátkem září vás pohání touha po lepším životě. Nejste spokojeni s tím, jak se vám momentálně daří. Místo stížností se ovšem pustíte do změny. Na pracovišti je vaše houževnatost vítaná. Nadřízení vám… ČTĚTE VÍCE!


Drak
Po prázdninách se nechcete vrátit do kolotoče všedních povinností. Pracovní i školní záležitosti vás otravují a snažíte se jim vyhnout, jak se dá. Prokrastinujete a můžete se kvůli tomu dostávat do skluzu s termíny. Nezapomínejte, že… ČTĚTE VÍCE!

Had
Zadaní Hadi docení pevnost svého svazku. Drahá polovička vás bude celý týden psychicky podporovat a také vám nabídne pomoc s povinnostmi, které budou nad vaše síly. Zkuste se oprostit od starostí, s nimiž nedokážete bojovat. Některé… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Začátek měsíce si posvítí na závislostní vztahy, které vašemu životu škodí a nic mu nepřinášejí. Zamyslete se nad tím, jací lidé vás obklopují. Energetické upíry i manipulátory držte dál od těla. Jste dospělí a sami… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Po prázdninovém odpočinku se vracíte zpátky k povinnostem. Nepřekypujete však vitalitou a naopak vás mohou brzdit různé zdravotní neduhy. Imunita je oslabená, proto jí posilujte čerstvými vitamíny i pohybem na čerstvém… ČTĚTE VÍCE!


Opice
Milé Opice, máte jedinečnou šanci začít hned několik nových známostí. Rostoucí obliba u opačného pohlaví vám umožňuje flirtovat, najít nové přátele i perspektivní partnerství. Pravidla hry tentokrát určujete vy sami. Afrodité… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Hledání nové lásky není začátkem září vhodnou činností. Máte smůlu na protějšky, které nejsou perspektivní, dokonce mohou být škodlivé! Než si někoho pustíte k tělu, snažte se o něm zjistit co nejvíc. Lichotky… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Po letním odpočinku se nemůžete dostat do pracovního tempa. Všechno vám trvá déle a špatně se soustředíte. Pokud by záleželo na vás, zůstali byste v dovolenkovém režimu. Povinnosti bohužel nepočkají, naopak… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Psychické naladění Vepřů není nejlepší. Propadáte smutku, protože pochybujete o své sebehodnotě. Myslíte, že nejste dost dobří ve své profesi, skepticky se díváte i na svůj soukromý život. Neohlížejte se do minulosti a… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.