Home - Články - Týdenní horoskop 4. - 10. září

Týdenní horoskop 4. - 10. září

vloženo 3. 9. 2023
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 4. - 10. září

Je tu další týdenní horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Dozvíte se v něm, jak na tom budete po zdravotní i profesní stránce nebo jak se vám bude dařit v lásce. Přejeme příjemné čtení!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, nyní máte tendence přeceňovat své síly. Jste až příliš zaměstnáni svou prací a nezbývá vám čas na velice důležitou regeneraci a volný čas jen pro sebe. Měli byste se nad tím zamyslet, začít trochu více žít a věnovat svůj čas sobě a rodině.

Býk
Vaše kreativita a charisma budou nyní na vrcholu. Využijte toho k tomu, abyste se vydali po nových cestách a zapojili se do různých aktivit. Buďte také pozorní k potřebám a přáním ostatních kolem vás. Vaše umění kompromisu se vám bude jednou hodit.

Blíženci
Poslouchejte své intuice a srdce. Vaše empatie a citlivost vám mohou pomoci lépe porozumět potřebám ostatních. Buďte také opatrní na své hranice a dejte si pozor, abyste se nepřetěžovali zbytečnými emocemi. Zkuste se někdy nad některé věci povznést.

Rak
Mars je v nepříznivé kvadratuře s vaším znamením. Necítíte se úplně příjemně a ve své kůži a máte sklony k melancholickým náladám. Musíte si říct, že nic netrvá věčně a toto neoptimistické hvězdné uskupení se za chvíli dostane do příznivější pozice.


Lev
Tento týden jste ve velice příznivém sextilu s Marsem, a zejména v osobních vztazích zažijete jízdu jako na horské dráze. Sice si nemůžete stěžovat na nezájem opačného pohlaví, je tomu totiž právě naopak. Pozor byste si ale měli dát na výbuchy emocí.

Panna
Milé Panny, Merkur je momentálně ve vašem znamení a vy díky tomu budete tento týden vynikat svou originalitou. Hodit se vám to bude zejména v pracovním prostředí. Může se ale stát, že jeden kolega na vás začne z ničeho nic žárlit a dělat naschvály.

Váhy
Vaše pracovní úsilí může být oceněno a můžete se posunout blíže k dosažení svých snů. Nezapomínejte však na své zdraví a dobře se o sebe starejte. Jedině ve chvíli, kdy se budete cítit pohodlně a příjemně, tak budete mít energii na vyšší poslání.

Štír
Tento týden se zaměřte na rozvoj svých znalostí a učení. Můžete získat nové perspektivy a poznat nové kultury, ale rovněž i zajímavé přátele. Váš optimismus a šarm vás mohou posunout směrem k vašim cílům, tak buďte obezřetní a všímejte si svého okolí.


Střelec
Jste tento týden až příliš zaneprázdněni svou prací, že si ani nevšímáte záležitostí v rodině a spousta věcí vám uniká. Někteří rodinní příslušníci vás momentálně velice potřebují a jsou rádi za každou vaši radu. Proto se na ně pokuste více zaměřit.

Kozoroh
Co se týče investic, buďte tento týden více obezřetní. Máte totiž jedinečnou možnost natrefit na skvělou investici, ale rovněž je zde riziko, že potkáte neférového člověka, který bude chtít těžit z vaší nevědomosti. Raději si všechno dvakrát ověřte!

Vodnář
Tento týden si nechte čas na péči o emoční zdraví. Můžete se cítit citlivější než obvykle, a proto si najděte čas na odpočinek a regeneraci. Vaše intuice bude velmi silná, proto naslouchejte svým vnitřním pocitům. Díky tomu se vám podaří spoustu věcí.

Ryby
Vaše diplomatické dovednosti budou klíčem k řešení konfliktů a problémů v tomto týdnu. Snažte se najít kompromisy a hledejte harmonii ve svých vztazích. Finanční situace může být momentálně dostatečně stabilní, ale dejte si pozor na nadměrné výdaje.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.