Home - Články - Láskohled 4. - 10. září

Láskohled 4. - 10. září

vloženo 2. 9. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 4. - 10. září

I když je láska mocná čarodějka, ne vždy přináší dobré zprávy a harmonické vztahy. Především Vodnáři a Kozorohové by měli týden přečkat v klidu a pomalu začít vyhlížet lepší časy, které se teprve chystají. A co čeká vás?

sdílet článek na facebooku

Beran
Narazíte na někoho, kdo vás téměř okamžitě dokáže nečekaně překvapit. Nebojte se už riskovat a prozkoumejte nové romantické možnosti. Vaše vášeň bude momentálně plná energie!

Býk
Někdo z dávné minulosti může znovu vstoupit do vašeho života a vy budete váhat mezi nostalgií a budoucností. Důvěřujte nyní svému srdci a jděte tam, kam vás vaše city zavedou.

Blíženci
Tento týden vás bude lákat hlavně komunikace a intelektuální spojení. Hledání lásky prostřednictvím hlubokých rozhovorů a sdílení zájmů bude pro vás, i váš budoucí vztah, klíčové.

Rak
Hledejte nyní partnera, který vás podpoří ve vašich emocích a bude vám oporou. Romantická večeře u svíček by mohla být tím pravým pro váš srdce. Neslevujte nikdy ze svých nároků.


Lev
Tento týden budete zářit a přitahovat pozornost ostatních. Romantika bude ve vzduchu a vaše charisma vás může přivést k někomu hodně zvláštnímu. Nechte se unášet na křídlech lásky!

Panna
Milé Panny, láska pro vás spočívá v detailu a péči. Najděte partnera, který ocení vaši oddanost a pečlivost. Možná najdete lásku na nečekaném místě, takže buďte otevření novým možnostem.

Váhy
Soustřeďte se na rovnováhu ve vztazích. Můžete se ocitnout mezi dvěma lidmi, kteří vás přitahují. Dbejte na to, abyste si udělali čas pro sebe a zvažte, co opravdu chcete od lásky.

Štír
Láska pro vás bude plná vášně a intenzity. Někdo vás může zcela okouzlit, ale buďte opatrní a neztrácejte své hranice. Důvěřujte instinktům, ať už se jedná o romantiku či zábavu.


Střelec
Soustřeďte se na zábavu a zážitky. Možná potkáte někoho na zvláštním místě, takže buďte otevřeni novým dobrodružstvím. Vaše odvaha a optimismus vás mohou přivést k něčemu skvělému.

Kozoroh
Láska pro vás bude spočívat v trpělivosti a postupném budování vztahů. Nechte lásku růst a vyvíjet se přirozeným tempem. Důvěřujte svým citům a dejte si pozor v práci na soukromí.

Vodnář
Tento týden bude o nezávislosti a svobodě. Hledejte partnera, kdo bude respektovat váš prostor a dá vám volnost. Možná se ocitnete na neobvyklých místech, což vás hezky překvapí.

Ryby
Láska pro vás tento týden bude jako romantická pohádka. Vaše fantazie vás může zavést do magických okamžiků s někým zvláštním. Nyní je čas naslouchat svému srdci a věřit snům.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.