Home - Články - Čínský horoskop na týden 4. - 10. listopadu

Čínský horoskop na týden 4. - 10. listopadu

vloženo 3. 11. 2019
čas čtení: 5 minut

Čínský horoskop na týden 4. - 10. listopadu

Nemusíte zrovna chodit do čínského bistra, abyste si užili něco tradičně čínského! Jako každý týden pro vás totiž máme skvělý čínský horoskop. Zjistíte, jaké radosti vás čekají a co by vás mohlo poškádlit. Nečekejte a pusťte se do čtení!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Listopadový start je jedním velkým experimentem. Nebojte se, že byste se ocitli bezprizorní ve slepé uličce. Užíváte si plnou podporu ze strany přátel i rodiny. Ti vám také dodávají odvahu, když se ocitnete v úzkých. Na pracovišti… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvoli, pokud se potřebujete vypovídat ze svých černých myšlenek, nedělejte to, kdekoliv se vám zamane. Promyslete, komu svěřujete své tajemství a spolehněte se maximálně na partnera nebo rodiče. U ostatních jedinců… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Čerstvě zaláskovaní Tygři úplně ztratí zdravý rozum. Vznášíte se v oblacích a úplně zapomenete na svá původní předsevzetí. Zkuste se přinutit k racionálnímu myšlení, než úplně ztratíte vlastní tvář. Jedině tak nepropadnete známosti bez perspektivy. Na druhou stranu na svůj objev netlačte, aby… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Výzvou pro první polovinu listopadu je udržení klidu. Buďte tolerantní vůči okolí, protože to je v důsledku dobré pro vás samotné. V rozhovoru můžete říct něco nepromyšleného, čímž byste se druhému strefili do… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Rodiče narození pod nadvládou Draka musí táhnout s partnerem za jeden provaz. V opačném případě budou děti využívat vaší nejednotnosti. Samoživitele čeká náročnější týden, kdy se nesmí nechat zviklat smutnýma očima ani… ČTĚTE VÍCE!

Had
Milí Hadi, začátek měsíce vás chce naučit více důvěřovat ve své schopnosti a názory. Nenechte se zlomit prvním škarohlíde, který s vámi začne diskutovat. Argumentujte a věřte si. V zaměstnání si musíte umět poradit s každou… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Když se s partnerem na něčem nedokážete dohodnout, připomeňte si starou známou pravdu. A totiž že protiklady se přitahují. Hvězdy vás tím chtějí upozornit na nedostatek času, který spolu v posledních dnech trávíte. Většinu času spolyká práce, kde startujete důležitý projekt, nebo se dokonce soustředíte na… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Sebedůvěra Koz je momentálně nahlodaná. Přemýšlíte o stávajícím vztahu, pracovním působišti i způsobu života. Pokud jste v poslední době učinili nějakou zásadní změnu, ztrácíte kvůli ní pevnou půdu pod nohama. Věřte své… ČTĚTE VÍCE!




Opice
Dostanou se k vám informace, kvůli nimž se vám nahrne krev do hlavy. Místo abyste vyvolávali hádku, ale zvolíte zábavnější taktiku. Spolehněte se na svou výřečnost, díky níž se zbavíte hloupých poznámek i nepřejících tváří. V zaměstnání máte jedinečnou šanci vyjednat pro sebe lepší platební podmínky i… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
V nadcházejícím týdnu byste měli dbát na průběžné plnění povinností. Spoléháte na to, že určité úkoly zvládnete v rutinním režimu, ale nakonec byste se kvůli nim mohli zapotit. Preventivně počítejte s možnými komplikacemi. Nadřízení by vám to dali sníst i s navijákem, proto byste se měli od… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zrozenci Psa mohou vyhlížet nadcházející dny s velkou nadějí na duši. Pomohou vám totiž vyřešit nepříjemnost, kterou za sebou vláčíte jako kouli na noze už delší dobu. Kromě toho si velkou pozornost vyžádají peníze. Nejlepším pomocníkem… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Nezadaní Vepři by měli zbystřit. Kolem vás se motá osoba, která si na vás dělá zálusk. Netrapte se posledním zkrachovalým vztahem a přijměte pozvání na schůzku. Je ideální doba, abyste se vrátili zpátky do hry. V zaměstnání je… ČTĚTE VÍCE!

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.