Home - Články - Láskohled 28. října - 3. listopadu

Láskohled 28. října - 3. listopadu

vloženo 25. 10. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 28. října - 3. listopadu

Myslíte, že vás v lásce už nic nového nečeká? Nenechte se zmást! Novou lásku můžete potkat třeba na sklonku života a novou jiskru můžete dodat i vztahu trvajícímu několik desetiletí. A že už dlouho čekáte na vysněnou lásku? Jděte štěstí naproti!
sdílet článek na facebooku

Beran
Moc rádi se seznamujete, takže uvítáte společenskou akci, na kterou vás pozve kamarád. Odcházet však budete zklamaní. Tak nudné lidi bez smyslu pro humor jste už dlouho nepotkali.

Býk
Jste obklopeni láskou i nejrůznějšími návrhy. Nad vážným vztahem však moc neuvažujete a jen si užíváte. Dejte však pozor, abyste zbytečně neranili něčí city. Mohlo by vás to mrzet.

Blíženci
Situace v oblasti lásky nabere velmi rychlý spád. Již delší dobu čekáte na nějakou změnu, ale takové tornádo jste tedy nečekali. Ze všeho toho dění se vám skoro až zatočí v hlavě.

Rak
Je zde velká pravděpodobnost, že váš poslední románek může tento týden přerůst i v něco vážnějšího. Záleží jen na vás, jak daleko celou situaci necháte zajít. Jste totiž na vážkách.



Lev
Milí Lvíčci, máte před sebou období, které lásce příliš nepřeje. Pracovní povinnosti vám nenechávají moc volného času, takže záleží, jak se k tomu postaví vaše drahá polovička.

Panna
Konečně jste našli osobu, se kterou vám je moc dobře. Někdo vám ale vaše štěstí nepřeje a neustále vám hází klacky pod nohy. Máte však už toho rýpání a otázek tak akorát dost.

Váhy
Bojujete sami se sebou. Ve vašem okolí se objevila osoba, ke které vás to velice táhne. Slýcháte však o ní samé nehezké věci, tak nevíte, jak se k této situaci vlastně postavit.

Štír
Vaše kouzlo osobnosti přitahuje pohledy okolí. Obzvlášť s jedním člověkem se poslední dobou potkáváte často a jeho úsměv vám dokáže zvednout náladu. Kdo se odhodlá jako první?



Střelec
V manželských vztazích může dojít k jistým problémům. Bude v tom nakonec třetí osoba, která ráda poutá pozornost opačného pohlaví. Žárlivost dokáže udělat ve vztahu pěknou paseku.

Kozoroh
Kozorozi, kteří žijí v dlouhodobém svazku, by se tento týden měli vyhnout zbytečným konfrontacím. Mohlo by totiž být vyřčeno mnoho zlého, což by mělo na váš vztah negativní dopad.

Vodnář
Máte pocit, že o vás vaše polovička nestojí a cítíte se být nemilováni. Je pravda, že poslední dobou váš vztah trochu skomíral, ale domníváte se, že to ještě dokážete zachránit.

Ryby
Někomu ve svém okolí se velmi líbíte. Nedává to příliš okatě najevo, ale když se nedíváte, tak z vás nemůže spustit oči. Na dotyčnou osobu vás upozorní až vaši kamarádi a známí.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.