Home - Články - Měsíční horoskop lásky na listopad 2019

Měsíční horoskop lásky na listopad 2019

vloženo 24. 10. 2019
čas čtení: 3 minuty

Měsíční horoskop lásky na listopad 2019

V lásce je pořád co objevovat! Nezadaní budou vyhlížet novou lásku a podle hvězd jí mnozí opravdu najdou. Zadaní mají skvělou možnost, jak zapracovat na svém vztahu. Chmurné podzimní počasí můžete využít třeba k intimním hrátkám a celkově ke trávení příjemného času ve dvou. Nezapomínejte, že láska má mnoho podob! Naučte se vychutnávat je všechny!
sdílet článek na facebooku

Beran
Listopad je naprosto jedinečným měsícem pro erotické hrátky. V posledních týdne se vám moc nedařilo, a proto překypujete nápady i touhou po tělesné blízkosti. Když se dostanete do společnosti atraktivního protějšku, jste z toho celí rozparádění. Pozor na nezdravou míru alkoholu, kvůli němuž byste se mohli zaplést do milostného trojúhelníku. Vášnivé touhy kroťte způsob, kdy neubližujete sobě ani ostatním. Nebudete muset řešit morální kocovinu ani rozčileného soka v lásce. To za to určitě stojí.

Býk
Milí Býci, šlapete si po štěstí. Zklidněte své nitro a uvědomte si, že spokojenost v lásce je pouze ve vašich rukách. Singles se mračí na svět a žádný ctitel či ctitelka jim nejsou dost dobří. Zkuste dát tomu nejsympatičtějšímu šanci na druhé, třetí a další rande. Je to lepší než střídat objevy jako ponožky. Ve vztahu podceňujte vliv hádek na společnou budoucnost. Dostaňte ze sebe nahromaděný vztek a negativní emoce při něčem méně nebezpečném. V posteli se vyřádíte a budete oba spokojenější.

Blíženci
Profitujete ze své vytrvalosti, která vám neumožňuje vyvěsit bílou vlajku. Když se nevydaří jedna schůzka, vrhnete se s nadšením na další. Naštěstí máte kolem sebe spoustu přitažlivých obdivovatelů, takže nuda nehrozí. V manželství si lámete hlavu s tím, jak partnera dostat do správné provozní teploty. Pravdou je, že se sami začínáte trochu nudit. Nečekejte, že se o změnu postará spřízněná duše. Máte kupu nápadů, jenom se stydíte je zrealizovat. Dejte si skleničku na kuráž. Oba si to zamilujete.

Rak
Sebejistota vám umetá cestičku za štěstím v lásce. Zadaní Raci se odvážou a předvedou dlouholetému partnerovi, jaký milostný žár se ve vás skrývá. Popustíte uzdu fantazii, oprášíte zapomenuté erotické hračky nebo si dáte záležet na večerním negližé. Po celý listopad se staráte, abyste z intimních hrátek vyhnali nudu, kvůli níž vás sex přestával bavit. Singles jsou odhodlanější získat na svou stranu srdce vysněného protějšku. Platonická láska má velkou příležitost proměnit se ve skutečnost.



Lev
Lvíčci se dostávají zpátky do svého živlu. Brousíte si drápky a těšíte se na lov, kdy vaše náruč nezůstane prázdná. Vesmír s vámi drží notu. Nezáleží na tom, jestli preferujete dlouhodobý vztah nebo románek na jednu noc. Afrodité plní přání a nesoudí vás. Sexappeal jde ruku v ruce se smyslem pro humor, což vytváří neodolatelnou kombinaci. Pozor, abyste se nechovali příliš sebejistě. Sice máte co nabídnout, ale nikdo není zvědavý na libového frajírka nebo frajerku. Lidský přístup je na místě.

Panna
Milé Panny, v listopadu bojujete sami se sebou. Mnoho párů se dostane do fáze, kdy zvažujete, zda v současném vztahu vůbec setrvávat. Než se rozhodnete pro okamžitý rozchod nebo rozvod, dejte si pár dní na rozmyšlenou. V poslední dekádě totiž zjistíte, že by vám miláček hodně scházel. Navzdory všem nepříjemnostem, které mezi vámi vznikly, po sobě stále silně toužíte. Láska si zaslouží další šanci, což platí i pro jedince, kteří se snaží s někým seznámit. První rande by nemělo mít poslední slovo.

Váhy
Předposlední měsíc roku je ztělesněním všech příjemných aktivit, které si Váhy v lásce mohou přát. Otevřete se vesmírným silám a věřte, že Afrodité má s vámi ty nejlepší úmysly. Přáli byste si, aby protějšek projevoval větší aktivitu v intimním životě? Místo neustálých výčitek mu jděte příkladem. Když budete myslet v první řadě na jeho tělesné blaho, dočkáte se brzy odměny, o jaké se vám nezdálo ani v těch nejpikantnějších snech. Singles nepotřebují k erotickému zážitku žádnou vážnou známost.

Štír
Střelci ukazují svou ohnivou stránku, kdy se chtějí bavit a prožívat každou společnou minutu na maximum. Ve vztahu myslíte na sex až v první řadě. Nepatříte mezi romantická stvoření a už vůbec nelze mluvit o tom, že byste s prvním sexem čekali až na xté rande. Do všeho jdete naplno a totéž očekáváte od svého protějšku. Teprve poslední dekáda zvolní vaše tempo. Konečně si uvědomíte, že láska může být o něčem jiném než je frekvence společného milování. Hlavně že jste na to nepřišli příliš pozdě.



Střelec
Jste zamilovaní až po uši a nadšení z aktuálního partnera neskrýváte. V listopadu se ve vaší hlavě rozezvučí svatební zvony, případně začnou hlasitě tikat biologické hodiny. Nebraňte se svým touhám a mluvte o nich před spřízněnou duší naplno. Jsou pro vás důležitější, než se může zdát. V manželství si zasloužíte aspoň jeden víkend, kdy se nebudete soustředit na nic jiného než na lásku. Než začnete miláčkovi vyhrožovat a vyčítat mu pracovní vytížení, vymyslete program, jemuž nedokáže odolat.

Kozoroh
Nová známost ustrnula na mrtvém bodě a nejraději byste z ní kvapem vycouvali. Hvězdy ukazují, že by to byla kapitální chyba. Prožíváte vnitřní nejistotu, kdy nedokážete pojmenovat své potřeby a city. Za pár týdnů byste si vyčítali, že jste to ještě nezkusili. Domluvte se na kratší pauze a věřte, že poslední listopadová dekáda mezi vás vnese jasno. Manželství čeká krkolomný měsíc, kdy bojují s tím, zda se vydatně vyspat, nebo dostát manželským povinnostem. Nakonec zjistíte, že můžete mít obojí.

Vodnář
Máte skvělou příležitost získat nadhled v jisté partnerské situaci, se kterou se dlouhodobě nedokážete poprat. Ať jde o nejapné vtipy vašeho miláčka, nebo skomírající libido, nic není neřešitelné. Předposlední měsíc roku dodává Vodnářům odhodlání poprat se o štěstí v lásce. Jestliže zatím svou spřízněnou duši marně hledáte, konečně se dostanete do těch správných vod. Ujasníte si, jaké vlastnosti by měl váš nový objev mít. Díky tomu se lovecká výprava spíš setká s úspěchem. Nesmíříte se s málem.

Ryby
V říjnu jste prožívali soukromou pohádku, ale listopad je plný nečekaných zvratů. Ve vztahu dochází k častějším roztržkám, singles musí počítat s odmítavými reakcemi opačného pohlaví. Jindy byste se nad to povznesli, ale tentokrát pro vás studená sprcha znamená gilotinu. Neztrácejte víru v lepší budoucnost. Poslední listopadová dekáda pofouká bolavé srdíčko Rybek a dokonce vám do cesty postaví človíčka, který by pro vás udělal první poslední. Je otázkou, jestli o takový full servis stojíte.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.